BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 31, 2012 22:27 Re: BB OPERACJA Z RYZYKIEM SZMERY W SERDUSZKU :( PILNIE ECH

diabelskie szóstki :wink:
spokojnej nocy Dorciu :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt sie 31, 2012 22:33 Re: BB OPERACJA Z RYZYKIEM SZMERY W SERDUSZKU :( PILNIE ECH

oj szóstki jak szóstki ,ale trojaczki na pewno :ryk:
z nimi nikt się nie będzie nudził :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt sie 31, 2012 23:04 Re: BB OPERACJA Z RYZYKIEM SZMERY W SERDUSZKU :( PILNIE ECH

dobrej nocy :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 01, 2012 7:17 Re: BB OPERACJA Z RYZYKIEM SZMERY W SERDUSZKU :( PILNIE ECH

Dorciu ale za to masz wesoło :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob wrz 01, 2012 7:41 Re: BB OPERACJA Z RYZYKIEM SZMERY W SERDUSZKU :( PILNIE ECH

dorcia44 pisze:oj szóstki jak szóstki ,ale trojaczki na pewno :ryk:
z nimi nikt się nie będzie nudził :mrgreen:

Elu ,uwierz że chwilami aż za .. :twisted:
skończyło mi się żarełko ,nic pusto ,ani jednej puszeczki tyle że troszkę suchego ,ani jednego Convalescensa po prostu tragedia .
Trojaczki i Maja jedzą kuraka ,Blusia nim gardzi :? BB też...
W sklepach drożyzna :cry: poprosiłam Izę kupi mi troszkę w hurtowni ,ja w tym czasie pojadę do Animal Center na kontrol z BB malutka nie czuje się fajnie ,nos się zatyka ,może jest to opuchlizna po zabiegu ? :roll:
za to pierwszy raz zaległa u mnie na kolanach na dłużej i widziałam jaką przyjemność sprawiło jej moje delikatne głaskanie .
Teraz kolankuje Blusinek ,motor włączony i jadziem :mrgreen:
miłego łikendowego :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 01, 2012 14:14 Re: BB OPERACJA Z RYZYKIEM SZMERY W SERDUSZKU :( PILNIE ECH

BB w Animal Center dostała kroplówkę z dopalaczem ,zastrzyki ,wygląda to na stan zapalny...za 3 dni powtórka chyba że będzie źle mam jechać .
Zostawiłam 85 zł z żarełkiem .
Koteczka od razu lepiej sie poczuła ,ja też lżejsza o kolejne $ :wink:
Na szczęście mam :aniolek: który mnie zawiózł i przywiózł i oferował ponownie swoje usługi genowefa ja cię za panią Iwonkę powinnam w zadek pocałować ew. ozłocić ,co wolisz ? :mrgreen:
Maluszki też już po doktorze ,mogę usiąść :wink:

ale jak usiadłam to już mi się spać zachciało :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 01, 2012 14:27 Re: BB OPERACJA Z RYZYKIEM SZMERY W SERDUSZKU :( PILNIE ECH

Dorciu w poniedziałek zrobię przelew na Amandę
Super że z BB lepiej, a niebawem bedzie całkiem dobrze

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob wrz 01, 2012 14:36 Re: BB OPERACJA Z RYZYKIEM SZMERY W SERDUSZKU :( PILNIE ECH

dzięki :1luvu:
rozebrałam tą boidupkę ,tak na chwilę coby odetchnęła , a ona natychmiast dorwała się do brzuszka i rozsupływać co zasupłane :twisted:

czy ktoś adoptuje BB ? :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 01, 2012 15:00 Re: BB OPERACJA Z RYZYKIEM SZMERY W SERDUSZKU :( PILNIE ECH

A ja dzisiaj z Mrunia po obiedzie spałam i to nie jak zwykle z jej pupa i ogonem w nosie. Tym razem odwróciła sie do mnie główka, wtulila w ramiona i spała :1luvu:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob wrz 01, 2012 15:18 Re: BB OPERACJA Z RYZYKIEM SZMERY W SERDUSZKU :( PILNIE ECH

:!: Ja bym b. chciała adoptować BB :!:
Uważam ,że powinnam zrobić to już dawno,ale natrafiłam na opór TŻ.Powodem są moje płacze po odejśćiu ukochanych zwierząt :|
w tym tygodniu pochowaliśmy naszą 17,5 letnią Perełkę,więc znów ryczę :oops: Mąż mówi że więcej już tego nie zniesie.
Będąc u ciebie Dorotko po Ufkę,serce również do białej BB zabiło mi mocniej :ok: Ona teraz potrzebuje spokoju,u nas napewno by goznalazła.Ufka,też EXO,tak jak biała BB,chowa nam się wspaniale,ja zwarjowałam na punkcie tej koteczki :1luvu: :1luvu: Mojej miłośći starczy jeszcze i dla BB :kotek:
Jestem bardzo zachwycona tą rasą kotów(EXO)
Idę popracować nad mężem,ale nie zależnie od wyników negocjacji w poniedziałek poślę ci Dorciu przelew :ok:

DANA

ambrozja06

Od: Wto lut 21, 2012 16:51

Post » Sob wrz 01, 2012 16:01 Re: BB OPERACJA Z RYZYKIEM SZMERY W SERDUSZKU :( PILNIE ECH

Mężczyni to twardziele, dusza wszystko w sobie nie rozumieją, że kobiety muszą swoja rozpacz wypłakać.
Obrazek

LimLim

Post » Sob wrz 01, 2012 16:11 Re: BB OPERACJA Z RYZYKIEM SZMERY W SERDUSZKU :( PILNIE ECH

Dana :1luvu:
BB to cudowne maleństwo ,tyle że zupełnie inne niż Ufka, ona zostawiona sama sobie zaszyje się w kącik i tak trwa :cry:
ucieka przed człowiekiem ,za to uwielbia maluchy ,bawi się z nimi ,matkuje ,wylizuje ,jest :1luvu:
Ja wtedy też myślałam że jak zobaczycie obie panie to i do drugiej serducho zabije :wink:
Po za tym 1 kot w tak dużym domu ...straszne :twisted: :mrgreen:
pracuj kochana nad tż. będę wyć ale wam ją oddam. :oops:

Limku ,zasłużyłaś w końcu na coś więcej niż tylko zad :smokin:

a ja położyłam się na chwilę ,przysnęłam i zerwałam się jak oparzona .
zapomniałam że się umówiłam na oględziny kotki (ma guzka na szyi ) i diagnozę :roll: może się okaże że mam ręce które leczą :twisted:
ale obiecałam więc pojadę i nie dam się w nic wkręcić . :evil:
tak się zerwałam że teraz dopiero jestem nietomna i jak na fali :?

LimLim pisze:Mężczyni to twardziele, dusza wszystko w sobie nie rozumieją, że kobiety muszą swoja rozpacz wypłakać.

mój to był twardziel,ja wyłam ,a on się złościł bo po co oddałaś teraz płaczesz ,starczyło by nam na jeszcze jednego kota..
jak mi tego strasznie brakuje :oops: :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 01, 2012 16:27 Re: BB OPERACJA Z RYZYKIEM SZMERY W SERDUSZKU :( PILNIE ECH

Mój spokojnie czeka az sie wywyję, choc widzę,ze mu trudno bo jak tu czasem pomóc jak nie ma jak.
Obrazek

LimLim

Post » Sob wrz 01, 2012 16:46 Re: BB OPERACJA Z RYZYKIEM SZMERY W SERDUSZKU :( PILNIE ECH

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 01, 2012 16:50 Re: BB OPERACJA Z RYZYKIEM SZMERY W SERDUSZKU :( PILNIE ECH

Ooooo ło matko tylko brac i całooować :D
Obrazek

LimLim

[poprzednia][następna]