Kocięta u Martki z działek w Brzegu w stanie tragicznym.

KONTO DO WPŁAT
92 1370 1170 0000 1706 4855 2206
NIP 6292349958
Fundacja For Animals
ul. Mizerkiewicza 12
42-520 Dąbrowa Górnicza
NA CELE STATUTOWE-KOCIĘTA
http://allegro.pl/koty-dzialkowe-blagaj ... 03996.html
Zakładam ten wątek dla spokoju sumienia, ale o tym potem.
Zajmuję się stadem kotów z działek w Brzegu Opolskim. Mieszkam w Świdnicy, ale tam jeździliśmy do teściów i nie umiałam przejść obok kilkunastu kotów i jednego 70-letniego karmiciela obojętnie. Sytuacja w stadzie jest opanowana, prawie wszystkie koty ciachnięte, wyleczone, odkarmione. Ale wczoraj ktoś podrzucił dwa miesięczne kotki bez matki, oswojone, z pozalepianymi oczami.
ONE TAM NIE PRZEŻYJĄ!!!!!!!
Nie zdążyłam zrobić zdjęć, bo zaczęło padać i musiałam ewakuować dzieci z działek. Pan Jerzy nie jest w stanie zająć się tymi maleństwami, przemyje im oczy, dokarmi jak przyjdą i tyle. Bardzo pilnie szukam tymczasu, pokryję koszty leczenia i jedzenia, ale błagam o miejsce.
Ostatni raz proszę na tym forum o pomoc. Przez 3 lata pomagałam ja i kilkadziesiąt innych osób jako Kocia Skarbonka. Nieczęsto słyszeliśmy "dziękuję" ale przecież nie po to się pomaga. Niestety moje prośby o pomoc w tej sprawie nic nie dały. KS działa tylko do końca roku, potem będę pomagać inaczej, bo układy na forum są już nie na moje nerwy. Ale ten ostatni raz proszę/błagam, bo jestem bezradna i nie wiem, co robić.