Mruczeńka1981 pisze:Może na miau jest ktoś z Brzegu Opolskiego, kto mogłby pomóc w złapaniu kotki na sterylkę np, albo zanieść kota do weta.
I see
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Może na miau jest ktoś z Brzegu Opolskiego, kto mogłby pomóc w złapaniu kotki na sterylkę np, albo zanieść kota do weta.
AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:Tak, z dopiskiem Brzeg. Jeśli znajdzie się ktoś z Brzegu to może uda się pomóc panu Jerzemu. Dzisiaj już był z żoną, bo sam nie daje rady przytrzymać kota (artretyzm). To stado spadlo na niego i się trochę załamał. Zresztą ja też.
Dzięki! Zaraz pójdzie przelewCo to znaczy: eśli znajdzie się ktoś z Brzegu?
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:Tak, z dopiskiem Brzeg. Jeśli znajdzie się ktoś z Brzegu to może uda się pomóc panu Jerzemu. Dzisiaj już był z żoną, bo sam nie daje rady przytrzymać kota (artretyzm). To stado spadlo na niego i się trochę załamał. Zresztą ja też.
niewiele też zaraz wpłace, bo jestem w czarnej.......
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:Tak, z dopiskiem Brzeg. Jeśli znajdzie się ktoś z Brzegu to może uda się pomóc panu Jerzemu. Dzisiaj już był z żoną, bo sam nie daje rady przytrzymać kota (artretyzm). To stado spadlo na niego i się trochę załamał. Zresztą ja też.
Ziarnko do ziarnka Krynia
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:Tak, z dopiskiem Brzeg. Jeśli znajdzie się ktoś z Brzegu to może uda się pomóc panu Jerzemu. Dzisiaj już był z żoną, bo sam nie daje rady przytrzymać kota (artretyzm). To stado spadlo na niego i się trochę załamał. Zresztą ja też.
Ziarnko do ziarnka Krynia
znowu dziadujęviewtopic.php?f=1&t=145694&p=9187242#p9187242
AgaPap pisze:Mogę się podzielić convalescentem w proszku dla małych, tylko potrzebuję adres do martki to jutro bym wysłała parę saszetek
Mruczeńka1981 pisze:Martka jest na miejscu. W tej chwili łapią kotki. Na pewno będą potrzebne zdjęcia kociąt.
Mruczeńka1981 pisze:Chyba Martka postanowiła wszystkie koty wyłapać, bo jeszcze łapią
AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:Chyba Martka postanowiła wszystkie koty wyłapać, bo jeszcze łapią
Pazury mam obgryzione do kości ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510, puszatek i 1464 gości