Chociaż szał zacznie się dopiero zimą, jak kaloryfer będzie rozgrzany i będzie mu przy okazji grzało kuperek. Także szczerze polecam.

Moderator: Estraven
Chociaż szał zacznie się dopiero zimą, jak kaloryfer będzie rozgrzany i będzie mu przy okazji grzało kuperek. 
KubaTST pisze:Też polecam taki hamak. W tym roku chyba dokupię drugi, bo Hani się trochę urosło i dwa na jednym hamaku się nie zmieszcząAle jak zmieszczę dwa hamaki na jednym grzejniku to nie wiem
![]()
[...]No właśnie, mnie raczej czeka zakup co najmniej 2 takich, bo pod koniec września czeka mnie dokocenie i się z 2 kotów zrobią trzy. Boję się, że jeden taki to za mało będzie.

i dzień dobry KubaTST pisze:[...]No właśnie, mnie raczej czeka zakup co najmniej 2 takich, bo pod koniec września czeka mnie dokocenie i się z 2 kotów zrobią trzy. Boję się, że jeden taki to za mało będzie.
Zazdroszczę dokocenia trzecim kotem...i gratuluję już teraz nowego domownika.

KubaTST pisze:Malaguś, jak ta Twoja Dużą robi taki ładne fotki ?? Hę??
Miraclle pisze:Gratuluję![]()
i dzień dobry
![]()
Malagito fajny masz hamaczek
Ale mój Ci on i nikomu nie oddam. jozefina1970 pisze:Mrusielda też lubi hamaczek - o dziwo, bo jej trudno dogodzić![]()
Tylko ja na nasz hamak kładę kocyk - bo coś kaloryfer mam trochę niewymiarowy - hamak wszedł raz na wcisk i na razie go nie zdejmuję - a kocyk mogę zawsze wyprać
Na pewno będę podczytywać u Was na wątku jak to przebiegnie. Wyga pisze:Normalnie rozbudzacie mój apetyt na te hamaczkiAle najbardziej podziałał na mnie Malagito, pięknie się na nim wylegując
![]()

solarie pisze:Wygo, również gratuluję kolejnego dokocenia, co trzy koty to nie dwa.Na pewno będę podczytywać u Was na wątku jak to przebiegnie.
Może mnie kiedyś (kiedyyyyyyś, kiedyyyyyś w sensie) też to czeka... tzn. drugi kot, nie trzeci.
Wyga pisze:Normalnie rozbudzacie mój apetyt na te hamaczkiAle najbardziej podziałał na mnie Malagito, pięknie się na nim wylegując
![]()
Może podeślę producentowi hamaczków zdjęcia Malagity dla odświeżenia wizerunku firmy, toż to model pierwsza klasa.![]()
![]()
Mam jeszcze zdjęcie z połowy lipca jak leżał na tym hamaczku:
solarie pisze:Wygo, ten hamak to super sprawa, plusz jest fajny w dotyku, a Malaga uwielbia sobie na nim ucinać popołudniowe drzemki.Chociaż szał zacznie się dopiero zimą, jak kaloryfer będzie rozgrzany i będzie mu przy okazji grzało kuperek.
![]()
Także szczerze polecam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, luty-1, Silverblue i 11 gości