KOCIA Chatka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 29, 2012 20:43 Re: KOCIA Chatka nowy wątek

Alienor pisze:Pro-colin na biegunkę. Nie wiem dokladnie czy to z cewki moczowej, czy z jakiejś ranki na podbrzuszu - zakładam, że to dlatego jutro ponownie wizyta. Ale już rozmawiałam z Terenią - ona się zajmie kwestiami wetowskimi Pumci. Wracam w niedzielę, wtedy przejmuję tę część odpowiedzialności za kicię.

Ja jutro zadzwonię do Lupusa w sprawie wyników małej i zabiorę ją do Almavetu. Tak ze spoko :wink:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro sie 29, 2012 20:44 Re: KOCIA Chatka nowy wątek

Ania, która pożyczyła klatkę łapkę przywiozła nam bardzo fajne, prawie nowe ręczniki, worki na śmieci, końcówkę do mopa i pomogła mi w dyżurze :1luvu:
Jak tylko uda jej się złapać dzika kotkę zwróci klatkę.
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Śro sie 29, 2012 20:50 Re: KOCIA Chatka nowy wątek

The Szops pisze:A my od jutra zaczynamy urlop :D Nie będzie nas prawie 3 tygodnie. W poniedziałek wyjeżdżamy.

No właśnie :wink: i na nas Marta przyszedł czas urlopowania.
Ja wyjeżdżam 06.09. tak gdzieś w południe a wracam około 25.09.

Więc tu wielka prośba do pozostałych osób o pełną mobilizację na ten okres :wink: bo i z kociakami trzeba będzie jeździć do weta, i grafik robić, i adopcje robić no i dyżury, troszkę tego jest niestety.
Ja jeszcze uzupełnię na 1 stronie sprawy grzybowe - żeby było wiadomo kiedy ewentualnie terminy szczepienia itd.

I pytanie za dychę - kto z Amelką pojedzie do Lupusa na szczepienie na grzyba sprawa pilna trezba by to zrobić jak najszybciej :!: :!: :!:

terenia1

Post » Śro sie 29, 2012 20:58 Re: KOCIA Chatka nowy wątek

Ja obsługuje adopcje, jutro pokażę Kasi gdzie jest Lupus jak będziemy jechały z Ernim to może pomóc przy wizytach ale Kacha niestety nie zawsze ma samochód.

Cookie1706

Post » Śro sie 29, 2012 21:09 Re: KOCIA Chatka nowy wątek

Acha, jeszcze zapomniałam napisac, że Marika ma taką gulkę na karku, to jest zrost po zastrzykach, p wet sprawdzała,nakłuwała, nie ma tam ropnia. Jakby się ktoś zdecydował na adopcję Mariczki :1luvu: to można przekazac, żeby się nie denerwowali co to jest.

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Śro sie 29, 2012 21:13 Re: KOCIA Chatka nowy wątek

The Szops pisze:Acha, jeszcze zapomniałam napisac, że Marika ma taką gulkę na karku, to jest zrost po zastrzykach, p wet sprawdzała,nakłuwała, nie ma tam ropnia. Jakby się ktoś zdecydował na adopcję Mariczki :1luvu: to można przekazac, żeby się nie denerwowali co to jest.

Może w przyszłym tygodniu ale nic nie obiecuję :wink:

Cookie1706

Post » Śro sie 29, 2012 21:26 Re: KOCIA Chatka nowy wątek

Cookie1706

Post » Śro sie 29, 2012 21:28 Re: KOCIA Chatka nowy wątek

Cookie1706 pisze:Dzisiaj do domu pojechał Łoker i Łicz czyli Srebrna :flowerkitty:
Będą mieszkały razem w Katowicach z parą młodych ludzi.
Domek doświadczony, Duzi będą kontynuować leczenie grzyba.
Od razu po powrocie do domu Paweł przysłał mi smsa (ja jak zawsze z młodymi na Ty :lol: ), że wszystko ok, kociaki troszkę w szoku ale chętne do zwiedzania mieszkania :D
Oby wszystko było dobrze, trzymajcie kciuki :piwa:

To super wieści :D podwójna adopcja super kciuki za dzieciaki od Elenki :ok:
No i chwała, że adoptowali kociaki z grzybem no nie to żebym się cieszyła że mają grzyba, ale generalnei jak domek adoptuje chorego kociaka i podejmuje się leczenia tzn że powinno być dobrze :ok:

terenia1

Post » Śro sie 29, 2012 21:57 Re: KOCIA Chatka nowy wątek

terenia1 pisze:
Cookie1706 pisze:Dzisiaj do domu pojechał Łoker i Łicz czyli Srebrna :flowerkitty:
Będą mieszkały razem w Katowicach z parą młodych ludzi.
Domek doświadczony, Duzi będą kontynuować leczenie grzyba.
Od razu po powrocie do domu Paweł przysłał mi smsa (ja jak zawsze z młodymi na Ty :lol: ), że wszystko ok, kociaki troszkę w szoku ale chętne do zwiedzania mieszkania :D
Oby wszystko było dobrze, trzymajcie kciuki :piwa:

To super wieści :D podwójna adopcja super kciuki za dzieciaki od Elenki :ok:
No i chwała, że adoptowali kociaki z grzybem no nie to żebym się cieszyła że mają grzyba, ale generalnei jak domek adoptuje chorego kociaka i podejmuje się leczenia tzn że powinno być dobrze :ok:

Za domek dla maluchów :ok: , nich im tam będzie dobrze :D

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Śro sie 29, 2012 22:32 Re: KOCIA Chatka nowy wątek

Wesołek zamknięty w boksie :( kupa brzydka, dostał dzisiaj leki. Prosze jeżeli to możliwe aby ranny dyżur złapał jego kupkę do badań. I sprawdzić czy jedzenie z wieczora zniknęło. :) Jutro Wesołek jedzie do weta to przy okazji kupka pojedzie.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro sie 29, 2012 22:38 Re: KOCIA Chatka nowy wątek

CatAngel pisze:Wesołek zamknięty w boksie :( kupa brzydka, dostał dzisiaj leki. Prosze jeżeli to możliwe aby ranny dyżur złapał jego kupkę do badań. I sprawdzić czy jedzenie z wieczora zniknęło. :) Jutro Wesołek jedzie do weta to przy okazji kupka pojedzie.

Już mówiłam Kasi co i jak ale jeszcze zadzwońcie do Niej rano tak dla przypomnienia - około 9:00 będzie w KCh :wink:

Cookie1706

Post » Śro sie 29, 2012 22:53 Re: KOCIA Chatka nowy wątek

Znalazłam jeszcze taką niedrogą karme :) http://allegro.pl/bosch-adult-forelle-1 ... 51397.html http://allegro.pl/bosch-adult-geflugel- ... 64714.html moje wolno-żyjące zajadały ją ze smakiem :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw sie 30, 2012 7:54 Re: KOCIA Chatka nowy wątek

Moje domowe w ogóle mają Sanabelle jako podstawową karmę - ale one lighta :lol: I nawet ten Bosh lepiej robi Perle niż Royal, który jak dla niej ma za dużo białka i przez to ma tłustą sieść.

Aha - Sandra zaczęła kichać - nie wiem czy jej się coś nie rozwija - może musze ją wziąć do weta a nie mam na to kasy :oops: - spróbuję do Pani Eli. No ale poza tym Sandra już nie ma tych strupów/ranek ;)

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw sie 30, 2012 9:15 Re: KOCIA Chatka nowy wątek

Dzwonił do mnie Paweł, Łoker i Łicz spali z nimi całą noc w łóżku :D
Apetyt im (kociakom) dopisuje, kupa była :D
A szaleją ponoć okropnie. Zasłony dwa razy leżały już na ziemi, żwir ciągle na podlodze a nie w kuwecie :lol:
Czyli wszystko w normie :wink:
Kociaki jak na razie bawią się tylko w salonie, do dalszych części mieszkania jeszcze się nie zapuszczaja ale wszystko w swoim czasie 8) i tam wkońcu przejdzie tornado o nazwie Łoker i huragan o nazwie Łicz :ryk:

Cookie1706

Post » Czw sie 30, 2012 9:33 Re: KOCIA Chatka nowy wątek

Super wieści o kociastych :ok:

Bazarek kociowy viewtopic.php?f=20&t=145649
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

[poprzednia][następna]