Witam, wreszcie mam możliwość umieszczenia na forum rozliczenia.
pierw wierciłam dziurę P Marcie by mi przekazała rozliczenia, a potem sama miałam problemy osobiste i nie mogłam ich tu umieścić.
Pierw wpłaty
20.06.2012- 40 zł
21.06.2012- 100 zł
22.06.2012- 30 zł
27.06.2012- 25 zł Leczenie białego kota z długim włosem.

[/quote]
Niestety jak pisałam wcześniej kitek przegrał z chorobą liczne rany na tułowiu, larwy much, zakażenie, dodatkowo test na Fipa pozytywny. Mimo początkowej poprawy z której wszyscy się cieszyliśmy, po kilku dniach z kitka uchodziło życie w oczach , nie reagował na leczenie, potem strasznie się męczył, wet podjął decyzje o uśpieniu.
Ogólnie leczenie wyszło 300zł ale Pani która kiciusia znalazła postanowiła że wyrówna rachunek, Kitek nawet miał domek który czekał na niego.Nie udało się
02.07.2012- 25 zł
zakup karmy dla kotów wolno-żyjących w Przemyślu
02.07.2012- 500zł1)

Kocurek uwolniony z wnyków - leczenie 2 tyg.
Z opisu karty wizyty u weta stan ogólny zły, wychudzenie, wyniszczenie bł. śluzowe blade rany kasane skóry duże linearne otarcie obu fałdów kolanowych i brzucha - ropiejące,
sączący się krwisty wysięk z ran.
Transfuzja krwi uratowała kitkowi życie. Kitek wykrwawiał się rany nie chciały sie zasklepiać. Kitek prawdopodobnie z info od weta zjadł trutkę która rozrzedziła mu krew.
Obecnie kitek czuje sie dobrze, leczenie przebiegało pomyślnie, teraz już jest w Schronisku pod dozorem P Marty doglądany , czeka na domek.
2) Lek p. bólowe dla psa. Piesek w strasznym stanie połamany przywieziony z Ukrainy ( a co sie działo przed EURO na Ukrainie można poczytać na portalu dogomania

likwidacja bezpańskich zwierząt ) Piesek z tego co wiem będzie miał domek na razie trwa jego leczenie.
- 10,98 zł
3) Doszły też pilne sterylki 4 kotek i 1 kocura, Dzięki uprzejmości P dr Polichta liczone prawie za pól ceny. Między innymi udało sie złapać i wysterylizować taką wariatkę na osiedlu w Przemyslu , strasznie cwaną , na klatkę łapkę nie było mowy złapać. więcej nie będzie rozsiewać maluchów które ginęły pod samochodami.
-380 zł
02.07.2012- 30zł
03.07.2012- 50złleczenie małego kotka Panleukopenia
04.07.2012- 53zł
09.07.2012- 50złzakup karmy dla kotów wolno-żyjących
Wszystkie wypisy z lecznicy, rachunki za leki i zakup karmy przesłała mi P. Marta, jak ktoś będzie chciał to zrobię zdjęcie i wyślę.
Na prośbę kilku osób nie wpisywałam od kogo.
P Marta jak i moja skromna osoba serdecznie dziękuje za pomoc, nie wiem co byśmy zrobili bez was.

Jeszcze raz SERDECZNIE DZIĘKUJEMY
Serdecznie dziękuje również P Krzysztofowi za pomoc i w schronie i w lecznicy i przy nowych nabytkach, jak i pomoc finansową i transportową, P Krzysztof jest niezastąpiony, nie wiem co byśmy zrobiły bez tak wielkiej pomocy.