marzę tylko o jednym...to takie nierealne trochę marzenie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:bardzo dziękuję meg11 i Arcano![]()
![]()
marzę tylko o jednym...to takie nierealne trochę marzenie
EVA2406 pisze:Ja wiem, ja wiem.......Basia marzy o rudym kocie![]()
Basiu, mówisz i masz .......nawet dwa![]()
Basiu Kochana, zdrowia, woreczek stóweczek, zdrowych kotów i spełnienia tych najskrytszych marzeń
![]()
![]()
ruda32 pisze:e tam w totka z kamarii bank planujemy
puszatek pisze:ruda32 pisze:e tam w totka z kamarii bank planujemy
Wy też![]()
i też beze mnie
![]()
kamari pisze:Zaraz, zaraz. Ja nie planuję totka, tylko normalny uczciwy napad na bank. Z bronią w ręku. W ramach broni wezmę Coco, bo to ostra dziewczyna z siekierką. A SIEKIERKĘ DZISIAJ ODNALAZŁAM W AUTKU, WIĘC (sorry, Cfaniara włączyła caps-locka), no więc siekierka jest, Coco też, czyli...coś byśmy napadły
ruda32 pisze:kamari pisze:Zaraz, zaraz. Ja nie planuję totka, tylko normalny uczciwy napad na bank. Z bronią w ręku. W ramach broni wezmę Coco, bo to ostra dziewczyna z siekierką. A SIEKIERKĘ DZISIAJ ODNALAZŁAM W AUTKU, WIĘC (sorry, Cfaniara włączyła caps-locka), no więc siekierka jest, Coco też, czyli...coś byśmy napadły
tylko nie Amber Gold
kamari pisze:ruda32 pisze:kamari pisze:Zaraz, zaraz. Ja nie planuję totka, tylko normalny uczciwy napad na bank. Z bronią w ręku. W ramach broni wezmę Coco, bo to ostra dziewczyna z siekierką. A SIEKIERKĘ DZISIAJ ODNALAZŁAM W AUTKU, WIĘC (sorry, Cfaniara włączyła caps-locka), no więc siekierka jest, Coco też, czyli...coś byśmy napadły
tylko nie Amber Gold
![]()
Basiu, jeszcze raz wszystkiego najlepszego i mam nadzieję ucałować cię przy najbliższej okazji.
A teraz zabieram Myszola i idę spać. A co![]()
Myszol pozdrawia
kamari pisze:ruda32 pisze:kamari pisze:Zaraz, zaraz. Ja nie planuję totka, tylko normalny uczciwy napad na bank. Z bronią w ręku. W ramach broni wezmę Coco, bo to ostra dziewczyna z siekierką. A SIEKIERKĘ DZISIAJ ODNALAZŁAM W AUTKU, WIĘC (sorry, Cfaniara włączyła caps-locka), no więc siekierka jest, Coco też, czyli...coś byśmy napadły
tylko nie Amber Gold
![]()
Basiu, jeszcze raz wszystkiego najlepszego i mam nadzieję ucałować cię przy najbliższej okazji.
A teraz zabieram Myszola i idę spać. A co![]()
Myszol pozdrawia
Karolek(ona) pisze:Witajcie i miłego weekendu
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 23 gości