Dobry wieczór Kociara82, witaj na wątku.
puszatek pisze:masz lepsze zabiegi rehabilitacyjne niż ja kochany maleńtasku
Nawet minimalny efekt przy maksymalnym wysiłku rehabilitacyjnym mnie ucieszy.
Hanulka pisze:czy już można Felusię ogłaszać w poszukiwaniu ds?
Trzeba o tym myśleć. Przyznam, że się boję odzewu na ogłoszenia, ponieważ nie mam patentu jak zweryfikować DS.
Opiekun F. musi być wyjątkowo odpowiedzialny z uwagi na Jej niepełnosprawność a w szczególności, konieczność wyciskania pęcherza. Plus świadomość wyzwania - rehabilitacje, kontrole nerek, ryzyko stanów zapalnych pęcherza, ryzyko posikiwania itd itp.
Nie zawsze jest łatwo przekonać F., że teraz właśnie siusiamy i musi się rozluźnić na komendę. Wszyscy wiecie, jak z kotami bywa.
Oczywiście, że zrobimy ogłoszenia adopcyjne ponieważ Felusia musi szukać swoich Dużych, swojego miejsca na ziemi. Osoba, która się zdecyduje przyjąć Ją pod swój dach musi mieć pełną świadomość jakiej troski i zabiegów będzie wymagała, jak będzie się toczyć Ich wspólne, codzienne życie.
Skoro tyle pięknych, zdrowych i grzecznych kotów nie może znaleźć domu, jakie są szanse Felusi.
F. wczoraj i dziś jest pod opieką Pani doktor, nie uczestniczę w zajęciach, można powiedzieć, że jestem na wagarach. Załatwiam inne sprawy. Między innymi podwórzaki-piwniczaki mają inwazję pcheł z objawami AZS i wyglądają fatalnie. Nie dały się dziś nabrać na tabletki w jedzeniu ani na kropelki, wrrrrr. Sprytki.
szybenka pisze:Nadal cierpliwie czekam na te obiecane
Szybenko, są, są! Jest kilka obiecanych, niedzielnych zdjęć Felusi. Jeżeli nie będę mogła w nocy spać, wstawię. Machnęłam ręką, nie dałam rady sfotografować trudnych relacji z Pepsusią, nie dlatego, że się poprawiły, ale dlatego, że nie mogę dziewczyn uchwycić razem. To nie jest takie proste, Pepsusia unika Felki jak ognia i już się zorientowała, że jest od Jej towarzystwa wolna na wysokościach.
P. obserwuje F. z lotu ptaka. To tytuł zdjęcia już mam

Przypominam o głosowaniu
issey32 pisze:proszę nie zapominać o głosowaniu na pięknoty: viewtopic.php?f=20&t=144808