Karolek(ona) pisze:Witajcie i miłego weekendu
I pospaliście? Ja nie mogłam....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:Ja wczoraj za Puszatka wypiłam zimnego bronka i rano głosu nie miałam
EVA2406 pisze:Ja też wszystko z cytrynka bardzo lubię. Nawet teraz piję wodę z cytrynką i z lodem
kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:Witajcie i miłego weekendu
kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:Ja wczoraj za Puszatka wypiłam zimnego bronka i rano głosu nie miałam
A co to jest ten bronek?
Caragh pisze:EVA2406 pisze:Ja też wszystko z cytrynka bardzo lubię. Nawet teraz piję wodę z cytrynką i z lodem
OooJa też, ja też!
Karolek(ona) pisze:kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:Witajcie i miłego weekendu
a coś ty, jak moge spać dłużej to 6ta rano to jest max
kocurzyca41 pisze:No...nareszcie coś co lubisz....
kocurzyca41 pisze:EVA2406 pisze:kocurzyca41 pisze:cytryna pisze:no tak się pięknie uśmiechasz że chyba nie mogę odmówić![]()
chociaż zazwyczaj cytryna nie dzieli się cytrynowymi rzeczami
ale ja uwielbiam cytrynowe rzeczy...Lody cytrynowe, wodę cytrynową...Ja sobie życia bez nich nie wyobrażam....Cytrynki są mnaimmmmm
Ja też wszystko z cytrynka bardzo lubię. Nawet teraz piję wodę z cytrynką i z lodem
Ewciu...a puszatkowych urodzin nie świętowałas naszym ulubionym cytrynowym?
Karolek(ona) pisze:kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:Ja wczoraj za Puszatka wypiłam zimnego bronka i rano głosu nie miałam
A co to jest ten bronek?
no bronek, browar
Caragh pisze:kocurzyca41 pisze:No...nareszcie coś co lubisz....
No a czemuż by nie? DOBRE zawsze lubię
EVA2406 pisze:kocurzyca41 pisze:EVA2406 pisze:kocurzyca41 pisze:cytryna pisze:no tak się pięknie uśmiechasz że chyba nie mogę odmówić![]()
chociaż zazwyczaj cytryna nie dzieli się cytrynowymi rzeczami
ale ja uwielbiam cytrynowe rzeczy...Lody cytrynowe, wodę cytrynową...Ja sobie życia bez nich nie wyobrażam....Cytrynki są mnaimmmmm
Ja też wszystko z cytrynka bardzo lubię. Nawet teraz piję wodę z cytrynką i z lodem
Ewciu...a puszatkowych urodzin nie świętowałas naszym ulubionym cytrynowym?
Nie, bo nie miałam towarzystwa, a samej tak nie smakuje
kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:Ja wczoraj za Puszatka wypiłam zimnego bronka i rano głosu nie miałam
A co to jest ten bronek?
no bronek, browar
Pierwszy raz słyszę takie określenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Nul, zuza i 546 gości