[WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Szukamy DS! foto s 93

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob wrz 01, 2012 10:15 Re: [WAW]Chłopcy...Dziewuszka s34 HELP! Głosujemy na JOKOT w

OKI pisze:
A potem pani mówi, to jeszcze proszę zajrzeć u córki, jakie tu cuda siedzą.
Wchodzę ci ja, patrzę, a na łóżku rozwalony kto? Tatusiek we własnej osobie :1luvu:
Nawet zareagował na stare imię - zwiał :mrgreen:
Ukochany kot córki, zakochany w niej ze wzajemnością :1luvu:
Przylazł do karmienia późną jesienią i sam się spakował do transporterka :lol: Wolność mu się chyba znudziła ;)
Cuda się jednak zdarzają!

Dopiero teraz zauważyłam :roll: skubaniec wygodnicki :twisted: jak tam kiedyś znów będziesz to mu przekaż pozdrowienia od Mamuśki i córeczek :)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Sob wrz 01, 2012 10:22 Re: [WAW]Chłopcy...Dziewuszka s34 HELP! Głosujemy na JOKOT w

Będę w niedzielę - zabiorę to małe coś do lecznicy. Jakoś mam wrażenie, że może być w podobnym stanie, co Nendza :roll:
Pozdrowienia przekażę na pewno :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob wrz 01, 2012 11:31 Re: [WAW]Chłopcy...Dziewuszka s34 HELP! Głosujemy na JOKOT w

Dzieciarnia poszalała - smutno, szaro i ponuro, a te szubrawce roznoszą chałupę zamiast spać o tej porze :roll:
Miron tłucze się z Witem (chyba), Witalis na zmianę z Lubczykiem atakują moją głowę, Lukrecja na razie się zastanawia, do której zabawy się przyłączyć :roll:
Myślałam, że nic bardziej upierdliwego od Witalisa mnie nie spotka, ale myliłam się - Lubczyk go bije na głowę.
On w żadnym wypadku nie ma ADHD - on jest po prostu gorzej niż upierdliwy :x
Oboje z Lukrecją kochają ludzi - dostarczają gościom multum rozrywki pchając się notorycznie na kolana i głowy :lol:
Witalis mimo swojej upierdliwości ma jednak trochę dystansu do obcych i poprzestaje na kręceniu się między nogami ;)
Zresztą razem z Witem i Mironem :mrgreen:
Miron to w ogóle kawał łobuza jest - wielkie oczy i wielkie uszy wiecznie nastawione czujnie w poszukiwaniu rozróby lub możliwości narobienia szkód :twisted:
Ale to nic - ja ich wszystkich jutro załatwię :twisted:

Mała Nendza fajnie - wprawdzie na widok człowieka robi dzika i się chowa, ale wzięta na ręce natychmiast zaczyna mruczeć jak traktor i nadstawiać każdą stronę do drapania i głaskania :lol: Jutro przegląd i USG, zobaczymy, czy w kotku siedzi jeszcze coś, co nie powinno.

OKI

Post » Sob wrz 01, 2012 17:53 Re: [WAW]Chłopcy...Dziewuszka s34 HELP! JoKot dziękuje za gł

Lubczyk fajny jest, c'nie 8) ?
:ok: :ok: za mała Nendzę i to drugie

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie wrz 02, 2012 13:38 Re: [WAW]Chłopcy...Dziewuszka s34 HELP! JoKot dziękuje za gł

Uuuuffff.... zostawiliśmy w lecznicy 8 jajek, od groma pcheł i lekki zawód coponiektórych, że Nendzy jednak ma się na życie :twisted:

Chłopaki już po 2h zaczęli roznosić transportery, Nendza została uznana za prawie zdrową - jeszcze tydzień antybiotyku i powtórka badań krwi, ale można już zacząć myśleć o jakiejś nowej ksywce.
Tym bardziej, że mała już całkiem nienendznie wygląda, za to z przyjemnością odda imię siostrze :?
Bo że to siostra, to nie ma wątpliwości - po odgryzieniu karmicielce wszystkich palców, w lecznicy zaczęła mruczeć przy zakładaniu wenflonu :roll:
I siostra zdecydowanie jest Nędzna.
Test na pp ujemny, krwi się nie dało pobrać nawet na morfo, bo jest skrajnie odwodniona i zagłodzona :( Ale dobry pan dr twierdzi, że na jego nos, to będzie żyła, o ile zacznie jeść. Bo na razie nie je :? Najprawdopodobniej dolega jej to samo, co Jeżowi - bliżej niesprecyzowana dieta, niekoniecznie dobra dla kota :roll: Kciuki są dalej bardzo potrzebne!
Jest na razie u karmicielki, ma podłączoną kroplówkę, będę chodzić i podawać leki. Jak się w ciągu 2 tygodni nic nie skluje, to dołączy do siostry :roll:
Jedno w te, jedno w tamte... :roll:

Dobry pan dr zapomniał tylko tym głupkom obciąć z jajkami upierdliwość, męczące są jak były :evil:
Niech je ktoś ze mnie zdejmie! :x

OKI

Post » Nie wrz 02, 2012 20:30 Re: [WAW]Chłopcy...Dziewuszka s34 HELP! JoKot dziękuje za gł

Ależ to nowe małe jest kiepskie :( Byłam drugą kroplówkę podłączyć, już myślałam, że mi na kolanach odejdzie :(
Pod koniec się dopiero ożywiła odrobinkę i drugą odrobinkę, jak jej podsunięto pod nos łyżeczkę wołowinki ;) Wciągnęła :1luvu:
Dostała jeszcze ciupkę, drugą ciupkę pani miała podać za jakieś 2h, jeśli nie będzie złej reakcji.
Ale to pierwsze co sama z chęcią zjadła od czwartku, więc może załapie i będzie dobrze. Jest śliczniutka - dużo ładniejsza od Nendzy i ma olbrzymie uuuuuszy! :D :1luvu:
Niech tylko stanie na łapki :ok: :ok: :ok:

Chłopakom już tylko micha w głowie :twisted:

OKI

Post » Nie wrz 02, 2012 21:10 Re: [WAW]Chłopcy...Dziewuszka s34 HELP! JoKot dziękuje za gł

Tiaaa... pojedli i się tłuką :mrgreen:

OKI

Post » Nie wrz 02, 2012 23:42 Re: [WAW]Chłopcy...Dziewuszka s34 HELP! JoKot dziękuje za gł

Zdrowi są 8) - ależ mała biedulka, oby ładnie zaskoczyła :ok: . Ty to robisz specjalizację ze Zdechlaków Muranowskich :roll:

alix76

Post » Pon wrz 03, 2012 6:24 Re: [WAW]Chłopcy...Dziewuszka s34 HELP! JoKot dziękuje za gł

Niom :?
Jak nie uruchomią szybko sali, to zaraz będą kolejne :roll:
Mam nadzieję, że mała wczoraj jeszcze coś zjadła i czuje się lepiej niż wczoraj.

OKI

Post » Pon wrz 03, 2012 9:04 Re: [WAW]Chłopcy...Dziewuszka s34 HELP! JoKot dziękuje za gł

W takim razie trzymam kciuki za Nendze nr 2 Niech apetyt dopisuje i odzyskuje siły kota :ok:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pon wrz 03, 2012 9:37 Re: [WAW]Chłopcy...Dziewuszka s34 HELP! JoKot dziękuje za gł

No niestety, malutka ciągle bardzo słaba :( Nic więcej już wczoraj nie zjadła, dziś też, biegunka po jedzeniu jest dalej. Kciuki ciągle potrzebne.

OKI

Post » Pon wrz 03, 2012 9:39 Re: [WAW]Chłopcy...Dziewuszka s34 HELP! JoKot dziękuje za gł

O rany :( , niechby chociaż jeść zaczęła ...
:ok: :ok:
:ok: :ok:

alix76

Post » Pon wrz 03, 2012 11:16 Re: [WAW]Chłopcy...Dziewuszka s34 HELP! JoKot dziękuje za gł

Przepraszam za OT ale czy ktoś mógłby pomóc w wyciągnięciu z Palucha malutkiego kotka? jest dt może nawet ds dla niego ale nie ma go jak wyrwać, bo dziewczyna całymi dniami pracuje, pomóżcie

viewtopic.php?f=13&t=145748&p=9186917#p9186917
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pon wrz 03, 2012 11:20 Re: [WAW]Chłopcy...Dziewuszka s34 HELP! JoKot dziękuje za gł

Olka, nie doczytałam.Gdzie Nendza 2 przebywa?
Biedna mała.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]