Tymczasy u horacy7. Wizyta PA w Białołęce potrzebna !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 30, 2012 11:07 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Bryś szuka domu, to wiadomo.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw sie 30, 2012 11:32 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Staramy sie nadal.

meksykanka pisze:Mam od Asi (ACHY13) zdjęcia rudej koteczki.
jest chudziusieńska, ale jak widać proludzka i pięknie umaszczona.

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazek

Dostałam info,że koteczka jest odrobaczona,zaszczepiona i niestety z braku zainteresowania jej adopcją musi opuścić klinikę,mamy ją zabrać max za tydzień,poprosiłam aby ją jeszcze wysterylizowali a Sylwia pokryje koszty,ale co z nią potem?Może macie jakieś pomysły?

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Czw sie 30, 2012 11:37 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

A ma ogłoszenia?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw sie 30, 2012 11:42 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

ASK@ pisze:A ma ogłoszenia?

Z tego co mi wiadomo nie ma. Cały czas liczyliśmy, że zamieni dt na ds :( i zawsze inny tymczas był przez to pilniejszy :(
po_prostu_kaska

Post » Czw sie 30, 2012 11:47 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Nie wiem tylko czy pytanie dotyczyło Brysia czy rudej koteczki?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw sie 30, 2012 11:55 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

meksykanka pisze:Nie wiem tylko czy pytanie dotyczyło Brysia czy rudej koteczki?

Ano właśnie :oops: Teraz się zorientowałam :roll:
po_prostu_kaska

Post » Czw sie 30, 2012 11:58 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Basiu, trzymaj się! I zwierzaki też!

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Czw sie 30, 2012 12:15 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Kurcze jeszcze ta ruda kicia,Asiu a jaki ma charakter może coś wiadomo może polecić ją na wątku gdzie zaanonsowaliśmy Rubina on lepszy byłby do drugiego kota bo to szalejący maluch rozrabiaka.I z maluchem lepiej dogaduja się pozostałe koty ,dorosły kot to większy problem zakoconego domu.Dzisiaj porozmawiam powaznie z Danusią na temat Brysia nie mam wyjścia i zaczynamy coś myśleć.Bałam się mu już zmieniać dom bo mocno się przyzwyczaił,bałam się by stres nie spowodował rzutu choroby lecz czy dalej damy rade z wszystkim nie wiem. :|
Dzwoniłam do Warszawy i niestety choroba kociego pazura sie nie potwierdziła czyli na pewno to rak tylko gdzie to źródło.Telefonowałam do mojej doktor by to przekazać,stwierdziła ,że cały oddział mi kibicuje.Tak mi się zrobiło przyjemnie dzięki temu ,dzięki Wam.Teraz tak sobie myślę ,że trudno byłoby mi walczyć bez Was ,dziękuję wszystkim bardzo serdecznie.
Ostatnio edytowano Czw sie 30, 2012 12:23 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw sie 30, 2012 12:19 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

7ksiezyc pisze:podczytuję Was od dlugiego czasu, chyba czas nadszedł by się ujawnic ...

Basiu trzymam za Ciebie mocno, mocno kciuki :ok: :ok: :ok:
Znam (niestety w włąsnego doswiadczenia walkę z tym paskudztwem) przeszłam 9 lat temu zabieg usunięcia i potem plastyki szyjki macicy a potem miałam przerzuty na piersi - wyszlam z tego cholerstwa dzięki właśnie bliskim mi ludziom i wiesz od tamtego czasu, a od wyzdrowiena mineło 7 lat - nosze krótka fryzurkę (bo mi sie spodobała :mrgreen: )- moje włosy maja zawsze nie wiecej niz 1-1,5 cm - a moj TZ zawsze się smieje ze mam grzywkę na telewizor obciętą :mrgreen:
z tego paskudztwa da się wyjść - i jasne dobre leczenie to jedno ale drugie i rownie ważne to wsparcie!!!

3mam wiec mocno kciuki za Basię i jej zdrówko :ok: :ok: :ok:

a jakbym mogła jakos pomóc to będe się starała - pomyslę tez o jakimś bazarku i poproszęo dane do wpłaty :)

Bardzo i dziękuję za miłe słowa i jednocześnie słowa otucha ,że da się z tym wygrać.Będę walczyć.
O bazarek jakbyś mogła bardzo proszę.I pisz proszę naprawdę pisanie tutaj i Wy dajecie mi wiele siły.

horacy 7

Post » Czw sie 30, 2012 12:24 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Ruda kicia ma ogłoszenia tylko na Olsztyn i Szczytno,w następnym numerze lokalnej gazety także będzie miała ogłoszenie z fotką.Ale przez forum też warto próbować.
Co do charakteru do dostałam info,że jest fajna,łagodna,spokojna.

Basiu,koniecznie porozmawiaj z dt Brysia,nie może przecież tak być,że ktoś chce kota i nie może nawet przez miesiąc czy dwa zakupić worka karmy,wiedząc w jakiej sytuacji teraz jesteś.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Czw sie 30, 2012 12:28 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

ACHA13 pisze:Ruda kicia ma ogłoszenia tylko na Olsztyn i Szczytno,w następnym numerze lokalnej gazety także będzie miała ogłoszenie z fotką.Ale przez forum też warto próbować.

Basiu,koniecznie porozmawiaj z dt Brysia,nie może przecież tak być,że ktoś chce kota i nie może nawet przez miesiąc czy dwa zakupić worka karmy,wiedząc w jakiej sytuacji teraz jesteś.

Widzę ,że WAt wstawiła ją na tamten wątek ,dziękuję. :P
Tak dzisiaj porozmawiam z Danusią i musi podjąć decyzję. :ok:

horacy 7

Post » Czw sie 30, 2012 12:33 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

ACHA13 pisze:Ruda kicia ma ogłoszenia tylko na Olsztyn i Szczytno,w następnym numerze lokalnej gazety także będzie miała ogłoszenie z fotką.Ale przez forum też warto próbować.

Czy mogę ogłosić kotkę? Niekoniecznie na Olsztyn i Szczytno.
Może na kujawsko-pomorskie i mazowieckie jeszcze?

Proponuję taki opis, chyba że macie lepszy, bo to mistrzostwo świata nie jest:

TYTUŁ: Ruda piękność pilnie poszukuje nowego opiekuna!

Rude futro, głębokie spojrzenie i gracja modelki - to cechy, które potrafią urzec niejednego człowieka. Niestety hipnotyczne właściwości naszej bohaterki na jej poprzednich właścicieli nie podziałały... Kotka została brutalnie porzucona i zdana na łaskę i niełaskę losu. Las, samotność, głód i poniewierka - to było codziennością.
Jednak udało się - kotka dzięki dobrym ludziom została uratowana, poddana leczeniu i obecnie czeka na dom.
Piękna - jedno słowo, ale jak trafne w stosunku do tej wyjątkowej istoty.
Ruda koteczka kocha ludzi. Jest zwierzęciem, które stworzone zostało do egzystencji u boku człowieka. Przytulanie, głaskanie, wspólne wieczory w domowym zaciszu - to jej świat. Łagodna, spokojna, kontaktowa, czyli koci ideał.
Nasza bohaterka szuka domu jak najlepszego i najlepiej gdyby znalazła go jak najszybciej.
Ma pełną kompleksówkę weterynaryjną (szczepienia, odrobaczenia oraz sterylizację).
Osoby chętne przygarnąć kicię prosimy o kontakt :
tel. xxxxxxxx (jaki?)
e-mail : xxxxx@xx.xx (jaki?)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw sie 30, 2012 12:38 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Szybka jesteś jak błyskawica. :ok:

My tradycyjnie podajemy telefon do Basi a mail do Kasi
ale może być także mail do mnie.

To podam na PW dane, jeśli można, zanim się rozmyślisz :wink: ?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw sie 30, 2012 12:47 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

meksykanka pisze:Szybka jesteś jak błyskawica. :ok:

My tradycyjnie podajemy telefon do Basi a mail do Kasi
ale może być także mail do mnie.

To podam na PW dane, jeśli można, zanim się rozmyślisz :wink: ?

Luzik :)
Zapewne dotrę do rudej za jakąś godzinkę, muszę jeszcze z 4 pakiety zrobić innej osobie.

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw sie 30, 2012 13:13 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Basiu fakt, jeśli znajoma chce być DS Brysia, to niestety, ale sama powinna ponosić koszta. Jeśli nie chce tego robić, to powinna pomóc w poszukiwaniach mu domu. Gdyby DT miały łożyć na wszystkie tymczasy, które je opuszczą, to chyba nikt by się takiej działalności nie podjął.
Cały czas kciuki trzymam i myślę, że jesteś niesamwicie dzielna!
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

[poprzednia][następna]