Fundacja JOKOT - odczuwamy niedobór kierowców!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 30, 2012 9:25 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

kussad pisze:
anka_szklanka pisze:szkoda że nie weszłam wcZesniej bo zaraz wychodzę....a jestem zalogowana na dogomanii i na molosach (tam moge wrzucić info ale nie dziś bo późno wróce). Jeśli będzie potrzeba skorzystania z dogo, to jutro.

Jak zalogujesz się na molosy dopisz proszę cokolwiek tutaj bo wątka nie widać a może ktoś zareaguje na Twój nick, zareaguje i dołączy : http://www.forum.molosy.pl/showthread.p ... ost1519924 w tym: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=24943 niestety nie ma możliwości edycji tytułu :( To niestety przykłady prowadzenia wątka monologu :(

wrzuce na dogowy wątek, też tam jest ZAWSZE około setki osób

anka_szklanka

Od: Sob lis 05, 2011 19:36

Post » Czw sie 30, 2012 9:43 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

Melduje się na nowym wątku, trochę późno, ale mimo że mało się udzielam to podczytuję.
Mam pytanie - co mogą oznaczać bardzo jasne (prawie białe) qupale u małych kociąt?
Tak sie jakoś stało, że mam na odkarmieniu butelką miot kociąt 8O 8O no i coś takiego się pojawiło - pierwszy raz w zyciu coś takiego widzę.
mam się martwić ????? :(
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Czw sie 30, 2012 11:10 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

też się melduje na nowym wątku co by mi powiadomienia o nowych postach przychodziły :)
Obrazek

Patti:)

Od: Wto lis 17, 2009 17:08

Post » Czw sie 30, 2012 11:43 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

Jagooda pisze:Melduje się na nowym wątku, trochę późno, ale mimo że mało się udzielam to podczytuję.
Mam pytanie - co mogą oznaczać bardzo jasne (prawie białe) qupale u małych kociąt?
Tak sie jakoś stało, że mam na odkarmieniu butelką miot kociąt 8O 8O no i coś takiego się pojawiło - pierwszy raz w zyciu coś takiego widzę.

Ja miałam kilka butelkowych, ale kupy były takie jasnożółte. Po mleczku oczywiście.

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pt sie 31, 2012 12:11 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

Dwie prośby:
- jak jakiś kot już ma starających się, to dajcie mi znać - teraz była nieprzyjemna sytuacja z jedną kotką, że na wątku pojawiły się nowe zdjęcia, więc wrzuciłam na fejsa, a tu się okazało, że już jest dom zaklepany dla niej... i się ludziom podniosło ciśnienie. Unikajmy takich akcji, bądźmy spójni ;)
- jest dużo kotów, które się nie pojawiły jeszcze u nas ani na stronie - zwłaszcza Agneska jest takim kocio-psim zagłębiem :twisted: ale jopop też jestem gotowa podejrzewać o różne różności, zwłaszcza, że niektóre koty się pojawiają bez opisu charakteru (Maybach, Szpachla i inne szufelki, Cegła - nie mam o nich nic, poza datą urodzenia :/). Więc prośba, starajmy się aktualizować także OPISY, a nie, że jakiś kot zaginie nagle albo jest samo zdjęcie.
Ja z tych opisów muszę ludzi zachęcać do adopcji, więc chociaż kilka słów zawsze mile widziane ;]

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt sie 31, 2012 13:20 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

no bo ja mam ciemną chałupę
i zdjęcia nie wychodzą jak nie ma dobrego światła słonecznego
a jak mam być w domu przy świetle dziennym jak zapitalam na chrupki, co? :mrgreen:

a tak serio całkiem:
Na mojej pierwszej stronie zrobię porządek, ale zdjęcia pewnie w niedzielę dorzucę.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt sie 31, 2012 13:21 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

Ta, jasne :twisted:

Ważne jest też to info o rezerwacji kotów - serio, nie chcę wprowadzać zamieszania, a informacja o tym, że jest już jakiś starający się pozwala mi uniknąć chaosu ;)

Szalony Kot

Post » Pt sie 31, 2012 13:54 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

Poważną starającą się ma Antosia. :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt sie 31, 2012 13:57 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

Tyle to wiem już, się na FB mi pochwaliła pani :mrgreen:
Ale dzięki za potwierdzenie, że to nie mrzonki.

W ogóle napuściłam na Ciebie kogoś, kto szukał pudla 8) nie ma lekko w życiu, może się odezwie, może nie 8)

Szalony Kot

Post » Pt sie 31, 2012 13:58 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

Agneska pisze:Poważną starającą się ma Antosia. :)

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt sie 31, 2012 14:01 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

Szalony Kot pisze:Dwie prośby:
- jak jakiś kot już ma starających się, to dajcie mi znać - teraz była nieprzyjemna sytuacja z jedną kotką, że na wątku pojawiły się nowe zdjęcia, więc wrzuciłam na fejsa, a tu się okazało, że już jest dom zaklepany dla niej... i się ludziom podniosło ciśnienie. Unikajmy takich akcji, bądźmy spójni ;)
- jest dużo kotów, które się nie pojawiły jeszcze u nas ani na stronie - zwłaszcza Agneska jest takim kocio-psim zagłębiem :twisted: ale jopop też jestem gotowa podejrzewać o różne różności, zwłaszcza, że niektóre koty się pojawiają bez opisu charakteru (Maybach, Szpachla i inne szufelki, Cegła - nie mam o nich nic, poza datą urodzenia :/). Więc prośba, starajmy się aktualizować także OPISY, a nie, że jakiś kot zaginie nagle albo jest samo zdjęcie.
Ja z tych opisów muszę ludzi zachęcać do adopcji, więc chociaż kilka słów zawsze mile widziane ;]

ejże. jak mam cos do napisania to piszę :twisted: http://jokot.pl/maybach,198.html

cegła to dziczka nadal, podobnie jak kenia

szpachla i reszta szufelek są niezłe. postaram sie jakos je po weekendzie bardziej opisac

zaklepane sa marcel i kolatka (z tych ode mnie)

u mnie w ogole sporo sie dzieje ale nie mam czasu pisac. dlugowlosa ciezko chora (nerki), rena wrocila i chora (nerki), hilton niemrawy (nerki), apaszka kiepska (jeszcze nie wiem co). ja kiepska bardzo - przemeczenie i nadmiar przezyc. jak odzyje troche i cos mi sie gdzies wyprostuje to popisze wiecej
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt sie 31, 2012 14:02 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

979 : 889
Głosowało 1917 osób
+ 90
9 godzin
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Pt sie 31, 2012 14:03 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

Jagooda pisze:Melduje się na nowym wątku, trochę późno, ale mimo że mało się udzielam to podczytuję.

moze byc od mleka. jesli maja konsystencje ok to sie nie martw, ale jak tylko bedzie wodniste - badanie czy aby nie kokcydia np. tez czesto daja jasny kolor
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt sie 31, 2012 14:07 Re: Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie na Krakvecie

Szalony Kot pisze:Tyle to wiem już, się na FB mi pochwaliła pani :mrgreen:
Ale dzięki za potwierdzenie, że to nie mrzonki.

W ogóle napuściłam na Ciebie kogoś, kto szukał pudla 8) nie ma lekko w życiu, może się odezwie, może nie 8)

I myślisz że Agneska odda :?: :lol: :lol:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

[poprzednia][następna]