Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edit_f pisze:wstępna wycena inwentarza u pana staszka to 4 kotki i 5 kocurów do zabiegu, około 30 kotów do szczepienia.. trzy kotki są chore.. prawdopodobnie w piątek jedną kotkę i pięć kocurów przewiezie się do weterynarza na zabiegi.. ale kciuki mocno trzymać, bo to przesięwzięcie karkołomne, z uwagi na fakt choroby pana stanisława i jego "roztargnienia".. w transporcie pomoże afn, dziękujemy..
Tweety pisze:edit_f pisze:wstępna wycena inwentarza u pana staszka to 4 kotki i 5 kocurów do zabiegu, około 30 kotów do szczepienia.. trzy kotki są chore.. prawdopodobnie w piątek jedną kotkę i pięć kocurów przewiezie się do weterynarza na zabiegi.. ale kciuki mocno trzymać, bo to przesięwzięcie karkołomne, z uwagi na fakt choroby pana stanisława i jego "roztargnienia".. w transporcie pomoże afn, dziękujemy..
jutrzejszy plan bez zmian?
annakreft pisze:cudnie maleństwo mojea tak się martwiłam że nikt nie pozna się na wspaniałości Floriana
edit_f pisze:annakreft pisze:cudnie maleństwo mojea tak się martwiłam że nikt nie pozna się na wspaniałości Floriana
florek zamieszkał z burasem Felkiem.. rocznym.. będą mieć ubaw, dwa wariaty
annakreft pisze:Ależ on urósłwidzę że zapoznanie nieźle a Duzi znają sie na cudnych kotach które uwielbiają mizianie po brzuszku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 57 gości