Dam dom 2 rudym kotom

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sie 31, 2012 16:56 Re: Dam dom 2 rudym kotom

przepraszam nie pisałam dom bo jest to dla mnie oczywiste..nie ma piekniejszego widoku niz kot leniuchujacy przed kominkiem...

pacysia

Od: Czw mar 02, 2006 17:37

Post » Pt sie 31, 2012 19:34 Re: Dam dom 2 rudym kotom

Może jakieś biedaki z tego wątku
viewtopic.php?f=1&t=143656
spodobają Ci się . Są w bardzo trudnej sytuacji, do końca roku muszą znaleść dom. Kocia Arka Noego kończy działalność, ok. 50 kotów szuka domów stałych i tymczasowych. Grozi im bezdomość, schronisko w Radomsku nie chce przyjmować żwierząt, znowu grozi im głód i poniewierka. Raz już zostały uratowane, teraz mają dom, mieszkają w kociarni, mają jeszcze tylko przez chwilę. Jeszcze o tym nie wiedzą, bawią się beztrosko, a licznik bije. Może któreś z nich dostaną od Ciebie szansę.
Wątki Kan prowadzą Hanulka i Andżelika1952.
Wiem ze dużo kotów szuka domu, że każdy zasługuje na pomoc. śliczny rudy nieśmiały miziak też tam jest.
Zajrzyj proszę do KAN.

edit: literówki

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Pt sie 31, 2012 20:00 Re: Dam dom 2 rudym kotom

zapraszam do KAN.. biedaków całe mnóstwo, KAN musi zakończyć działalność do grudnia, baner do wątku w moim podpisie... dziękuję
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob wrz 01, 2012 16:26 Re: Dam dom 2 rudym kotom

pacysia pisze:przepraszam nie pisałam dom bo jest to dla mnie oczywiste..nie ma piekniejszego widoku niz kot leniuchujacy przed kominkiem...

Gdyby moje maluchy (4 miesiące mają) wpadły Ci w oko, daj znać. Umówiłybyśmy się na przedadopcyjną :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon wrz 03, 2012 12:15 Re: Dam dom 2 rudym kotom

pacysia zaadoptowała dwa 5-miesięczne koty z naszego schroniska. Poszczęściło się kociakom..

Lacia

Od: Czw cze 09, 2011 12:04

Post » Pon wrz 03, 2012 20:08 Re: Dam dom 2 rudym kotom

Lacia pisze:pacysia zaadoptowała dwa 5-miesięczne koty z naszego schroniska. Poszczęściło się kociakom..

Wiem chyba które. W sobotę ktoś adoptował śliczną tri oraz koteńkę z czarną plamką na pyszczku :D ( obie cuudne :1luvu: )
Właśnie chciałam Pacysi zaproponować wizytę w schronisku.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pon wrz 03, 2012 20:15 Re: Dam dom 2 rudym kotom

Lacia pisze:pacysia zaadoptowała dwa 5-miesięczne koty z naszego schroniska. Poszczęściło się kociakom..

Czy domek sprawdzony w sensie wizyty przed adopcyjnej?
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon wrz 03, 2012 21:40 Re: Dam dom 2 rudym kotom

ewan pisze:

nie. Zresztą nie wyobrażam sobie żeby robić przedadopcyjną każdemu kotu ze schroniska. to niemożliwe. ja z koleżanką jeździmy na poadopcyjne. Zreszta rozmawiałam z pacysią. Oprócz tych dwóch kotków trafi do nich również trzeci kotek, który narazie jest leczony. Myślę że dla kotów warunki idealne..

Lacia

Od: Czw cze 09, 2011 12:04

Post » Pon wrz 03, 2012 22:03 Re: Dam dom 2 rudym kotom

Lacia pisze:
ewan pisze:

nie. Zresztą nie wyobrażam sobie żeby robić przedadopcyjną każdemu kotu ze schroniska. to niemożliwe. ja z koleżanką jeździmy na poadopcyjne. Zreszta rozmawiałam z pacysią. Oprócz tych dwóch kotków trafi do nich również trzeci kotek, który narazie jest leczony. Myślę że dla kotów warunki idealne..

Mam nadzieję, że kociaki będą miały dobry domek. Najwazniejsze, że opusciły schron :ok: Myślę, że zrobicie poadopcyjną, i napiszecie kilka słów. A może Lacia da znać i coś skrobnie o swoich nowych szczęściach :wink:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Wto wrz 04, 2012 6:36 Re: Dam dom 2 rudym kotom

Nie Lacia tylko Pacysia :D
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto wrz 04, 2012 17:40 Re: Dam dom 2 rudym kotom

Mulesia pisze:Nie Lacia tylko Pacysia :D

przepraszam :oops:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Śro wrz 05, 2012 13:27 Re: Dam dom 2 rudym kotom

przepraszam wszystkich ale nie mogłam zalogowac sie jako pacysia ..nie wiem co sie stało...tak to ja zaadoptowałam 2 kociaki ze schroniska w Lesznie ..małe "szataniki" sa przefajne i przekochane...trzecia kotke prawdopodobnie po wypadku w stanie skrajnego wycienczenia wziełam spod Dino w Wąsoszu bo nikogo nie obchodził los tej biednej istotki błakajacej sie pod sklepem i zebrzacej o jedzenie........jest pod opieka lekarza wet i walczymy o nia...

Jezeli ktos ma ochote mnie odwiedzic i zrobic wizyte poadopcyjna ..serdecznie zapraszam

a tak na marginesie moze pokaze jakie biedy do mnie trafiaja
http://www.dogomania.pl/forum/threads/1 ... 87-za-TM-(

http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 ... zny-Onek-długowłosy-DON-zostaje-z-nami-)

wiec chyba teraz nie ma nikt watpliwosci ze kociaki trafiły w bardzo dobre i odpowiedzialne rece....kochani troche wiecej zaufania do ludzi

kociaki maja sie swietnie
Ostatnio edytowano Śro wrz 05, 2012 14:13 przez alix76, łącznie edytowano 1 raz
Powód: połączyłam dwa posty w jeden

erytron

Od: Śro wrz 05, 2012 13:11

Post » Śro wrz 05, 2012 15:33 Re: Dam dom 2 rudym kotom

No to wszystkiego dobrego :ok:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

[poprzednia]