Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:W zwiazku z tym ,ze malutka kotka jaka znalazłam trikolorka znalazła juz DS mamy zapytania o trikolorki młode.Jesli takie sa do adopcji prosze o kontakt z asia2
Never pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:W zwiazku z tym ,ze malutka kotka jaka znalazłam trikolorka znalazła juz DS mamy zapytania o trikolorki młode.Jesli takie sa do adopcji prosze o kontakt z asia2
tak, są ale na odchowaniu, dzięki za namiar
lkm.itd pisze:Obiecany bazarek na rzecz paluszków:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=145685&p=9179230&hilit=witra%C5%BCowe#p9179230
MalgosiaZ pisze:lena89 - każdego dnia kotów w schronie przybywa (niestety) i ubywa. Jedne kończą kwarantannę ,idą do adopcji , inne zaczynają chorować lub czekają na sterylkę itp itd. Wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie .
Najbardziej aktualne informacje ma schronisko , ale trzeba znać numer kota . I dodzwonić się .
Niestety strona schroniska nie zawsze sprawnie działa i tak w sumie najbardziej aktualizowana jest kwarantanna.
Ale zapraszam Cię w sobotę , niedzielę .
Jeśli nie maluszka to znajdziemy trochę większego kicia . Z tego co zrozumiałam , nie boisz się wziąć kotka chorego i go leczyć.
Super. W takim wypadku jestem pewna ,że jakiś rudzielec dostąpi zaszczytu zamieszkania z Tobą
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 320 gości