"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Witaj Moniś-tez slemy buziole! Ja dzisiaj idę do Mamy na dyzur-zająć sie psami i kotem. Iga-sunia z chorym brzuszkiem juz zdrowa-dietka pomogła! Mama sie ucieszy jak wróci do domu! Szkoda,że nie daje rady Idze zrobić zdjęcia-jak tylko widzi aparat-chowa sie do budy i nie chce wyjść, ale nadal będę próbować! Do jutra Moniś, do jutra dziewuszki!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Jak fajnie, że zdrowa To może chociaż komórką spróbuj jakąś fotę strzelić? Miłego dnia!
Dobry wieczór Kasieńko kochana Ja też już kończę urlop, niestety. Dzisiaj z córką odgruzowałyśmy mieszkanie. Strasznie się narobiłyśmy, ale mamy kilka worów do wyniesienia. Część, tę lepszą, zostawiam w domu i mam nadzieję znaleźć czas na zrobienie bazarków
Szkoda, że nie ma grzybków. Uwielbiam zbierać, suszyć, mrozić, pakować w słoiczki i zjadać
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok, wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to, trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens, znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"