Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:kocurzyca41 pisze:cytryna pisze:kiedyś machnęłam sobie rubin, miał być zmywalny, tylko nikt mi nie powiedział że czerwone farby się wżerają i później byłam kilka lat nieelegancko rudawa![]()
teraz robię rudy od jakiegoś czasu a na jesień przechodzę na czerwony- henną
No ludzie...Widział kto czerwoną cytrynę?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cytryna pisze:kupuję w balsamie z venity normalnie w drogeriach, to nie ta oryginalna w proszku, i trzyma mi się ok. miesiąca przy myciu 2 razy w tygodniu
fajna jest w tubie, wyciskasz, rozprowadzasz, bardzo prosta i wygodna w użyciu
cytryna pisze:kamari pisze:kocurzyca41 pisze:cytryna pisze:kiedyś machnęłam sobie rubin, miał być zmywalny, tylko nikt mi nie powiedział że czerwone farby się wżerają i później byłam kilka lat nieelegancko rudawa![]()
teraz robię rudy od jakiegoś czasu a na jesień przechodzę na czerwony- henną
No ludzie...Widział kto czerwoną cytrynę?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
edit:
no toć na żółto się nie pomaluję
kamari pisze:EVA2406 pisze:Marysiu, a pewna jesteś, że teraz powinnaś farbować włosy?
Ja wyglądam okropnie, bo przód zupełnie siwy, a tył ciemny, ale muszę poczekać. Nie będę kłaczków jeszcze bardziej osłabiać.
A myślisz, że nie wolno teraz? Po tej chemii to mi rosną jak głupie. Dziwny efekt, nigdy nie miałam tak gęstych włosów![]()
Ewa, a ja myślałam, że ty masz tak specjalnie cieniowaneBardzo fajnie to wygląda.
cytryna pisze:podpowiedź: na włosy od 40 cm długości lepiej zaopatrzyć się w dwa opakowania, kosztują ok. UWAGA 9 zł /szt
kocurzyca41 pisze:cytryna pisze:podpowiedź: na włosy od 40 cm długości lepiej zaopatrzyć się w dwa opakowania, kosztują ok. UWAGA 9 zł /szt
Tanie są jeszcze przy tym...Ciekawe jakby mi taki bursztyn wyszedł?
cytryna pisze:kocurzyca41 pisze:cytryna pisze:podpowiedź: na włosy od 40 cm długości lepiej zaopatrzyć się w dwa opakowania, kosztują ok. UWAGA 9 zł /szt
Tanie są jeszcze przy tym...Ciekawe jakby mi taki bursztyn wyszedł?
podkreślam: to nie jest farba, nie wżera się we włosy więc jak ktoś ma ciemne to henna blond czy rudy odpada
pokrywa tylko włos, więc jeżeli wyjściowy jest ciemniejszy to d... blada
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue, zuza i 527 gości