Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 02, 2012 16:05 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:
herzpl pisze:mam kilka pytan o pana gluta to malo prawdopodobne ale moze ktos zapyta o niego
dlaczego glut wystawia jezyk i co powinna miec karma sucha dla niego ,czy ta co ja mamy jest najtansza ?
jak glut trzepie glowa to z uszu mu wypada cos jakby koza z nosa tylko koloru czarnego to dobrze czy cos sie dzieje gorzej?
ile kosztuje lek gluta na serce i czy jest na recepte?
no i czy te szwy co je ma sa do sciagniecia?
a i ile kosztuje ten proszek do mokrego i na co to?

Wystawia język bo nie ma przednich zębów (wypada mu).
Karma którą ma jest jedną z najlepszych jakie są.
Po to masz właśnie czyścić uszy by go doleczyć.
Leki na serce to koszt ok 38-40 zł za opakowanie. Kupuje się tylko u weterynarza.
Proszek do jedzenia to ipakityne kosztuje ok 40-50 zł duże opakowanie - leczenie nerek.

kurcze o karme pytam bo widzialam ile kosztuje i czy mozna cos taniej kupic.cholera kosztowny kot ciezko bedzie....czyli dobrze pamietalam ze cos z zebami ma teraz wiem dzieki

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Nie wrz 02, 2012 16:06 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Ewa cudownie z tym odpływem 8)
Każdy coś zrobił cieszę się:)
Paweł naprawił lampę, Ty naprawiłaś zlew :mrgreen:
To się nazywa współpraca, a i w Naszej 13-stce muszą się zgodzić na wszystko. W końcu sami mnie wychowaliście :ryk:
MIKUŚ

Post » Nie wrz 02, 2012 16:08 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

naszej trzynastce :?:

herzpl

Post » Nie wrz 02, 2012 16:21 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

herzpl pisze:kurcze o karme pytam bo widzialam ile kosztuje i czy mozna cos taniej kupic.cholera kosztowny kot ciezko bedzie....czyli dobrze pamietalam ze cos z zebami ma teraz wiem dzieki

Gutek to obecnie Nasz najdroższy kot.
Jego miesięczne utrzymanie to koszt ok 150-200 zł.
MIKUŚ

Post » Nie wrz 02, 2012 17:23 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:Ewa cudownie z tym odpływem 8)
Każdy coś zrobił cieszę się:)
Paweł naprawił lampę, Ty naprawiłaś zlew :mrgreen:
To się nazywa współpraca, a i w Naszej 13-stce muszą się zgodzić na wszystko. W końcu sami mnie wychowaliście :ryk:

Przepraszam, ja tylko kręciłam tym urządzeniem do przetykania rur i kibicowałam, a naprawił ten, co się zobowiązał - sumienie go ruszyło. :wink: Myślę, że w razie czego może jeszcze pomóc, jak będzie trzeba. Musiałam tylko pomóc mu uwierzyć, że dobrze jest pomagać innym :mrgreen:
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Nie wrz 02, 2012 20:28 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

POMOCY
glut coraz gorzej lyka tabletki warczy po mnie drapie gryzie czy mozna je rozgniesc do jedzenia badz zamienic na cos innego :?: :?: :?:

herzpl

Post » Nie wrz 02, 2012 21:05 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

herzpl pisze:POMOCY
glut coraz gorzej lyka tabletki warczy po mnie drapie gryzie czy mozna je rozgniesc do jedzenia badz zamienic na cos innego :?: :?: :?:

Marta, mozna do jedzenia, ale nie wiem czy dopilnujesz, zeby zjadl. mozna tez rozpuscic w wodzie i podac w strzykawce- Victor tak podawal i tak bylo latwiej.

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Nie wrz 02, 2012 22:17 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Jestem pewna że Kuba zajmie się stroną. Obiecał że za free wszystko zrobi. Pozycjonowanie i te sprawy również. Jest zawodowym informatykiem. Ma zrobić stronę dla sklepu zoologicznego w którym pracowałam jeszcze do wczoraj i ma zobaczyć tą stronę. Powiedział że jeżeli nic się nie zdoła uratować z tej stronki to zrobi Nam całkiem nową, za całkiem free :mrgreen:
Dajcie Nam czas do końca września. Mieszka w Krakowie więc czekałam na ten moment kiedy i Ja tam zamieszkam by móc obgadać z Nim konkretne szczegóły :kotek:
Na razie zostawcie ten temat całkowicie mi, skoro już tak ustaliliśmy na spotkaniu. Na pewno wywiążemy się z tematu :ok:
MIKUŚ

Post » Nie wrz 02, 2012 22:19 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

hidi pisze:

Marta, mozna do jedzenia, ale nie wiem czy dopilnujesz, zeby zjadl. mozna tez rozpuscic w wodzie i podac w strzykawce- Victor tak podawal i tak bylo latwiej.

o dzieki hidi pocwiczymy :ok:

herzpl

Post » Nie wrz 02, 2012 22:21 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

herzpl pisze:
hidi pisze:

o dzieki hidi pocwiczymy :ok:
znaczy koty wszystko zjadaja jednorazowo sa wiecznie glodne maja puste miski bo jedza rozne karmy ale mysle ze metoda ze strzykawka bedzie latwiejsza skoro mozna w wodzie to super

herzpl

Post » Nie wrz 02, 2012 22:21 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

hidi pisze:

Dokładnie spróbuj Marta rozkruszyć mu do małej ilości jedzonka 2 np. łyżeczek od herbaty. Albo z wodą w razie konieczności :wink:
MIKUŚ

Post » Nie wrz 02, 2012 22:23 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

dziekuje wam bo zaczynalam sie martwic a ladnie sie zabral tylko szaleju dostaje przy tabletce :roll:

herzpl

Post » Nie wrz 02, 2012 22:31 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Oficjalnie dziękuję wszystkim za piękny prezent 8)
Dokładnie o takiej bluzce marzyłam :oops:

Obrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Pon wrz 03, 2012 7:31 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

:ryk: aange wykonała kawał dobrej roboty :kotek:
Mikuś jak tam maleńkasy? Info jakieś prosimy.
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Pon wrz 03, 2012 9:43 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Evik75, nie wiem czy to ważne, ale jeden z moich maluchów - a raczej przedszkolaków już w swoim domu na Jagiellońskiej. Zawiozłam go sama, widziałam domek, super rodzinka, spokojnie mogłam go zostawić. Dzisiaj dobre wieści z jego domu, tylko jeszcze boi się psa, który mam nadzieję będzie jego kumplem.
Tak, że są u mnie dwa kociaki, dziewczynka i chłopak. Może nie warto zmieniać ogłoszenia, bo kociaki dalej są do adopcji.
Bardzo Ci dziękuję za ogłaszanie mich maluchów.

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

[poprzednia][następna]