Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
karmazi pisze:A mam takie pytankonie wiesz czemu może kotku śmierdzieć z pyska? jak byłam u weterynarza ją zaszczepić to od razu miała sprawdzone dziąsła ale wszystko jest w porządku a przykry zapach dalej się utrzymuje, dostaje na zmianę karmę suchą i mokrą oraz od czasu do czasu smakołyk aby oczyścić ząbki z resztek jedzenia.. dlatego też nie wiem co może być przyczyną
a i jaki jest najlepszy czas aby wysterylizować kotkę?:) gdzieś czytałam że ok 8 miesiąca życia ;P Będę wdzięczna za odpowiedź
karmazi pisze:W sumie lubi polować na muchy ^^, a jak przebiega odrobaczanie kota?:) bo jeszcze tego nie robiłam^^ najlepiej do weta iść no nie?
Conchita pisze:karmazi pisze:A mam takie pytankonie wiesz czemu może kotku śmierdzieć z pyska? jak byłam u weterynarza ją zaszczepić to od razu miała sprawdzone dziąsła ale wszystko jest w porządku a przykry zapach dalej się utrzymuje, dostaje na zmianę karmę suchą i mokrą oraz od czasu do czasu smakołyk aby oczyścić ząbki z resztek jedzenia.. dlatego też nie wiem co może być przyczyną
a i jaki jest najlepszy czas aby wysterylizować kotkę?:) gdzieś czytałam że ok 8 miesiąca życia ;P Będę wdzięczna za odpowiedź
A w jakim jest wieku?
Jeśli młoda, to może jeszcze zmieniać zęby, wtedy zdarza się smrodek.
olafen pisze:karmazi pisze:W sumie lubi polować na muchy ^^, a jak przebiega odrobaczanie kota?:) bo jeszcze tego nie robiłam^^ najlepiej do weta iść no nie?
Najlepiej by było
Conchita pisze:karmazi pisze:A mam takie pytankonie wiesz czemu może kotku śmierdzieć z pyska? jak byłam u weterynarza ją zaszczepić to od razu miała sprawdzone dziąsła ale wszystko jest w porządku a przykry zapach dalej się utrzymuje, dostaje na zmianę karmę suchą i mokrą oraz od czasu do czasu smakołyk aby oczyścić ząbki z resztek jedzenia.. dlatego też nie wiem co może być przyczyną
A w jakim jest wieku?
Jeśli młoda, to może jeszcze zmieniać zęby, wtedy zdarza się smrodek.
Ona ma 4.5 miesiąca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka-, Silverblue i 14 gości