kalair pisze:Ale żeby po normalnym farbowaniu farbować henną, to zdaje się trzeba zrobić dekoloryzację. Czy coś jeszcze.. Bo wyjdą kolorki różnorakie, np., zielony..
I zamiast cytrynki ja będę za limonkę...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Ale żeby po normalnym farbowaniu farbować henną, to zdaje się trzeba zrobić dekoloryzację. Czy coś jeszcze.. Bo wyjdą kolorki różnorakie, np., zielony..
kamari pisze:kalair pisze:Ale żeby po normalnym farbowaniu farbować henną, to zdaje się trzeba zrobić dekoloryzację. Czy coś jeszcze.. Bo wyjdą kolorki różnorakie, np., zielony..
Zielonego nie lubię. Długo trzeba czekać aż mi cała farba zlezie?
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Ale żeby po normalnym farbowaniu farbować henną, to zdaje się trzeba zrobić dekoloryzację. Czy coś jeszcze.. Bo wyjdą kolorki różnorakie, np., zielony..
I zamiast cytrynki ja będę za limonkę...
kocurzyca41 pisze:Pękający lakier mam na pazurkach...Sama sobie robię...Trwały jest...i niedrogi...Tez wolę bidakom pomóc niż wydać kasę bez sensu...Do fryzjera chodzę obcinać,bo na krótko sama sobie nie opitolę...
kalair pisze:kamari pisze:kalair pisze:Ale żeby po normalnym farbowaniu farbować henną, to zdaje się trzeba zrobić dekoloryzację. Czy coś jeszcze.. Bo wyjdą kolorki różnorakie, np., zielony..
Zielonego nie lubię. Długo trzeba czekać aż mi cała farba zlezie?
Jak zrobisz dekoloryzację, to chyba nie.. Ale upewnij się u fryzjera., bo lepiej uniknąć niespodzianek![]()
No, z zielonym chyba mało komu byłoby do twarzy![]()
Caragh pisze:A te tu dalej o kudłach klepią...![]()
Fotki dziewczynek byś lepiej wstawiła, a nie...
kamari pisze:Dziewczynki kudły mają super. W odróżnieniu od co poniektórych ciotek
Caragh pisze:kamari pisze:Dziewczynki kudły mają super. W odróżnieniu od co poniektórych ciotek
![]()
Dlatego też JE chcę tu widzieć!
cytryna pisze:już mówię
z tego co wiem, po 3 miesiącach od ostatniego malowania zwykłą farbą można już henną
a z tym zielonym to jest tak, że jak ktoś miał na jasno malowane farbą i weźmie hennę brąz to wychodzi oliwkowa poświata
zawsze można podpytać w drogerii lub poszukać w internecie takich co to próbowali
kocurzyca41 pisze:Dziewczynki .....dziś nie miały ochoty pozować....
kocurzyca41 pisze:cytryna pisze:już mówię
z tego co wiem, po 3 miesiącach od ostatniego malowania zwykłą farbą można już henną
a z tym zielonym to jest tak, że jak ktoś miał na jasno malowane farbą i weźmie hennę brąz to wychodzi oliwkowa poświata
zawsze można podpytać w drogerii lub poszukać w internecie takich co to próbowali
Za długo...Ja muszę tak co 6 tygodni...bo siwulce widać...
Caragh pisze:kocurzyca41 pisze:Dziewczynki .....dziś nie miały ochoty pozować....
Nie wierzę![]()
Pewnie to dużej się fot nie chciało robić, a teraz na dziewczynki zwala...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 450 gości