Ja też dziękuję za spotkanie- było super i powinniśmy się integrować regularnie
trochę się nam udało ustalić, niestety nie wszystko
1) ograniczamy mokre jedzonko, bo z kasą krucho. Docelowo maja dostawać 2 dni w tygodniu, ale żeby nie było takiego przeskoku to teraz przez tydzień (2-9.09) dostają raz dziennie
rano, w następnym tygodniu co drugi dzien.
koty chore, w boksach i maluchy dostają mokre na każdym dyżurze2) za szybko schodzi żwirek- musimy przy czyszczeniu kuwet odsiewać niezużyty i wyrzucać tylko zabrudzoną część
3) ogłoszeniami zajmuje się LadyS. jako koordynatorka, do tego co napisala trzeba dodać, że ogłoszeń na portalach jest tak dużo, że po krótkim czasie spadają na 10 str wyników więc ogloszenia najlepiej zrobić np. na 10 portalach ale co tydzień je usuwać i umieszczać na nowo i podawać nr Basi jako 3ci w kolejności, czyli Hidi staje sie osobą wraz z Mar_tiką odpowiedzialną za adopcje
4) finansami zajmuje się Basia, ale będzie też konto, do którego dostęp będzię mieć Mar_tika
5) ustaliliśmy składkę comiesięczną w wysokości 10 zł, tak żeby mieć stałą sumę, która się przyda bardzo w takiej sytuacji jaka miała miejsce teraz, czyli 0 na koncie. Kasa do 15 każdego miesiąca ma być wrzucana do puszki - z kartką "składka na miesiąc x i od xy" lub przelewem na konto też opisana
6) za szczepienia będzie odpowiedzialny Victor ( Krzysiu) i ja mam być w rezerwie uczona
7) liczby kotów na kociarni nie udało nam się ustalić i jasnych zasad przyjęcia też nie- tutaj Basia miała wrzucić jakiś regulamin na forum.
co do jednego byliśmy pewni- zawsze musi być wolny 1 boks czekający na kota, który zostanie znalezony w złym stanie i konieczna jest natychmiastowa pomoc
8. informacje dla osób nieinternetowych (Sylwia, Krzysiu, Marzena, Wróbelek) należy w sposób przejrzysty umieszczać na tablicy korkowej, jeśli jakiś kot jest na wolierze a wymaga leczenia ( jak teraz Józia) to musi być oznaczony obrożą
tyle na chwilę obecną pamiętam z ustaleń