edit. Koki uprowadziła mi golfik..

poproszę szalik za piątaka i jeszcze się zastanowię..
Moderator: Moderatorzy
Koki-99 pisze:Chyba byłoby lepiej gdyby były jakieś ceny, bo nie wiadomo ile zaproponować![]()
Ja na razie zdecyduję się na golfik nr 9 za 10,-. Może być?
I ew. za nr 7 dam 8,- Co Ty na to?
turkusowa pisze:przyszłam obejrzeć
edit. Koki uprowadziła mi golfik..![]()
turkusowa pisze:Koki uprowadziła mi golfik..![]()
Koki-99 pisze:Chyba byłoby lepiej gdyby były jakieś ceny, bo nie wiadomo ile zaproponować![]()
Ja na razie zdecyduję się na golfik nr 9 za 10,-. Może być?
I ew. za nr 7 dam 8,- Co Ty na to?
turkusowa pisze:chyba że tak
czy 10. jest rozciągliwa? do ilu w biuście?
poproszę jeszcze 20. za 7 zł
nelka83 pisze:nelka83 pisze:VeganGirl85 pisze:Czy spodnie nr 18 i komplet nr 26 mają jakiś rozmiar?poważnie się nad nimi zastanawiam, a posiałam gdzieś centymetr
Wydaje mi się, że to 40-42, ale dla pewności sprawdzę w domu jakie rozmiary mają rzeczy, które Cię interesują i dam znać
Komplet ma rozmiar 42. Spodnie rozmiaru nie posiadają, ale to też z pewnością 40-42.
VeganGirl85 pisze:nelka83 pisze:nelka83 pisze:VeganGirl85 pisze:Czy spodnie nr 18 i komplet nr 26 mają jakiś rozmiar?poważnie się nad nimi zastanawiam, a posiałam gdzieś centymetr
Wydaje mi się, że to 40-42, ale dla pewności sprawdzę w domu jakie rozmiary mają rzeczy, które Cię interesują i dam znać
Komplet ma rozmiar 42. Spodnie rozmiaru nie posiadają, ale to też z pewnością 40-42.
szkodaja mam 44/46
tak, tak, poproszę!nelka83 pisze:turkusowa pisze:z bluzeczki zatem zrezygnuję
OK![]()
Czy wysłać pw?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości