Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cookie1706 pisze:Na dyzur Kasi przyjedzie dzisiaj Pan (jak trafi, jedzie z Katowic na rowerze) zainteresowany adopcją, któregoś z naszych kociakow
![]()
Kasiek tam Panu poopowiada i miejmy nadzieję, że któryś Kociak podbije jego serce
Dorota Wojciechowska pisze:sprzedaję nowy telefon moze ktoś chętny http://allegro.pl/show_item.php?item=2599877968
terenia1 pisze:Wystawiłam na naszą stronkę ogłoszenie dla Elenki która jest w DT u Pani Mirki telefon na Panią Mirkę zrobiłam jej ogłoszenie na tablicy, na alegratce i prosze o robienie ogłoszeń na innych portalach
Dorota Wojciechowska pisze:Cookie1706 pisze:Na dyzur Kasi przyjedzie dzisiaj Pan (jak trafi, jedzie z Katowic na rowerze) zainteresowany adopcją, któregoś z naszych kociakow
![]()
Kasiek tam Panu poopowiada i miejmy nadzieję, że któryś Kociak podbije jego serce
Ciekawe czy pan ma kask zapasowy dla adoptowanego kota na podróż rowerem
Cookie1706 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Cookie1706 pisze:Na dyzur Kasi przyjedzie dzisiaj Pan (jak trafi, jedzie z Katowic na rowerze) zainteresowany adopcją, któregoś z naszych kociakow
![]()
Mówił mi, że nie ma dlatego dzisiaj nie zabierze żadnego pasażera
Dorota Wojciechowska pisze:Dotarła karma sucha dla naszych kociastych 10 kg ROYALA Jest u mnie w pracy czy ktoś da radę podjechać i podrzucić do KC
Mara S pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Dotarła karma sucha dla naszych kociastych 10 kg ROYALA Jest u mnie w pracy czy ktoś da radę podjechać i podrzucić do KC
Ja mogę ale zależy w jakich h
Mara S pisze:CZY KTOŚ WIE, U KTÓREGO WETA DOSTANĘ CONVENIĘ - OD RĘKI - W SENSIE DZIŚ ALBO NAJPÓŹNIEJ JUTRO - BEZ ZAMAWIANIA NA KIEDYŚ TAM?
CatAngel pisze:Cookie1706 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Cookie1706 pisze:Na dyzur Kasi przyjedzie dzisiaj Pan (jak trafi, jedzie z Katowic na rowerze) zainteresowany adopcją, któregoś z naszych kociakow
![]()
Mówił mi, że nie ma dlatego dzisiaj nie zabierze żadnego pasażera
Kasia wie że Issy nie jest do adopcji ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, MruczkiRządzą i 61 gości