A co do remontu, czy kucie ścian dziewczynki też opanowały?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Ścian jeszcze nie kuły. Ale to mądre dziewczynki, zaraz się nauczą
kocurzyca41 pisze:kamari pisze:Ścian jeszcze nie kuły. Ale to mądre dziewczynki, zaraz się nauczą
Jak jeszcze nauczą się zaciągania ścian gipsem....będą bezcenne....
Bianka 4 pisze:kocurzyca41 pisze:kamari pisze:Ścian jeszcze nie kuły. Ale to mądre dziewczynki, zaraz się nauczą
Jak jeszcze nauczą się zaciągania ścian gipsem....będą bezcenne....
Ale potem będą musiały to wypolerować... biedne kociny
Bianka 4 pisze:Mnie czeka skuwanie ściany (z kafelkami) w łazience, bo sąsiadów zalewam... i fachowców szukam
Bianka 4 pisze:Mnie czeka skuwanie ściany (z kafelkami) w łazience, bo sąsiadów zalewam... i fachowców szukam
EVA2406 pisze:Bianka 4 pisze:Mnie czeka skuwanie ściany (z kafelkami) w łazience, bo sąsiadów zalewam... i fachowców szukam
Mam i nawet go poznałaś
vip pisze:Mario, a ja zapytam o Figielka.
Coś mi mignęło na wątku, że podobno ktoś o niego pytał.
Jak tam dalej sytuacja?
kamari pisze:Bianka 4 pisze:Mnie czeka skuwanie ściany (z kafelkami) w łazience, bo sąsiadów zalewam... i fachowców szukam
Chcesz stracić taką zabawę??? Takie skuwanie, to najlepsza rzecz pod słońcem - bezkarnie walisz młotem i niszczyszbezcenne. Kiedy mieliśmy to u nas, to nikomu się nie dałam dotknąć do rujnowania
Bianka 4 pisze:kamari pisze:Bianka 4 pisze:Mnie czeka skuwanie ściany (z kafelkami) w łazience, bo sąsiadów zalewam... i fachowców szukam
Chcesz stracić taką zabawę??? Takie skuwanie, to najlepsza rzecz pod słońcem - bezkarnie walisz młotem i niszczyszbezcenne. Kiedy mieliśmy to u nas, to nikomu się nie dałam dotknąć do rujnowania
Tyle, że kafelki były kładzione w lutym tego roku![]()
W kuchni też zalewałam i okazało się, że moi "fachowcy" odcięli rurkę i zamurowali... bez zabezpieczenia
ruda32 pisze:gdzie znaleźć psy od Joli na dogo ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 174 gości