Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:jakbym położyła przed Garfem takie udo to by się paczał na mnie czego ja od niego chce i co on ma z tym niby zrobić
jemu trzeba ugotować i w kosteczkę drobno bo nie zeżre nic, a jak się nałyka za łapczywie kawałków to zaraz mi rzyga
lidka02 pisze:Karolek(ona) pisze:jakbym położyła przed Garfem takie udo to by się paczał na mnie czego ja od niego chce i co on ma z tym niby zrobić
jemu trzeba ugotować i w kosteczkę drobno bo nie zeżre nic, a jak się nałyka za łapczywie kawałków to zaraz mi rzyga
Karola jak będziesz miała 19 kotów to nie będa patrzec żebyś im kroiła w kosteczke , uwierz mi
Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Karolek(ona) pisze:jakbym położyła przed Garfem takie udo to by się paczał na mnie czego ja od niego chce i co on ma z tym niby zrobić
Karola jak będziesz miała 19 kotów to nie będa patrzec żebyś im kroiła w kosteczke , uwierz mi
O tak
Karolek(ona) pisze:jakbym położyła przed Garfem takie udo to by się paczał na mnie czego ja od niego chce i co on ma z tym niby zrobić
horacy 7 pisze:Lidko![]()
![]()
vega013 pisze:Karolek(ona) pisze:jakbym położyła przed Garfem takie udo to by się paczał na mnie czego ja od niego chce i co on ma z tym niby zrobić
Dokładnie tak, jak moje kociarstwo. Wszystkie mają takie wymagania.
Justa&Zwierzaki pisze:Pisze na klawiaturze ekranowej, koszmar a na nowa nie mam, dziś za moje leki wydałam prawie 200 stówy
ruda32 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Pisze na klawiaturze ekranowej, koszmar a na nowa nie mam, dziś za moje leki wydałam prawie 200 stówy
o matko dużo![]()
ja idę po swoje we wtorek ale na przewlekłe nie płacę tyle
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 155 gości