albo jutrzejsze urodziny ?
Basiu o której jesteś na Szczęśliwickiej?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:bo rozstania są smutne..........nigdy więcej nie będę domem tymczasowym
Karolek(ona) pisze:puszatek pisze:bo rozstania są smutne..........nigdy więcej nie będę domem tymczasowym
a może sie na Dziunie skusisz na DT i też ją tak szybko wyadoptujesz
puszatek pisze:Karolek(ona) pisze:puszatek pisze:bo rozstania są smutne..........nigdy więcej nie będę domem tymczasowym
a może sie na Dziunie skusisz na DT i też ją tak szybko wyadoptujesz
i będę miała 2 Warkotki...
EVA2406 pisze:Nie doczytałam.....mała ma domek?
Nie smuć się. Pomyśl, że koteczek będzie miał super domek i własnego człowieka do głaskania i przytulania.
Basiu, a może dwa rude weźmiesz i też szybko domek znajdziesz?
Karolek(ona) pisze:moja mama co dzwoni to pyta czy kota oddałam, więc grzecznie jej mówię, że nie bo nikt nie pytał z ogłoszeń, a ona sumuje to tak - przecież ty je i tak nie oddasz, po co te cyrki. Mądrala za dolara - sama by ja zabrała ale mieszka z moim starszym bratem, a to to coś ma alergie na wszystko. Ja mówiłam, wydaj go gdzieś bo 32 lata ma i chyba najwyższa pora żeby odciąć pępowinke, a ty dostaniesz kotecka
ruda32 pisze:dwa rude to by było 11![]()
a Warkotek już nie szuka domu ?
ruda32 pisze:Karolek(ona) pisze:moja mama co dzwoni to pyta czy kota oddałam, więc grzecznie jej mówię, że nie bo nikt nie pytał z ogłoszeń, a ona sumuje to tak - przecież ty je i tak nie oddasz, po co te cyrki. Mądrala za dolara - sama by ja zabrała ale mieszka z moim starszym bratem, a to to coś ma alergie na wszystko. Ja mówiłam, wydaj go gdzieś bo 32 lata ma i chyba najwyższa pora żeby odciąć pępowinke, a ty dostaniesz kotecka
niezła wymiana by była
koteczek tańszy w utrzymaniu niż chłop 32letni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, puszatek, Silverblue i 27 gości