» Śro sie 29, 2012 10:08
Re: KOCIA Chatka nowy wątek
W zooplusie jak się po zmówieniu zapłaci (lub wybierze płatność w ciągu 2 tygodni od otrzymania) i przesle im mailem potwierdzenie w pdfie to karma przychodzi w ciągu 2 dni roboczych. Krakvet o ile wiem to loteria - albo szybko i w porządku albo cuda-wianki (długie czekanie, nie ta karma, rzeczy rozwalone etc. W zooplusie mam wykupiony na 2 lata rabat 5%+zawsze2% Polska i bodajże 2% za płatność przelewem. Ale to dziś bym musiała złożyć zamówienie - od jutra mnie nie ma.
Pumcia chwilowo na karmieniu strzykawką, bo się obraziła na jedzenie i nic nie podchodzi. Weronika ją dużo trzyma na kolanach i wtedy ona mruczy - nawet głaskania nie wymaga. Uszyłam małej śpiworek z polaru i zrobiłam "namiot" z użyciem pudła z soków, ale czasem w nim siedzi, a czasem nie. Z kupą różnie - czasem niezła, czasem luźna. Umyłam Pumcię chusteczkami dla niemowlaków (przed dostarczeniem, żeby nie zbrzydzić na starcie) i wczoraj wieczorem dowiedziałam się, że młoda przy pucowaniu się usunęła sobie troszkę futra z kolan. Podeszłam, obejrzałam, dałam sudokrem do smarowania (tylko pod kontrolą). Nowości z dnia dzisiejszego zaraportuję wieczorem.