BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 02, 2012 19:48 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Dorciu nie piszę,ale czytam,jesteś niesamowitą kobietą.Co z czarną koteczką z cmentarz?

fumcia

Od: Sob wrz 03, 2011 12:51

Post » Nie wrz 02, 2012 20:01 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

villemo5 pisze:Ale malowanie to sie od sufitu powinno ZACZYNAC! Oj Dorcia :rotfl:

TAK? :ryk:
uczę się na malarza pokojowego ,wszystko przede mną :mrgreen:

fumcia ,dzięki .
niestety jeżeli koteczka nie znajdzie domku musi wrócić na cmentarz :cry: :cry: :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie wrz 02, 2012 20:15 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Wstawiłaś fory na jakiś wynalazek i nic mi się nie wyświetla. Ciągle mi komp miele i miele... :twisted:
A przed chwilą napisało, że błąd odczytywania strony i zdechło...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie wrz 02, 2012 21:42 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

oj ,dziś i mi błąd wyskakuje :|
chciałam wstawić nowe foty i duuuupa :twisted:
wiecie co ,ja nie mam siły zwlec zada i iść z psami na dwór ,może by nie iść 8)
jeszcze kąpiel i do łóżka ,a może bez kąpieli :oops:
Dżage wykąpałam ,taka jest bielusia :1luvu: mi nic już nie pomoże :lol:
BB chowa się za łóżko :cry: karmie ją strzykawką ,ale ona to uwielbia ,po jedzonko jeszcze strzykawkę umyje :wink:
a potem za łóżko,może jak zdejmę jej kaftanik będzie inaczej :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 02, 2012 21:48 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

dobrej nocki :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 02, 2012 22:02 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Spokojnej nocy :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon wrz 03, 2012 9:04 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

witam się rano z lekka obolała ale prawie że dumna z siebie ,jest czysto ,ściany na razie nie ubabrane Tytkowymi gilami :ok:
Hamak którego inne koty nie chciały moje pokochały natychmiast :D
Teraz tylko dokończyć sufit ,ale znów mi wsiąkł sąsiad :?
BB nie wychodzi z dziury :cry: muszę siłą wyciągać ...zastanawiam się nad całkowitym zdjęciem jej kubraczka ,może to pomoże :roll:
Smoku troszkę pokasłuje :roll: o nie ,na pewno nie idę z nim do weta .. :twisted: dam Immunoactiv B. reszta w miarę ok.
Zaraz z Mają i Blusią do wetki .
Obrazek

dorcia44

Post » Pon wrz 03, 2012 10:00 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

zółteczkowo :mrgreen:
Obrazek
kolor jest mocniejszy niz na fotce ,bardziej intensywny ,ciemniejszy no po prostu narcyz :wink:

Irenko specjalnie dla ciebie mały kaszalot :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

a dla Ambrozji na zachętę
Obrazek
widać jak nosek się przytyka ,ale to było przed myciem pysia .
Myślę że Bebulka powinna dostać normalny tz. mocniejszy antybiotyk i o tym będę z wetką rozmawiała .
Obrazek

dorcia44

Post » Pon wrz 03, 2012 10:18 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Kaszalot cudny ! Mojej też brakuje 'wcięcia' w talii, ale Kropci nie dorównuje :lol: :ryk:
ic

IrenaIka

Od: Pon gru 15, 2008 13:07

Post » Pon wrz 03, 2012 10:21 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Kropcia waży już sześć i pól kilograma :strach: nijak ją odchudzić :|
Obrazek

dorcia44

Post » Pon wrz 03, 2012 11:21 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Filcka po kastracji strasznie szybko utyła, Anakin ani grama. Chyba muszę zainwestować w jakąś karmę dietetyczną dla niej. teraz utrzymuje się jej waga na w miarę stałym poziomie ale jeść to dostaje jak wróbelek i jest ciągle głodna :/
Zazdroszczę tego bajecznego drapaka. Jak sie dorobię własnego mieszkania to zamontuje też taki :D
ObrazekObrazek
Obrazek

neron

Od: Wto maja 29, 2012 14:06

Post » Pon wrz 03, 2012 11:27 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Pon wrz 03, 2012 11:34 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

dziewczyny ja znów jak filip z konopii
nie znacie może kogoś kto chciały zaopiekowac sie owczarkiem niemieckim przez 48 h - Warszawa ?
w weekend jedziemy na wesele na drugi koniec polski i nie możemy naszego tymczasa zabrać ze soba :(
do typowoge hotelu go nie chcemy oddawać bo znając życie to mu się cofnie to czego się nauczył u nas :(

znacie moze kogoś kto może "przetrzymac" przez 48h Romana?

btw dorciu Maję gdyby nie mój tz juz dawano bym Ci ukradła
nie adoptowała bo bym weryfikacji na ds nie przeszła
wiec musiałabym ukraść
normalnie moim niespełnionym marzeniem jest własnietaki trójkolorowy kociak
ech

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Pon wrz 03, 2012 11:38 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

A MAJA JEST :1luvu:
do tego gadułka :mrgreen:

niestety co pieska nie znam nikogo ,nie te gabaryty :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon wrz 03, 2012 11:43 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

3 x pisze:dziewczyny ja znów jak filip z konopii
nie znacie może kogoś kto chciały zaopiekowac sie owczarkiem niemieckim przez 48 h - Warszawa ?
w weekend jedziemy na wesele na drugi koniec polski i nie możemy naszego tymczasa zabrać ze soba :(
do typowoge hotelu go nie chcemy oddawać bo znając życie to mu się cofnie to czego się nauczył u nas :(
znacie moze kogoś kto może "przetrzymac" przez 48h Romana?

dochodzenie do pieska nie wchodzi w grę? Jakby mu wystarczył spacer 2 razy dziennie to może dało by radę coś wykombinować...
ObrazekObrazek
Obrazek

neron

Od: Wto maja 29, 2012 14:06

[poprzednia][następna]