No sama słodycz...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:No sama słodycz...
Caragh pisze:kocurzyca41 pisze:No sama słodycz...
![]()
kamari pisze:Ja tam w sumie lubię swoją siwiznę. Tylko jestem blada z natury, więc w sumie wyglądam z siwymi mdło.
Kiedyś, jak była naturalna henna, to mieszałam dwie z basmą i był fajny rudy.
Bardziej od siwych włosów boję się braku włosów od farbowania i trwałej
vip pisze:O, trwałą zrobiłam raz...pierwszy i ostatni.
I nigdy więcej.
kocurzyca41 pisze:cytryna pisze:kocurzyca41 pisze:cytryna pisze:podpowiedź: na włosy od 40 cm długości lepiej zaopatrzyć się w dwa opakowania, kosztują ok. UWAGA 9 zł /szt
Tanie są jeszcze przy tym...Ciekawe jakby mi taki bursztyn wyszedł?
podkreślam: to nie jest farba, nie wżera się we włosy więc jak ktoś ma ciemne to henna blond czy rudy odpada
pokrywa tylko włos, więc jeżeli wyjściowy jest ciemniejszy to d... blada
Ja mam teraz farbowane na średni blond...To nie wiem....
kamari pisze:vip pisze:O, trwałą zrobiłam raz...pierwszy i ostatni.
I nigdy więcej.
Ja kiedyś raz zrobiłam, bo chciałam mieć loki jak twoje. Wyszedł z tego kretyński baranek![]()
Tak generalnie to jestem sierota. Koleżanki w pracy chodzą do fryzjera, kosmetyczki, robią sobie akrylowe pazurki...a ja nawet nie wiem, o czym mówią![]()
Za to świetnie się znam na kocich kupach, a co![]()
ekspertem nie jestem ale myślę, że coś może z tego być, tylko niekoniecznie taki jasny jak na kartoniku
kocurzyca41 pisze:ekspertem nie jestem ale myślę, że coś może z tego być, tylko niekoniecznie taki jasny jak na kartoniku
Jak się odważę to spróbuję...
kalair pisze:Ale żeby po normalnym farbowaniu farbować henną, to zdaje się trzeba zrobić dekoloryzację. Czy coś jeszcze.. Bo wyjdą kolorki różnorakie, np., zielony..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 450 gości