Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annskr pisze:Czarny kocur ze zmażdzoną nogą ma fatale wyniki krwi, wszystko złe...
Stasznie mi smutno, ale nie ma szans na przetrzymanie operacji... a bez operacji zakażenie...i
Dzieki, Joluśjolabuk5 pisze:W tej radosnej chwili lazienkę zajęły 2 nowe 4-miesięczne kocurki, bury i czarny. Jeszcze nie mają imion. Dają się pogłaskać, ale strasznie się boją.
annskr pisze:Dzieki, Joluśjolabuk5 pisze:W tej radosnej chwili lazienkę zajęły 2 nowe 4-miesięczne kocurki, bury i czarny. Jeszcze nie mają imion. Dają się pogłaskać, ale strasznie się boją.![]()
![]()
![]()
![]()
Czarny Odyniec i burasek Anyżek z budowy przy Anyżowej:)![]()
A do mnie trafił ich rówieśnik pingwinkowaty - z Bałuckiego Rynku...
annskr pisze:2-tygodniowe maluszki podrzucone na działkach....
Cztery.....
Nie mam pomysłu...
Hanulka pisze:hej, mamy 3 chodniki, pościelowe, 2 kocyki do przekazania do schroniska (jeden długi), jak przekazać, żeby koty miały?
to dary Terra50
W Centrum jest kosz na dary dla schroniska, możesz tam zostawić. Albo zawieźć bezpośrednio na Marmurową.Hanulka pisze:hej, mamy 3 chodniki, pościelowe, 2 kocyki do przekazania do schroniska (jeden długi), jak przekazać, żeby koty miały?
to dary Terra50
ewa_mrau pisze:Hanulka pisze:hej, mamy 3 chodniki, pościelowe, 2 kocyki do przekazania do schroniska (jeden długi), jak przekazać, żeby koty miały?
to dary Terra50
... może zawieźć?
... mry!
Użytkownicy przeglądający ten dział: florka, puszatek i 456 gości