Karolek(ona) pisze:Garfield, Toffik i Dziunia chcą przekazać Cioci
Nie ma za co ...wesoła gromadko...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:Garfield, Toffik i Dziunia chcą przekazać Cioci
cytryna pisze:kocurzyca41 pisze:kamari pisze:kocurzyca41 pisze:Wirtualnie.....Można palić e-papierosy,czytać e-prasę....a ja będę e-urodziny świętować...
I pić e-piwo?
No trudno...Jutro napiję się prawdziwego..znaczy tego cytrynowego....
nie dam![]()
![]()
![]()
Karolek(ona) pisze:takiego kolegę miałam co zawsze jak mówiłam - kup mi gingersa, reda czy cytrynowe jakieś to mi mówił, że nie kupi bo to piwo dla pedałów![]()
więc mu grzecznie tłumaczyłam, że mogę być i pedałem, w końcu wole facetów
cytryna pisze:no tak się pięknie uśmiechasz że chyba nie mogę odmówić![]()
chociaż zazwyczaj cytryna nie dzieli się cytrynowymi rzeczami
kalair pisze:A ja piłam pinakoladę!
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:A ja piłam pinakoladę!
wersji tej pinakolady jest sporo...taka z ananasem i rumem i kokosem i sokiem..........................cytrynowym to ja lubię.
kocurzyca41 pisze:cytryna pisze:no tak się pięknie uśmiechasz że chyba nie mogę odmówić![]()
ale ja uwielbiam cytrynowe rzeczy...Lody cytrynowe, wodę cytrynową...Ja sobie życia bez nich nie wyobrażam....Cytrynki są mnaimmmmm
EVA2406 pisze:kocurzyca41 pisze:cytryna pisze:no tak się pięknie uśmiechasz że chyba nie mogę odmówić![]()
ale ja uwielbiam cytrynowe rzeczy...Lody cytrynowe, wodę cytrynową...Ja sobie życia bez nich nie wyobrażam....Cytrynki są mnaimmmmm
Ja też wszystko z cytrynka bardzo lubię. Nawet teraz piję wodę z cytrynką i z lodem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 408 gości