Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pacysia pisze:czy uwazasz ze danie kotom domu to szukanie tylko dzikusow...mam z dogomanii 2 adopcyjne psy, nie sa łatwe a jednak dałam sobie z nimi rade z kotami to tez nie pierwszy moj kontakt .W tamtym roku odeszła moja 14 letnia kotka ...przez rok zbieralismy sie do zaadoptowania kota poniewaz bardzo przezylismy smierc naszej kotki...mam konia wykupionego z transportu do rzezni...czy uwazasz ze koty beda miały zle...
pacysia pisze:czy uwazasz ze danie kotom domu to szukanie tylko dzikusow...mam z dogomanii 2 adopcyjne psy, nie sa łatwe a jednak dałam sobie z nimi rade z kotami to tez nie pierwszy moj kontakt .W tamtym roku odeszła moja 14 letnia kotka ...przez rok zbieralismy sie do zaadoptowania kota poniewaz bardzo przezylismy smierc naszej kotki...mam konia wykupionego z transportu do rzezni...czy uwazasz ze koty beda miały zle...
pacysia pisze:dziekuje za odpowiedz ...udzielam sie na molosach /dogi niemieckie/ i tam mnie dobrze znaja...sama jezdze na wizyty przedadopcyjne wiec nie mam co do nich u mnie najmniejszych watpliwosci ..moja wies jest niedaleko Rawicza nie ma tutaj drogi /tylko dojazdowa/teren 1h jest ogrodzony siatka ..bez sensu byłoby trzymac zamkniete koty w domu skoro jest ogrod,moja kotka uwielbiała lezec na słomie w stajni/nikt jej niczego nie zabraniał...a tak na marginesie koty nie musza byc rude tylko takie ktore potrzebuja pomocy i domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Google Adsense [Bot] i 478 gości