Moderator: Estraven

, zebraliśmy ok. 7 tyś złotych
. Teraz zaczynamy działać pod egidą Fundacji For Animals
. Postaramy się wyjść poza ramy forum i zdobywać fundusze gdzie się da 
Lista Kocich Aniołków

Mruczeńka1981 pisze:halinka1403 pisze:
Witjcie Chwilę mnie nie było,bo mi sie wszystko skumulowalo.Mam koszmarny remont ,w sobote wesele chrzesnicy,no i najwazniejsze-wczoraj ZOSTAŁAM BABCIĄ To mój pierwszy wnuczek Tak bardzo sie cieszę
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Mruczeńka1981 pisze:Dziękuję za super kosmetyki![]()
![]()
![]()
![]()
jutro przesle pieniadza, ok?
i cieszę się,że się podobają
kotx2 pisze:Mruczeńka1981 pisze:halinka1403 pisze:
Witjcie Chwilę mnie nie było,bo mi sie wszystko skumulowalo.Mam koszmarny remont ,w sobote wesele chrzesnicy,no i najwazniejsze-wczoraj ZOSTAŁAM BABCIĄ To mój pierwszy wnuczek Tak bardzo sie cieszę
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gratulacje

halinka1403 pisze:kotx2 pisze:Mruczeńka1981 pisze:halinka1403 pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gratulacje
Dzięki wielkie
kotx2 pisze:halinka1403 pisze:kotx2 pisze:Mruczeńka1981 pisze:halinka1403 pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gratulacje
Dzięki wielkie
Imię już wybrane?

halinka1403 pisze:kotx2 pisze:halinka1403 pisze:kotx2 pisze:Mruczeńka1981 pisze:halinka1403 pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gratulacje
Dzięki wielkie
Imię już wybrane?
WybraneSzymon,Jan.