WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt sie 24, 2012 21:54 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

jessi74 pisze:Agita, napisałam pw w sprawie sterylizacji :) kicia jak najbardziej załapie się na zabieg na talon :)

tylko jak ma być kicią domową to przed zabiegiem zaznaczcie, że nie chcecie przycinania uszka, bo to chyba rutyna przy sterylizacjach na talony

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Sob sie 25, 2012 8:58 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

michalinadzordz pisze:
jessi74 pisze:Agita, napisałam pw w sprawie sterylizacji :) kicia jak najbardziej załapie się na zabieg na talon :)

tylko jak ma być kicią domową to przed zabiegiem zaznaczcie, że nie chcecie przycinania uszka, bo to chyba rutyna przy sterylizacjach na talony

o tak! zawsze o tym przypominam sobie w ostatniej chwili :mrgreen: a raz nie powiedziałam i dzięki cioci jessi Fredzia ma ciachnięte uszko :x najlepiej przykleić kartkę na transporterze, bo jak mają więcej kotów dnia to mogą pomylić
Michalina! dzięki :D

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob sie 25, 2012 14:13 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

natasza25 pisze:
Gibutkowa pisze:
Figaro52 pisze:Jak możesz to chętnie skorzystamy. :D

Ok :ok: To podrzucę dziś do Nataszy do pracy.

:ok: :ok:

Dzieki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Sob sie 25, 2012 14:14 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

Oby wyszły ujemne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob sie 25, 2012 14:27 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

Agita super że wszystkie maluchy znalazły domek :ok:
Nam udało się wy adoptować tylko 3 kociaki Belle, Freję i Kropkę. W kolejce czeka braciszek Belli Sebuś , Nuka, Masza no i Teoś. Braciszek Nuki, Dżeki- Radża ma już zaklepany domek , stad Radża bo tak będzie się nazywał.
Kleoś opuścił już więzienie i wreszcie może biegać. Biodra jakoś się zrosły , na razie nie było dr. Bieżyńskiego a więc nie mogłyśmy go skonsultować. Natomiast inna pani doktor stwierdziła ,że raczej nic się więcej na ten moment nie da zrobić. Mały ewidentnie utyka na jedną łapkę , może ją rozchodzi.....Na razie korzysta z wolności i szaleje z maluchami na całego.

Figaro52

Post » Sob sie 25, 2012 19:27 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

Dziewczyny jest mega awaria viewtopic.php?f=13&t=145486
Mogę popytać w Hospicjum czy go przyjmą, tyle że kot ma czas do jutra, inaczej najprawdopodobniej będzie uśpiony, a jest "tylko" połamany. Szkoda malucha :(
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob sie 25, 2012 19:39 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

Witam

Widzę, że temat, który zamieściłam został już tu zalinkowany. Udało mi się zorganizować dom tymczasowy dla kociaka na około tydzień, co prawda w dosyć ekstremalnych warunkach, ale za to osoba zna się na rzeczy i będzie potrafiła zadbać o Nóżkina. Tak więc zyskałam trochę czasu, choć nieco przerażają mnie koszty weterynaryjne, które opisała mi wolontariuszka. Będę więc wdzięczna za wszelkie informacje na najbliższą przyszłość. Niestety od jutra przez tydzień nie będę miała internetu, ale będę ogarniać temat, jak tylko wrócę.

megiddo0

Od: Nie maja 29, 2011 13:38

Post » Pon sie 27, 2012 15:00 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

viewtopic.php?f=1&t=145538

proszę o zaglądnięcie
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto sie 28, 2012 13:44 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

viewtopic.php?f=20&t=145557

zapraszam na bazarek dla Nitka
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto sie 28, 2012 15:34 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

Słuchajcie u mamusi Mai nastąpiła całkowita zmiana charakteru. Ostatnio zaczęła coraz więcej rozrabiać. Biega i gania się z kotami, skacze po meblach. Zaczęła już chodzić po krawędzi drzwi i wskakiwać na najwyższą szafę :D (do tej pory to była miejscówka mojej Foxy ze schroniska i nikt tam inny nie zaglądał). Dzisiaj sobie trochę nagrabiła, bo wskakując na jeszcze inne meble zrzuciła z wysoka paprotkę :oops: Moja mama o kulach i nie miała jak posprzątać - pomógł jej rehabilitant, który przychodzi na ćwiczenia i odkurzył :oops: Chyba Majeczka musi mieć zmieniony opis, bo taka spokojna to ona wcale już nie jest :lol:
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Od: Pon wrz 05, 2005 8:49

Post » Wto sie 28, 2012 15:43 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

rozkręca się dziewczyna :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto sie 28, 2012 16:32 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

Agita pisze:Słuchajcie u mamusi Mai nastąpiła całkowita zmiana charakteru. Ostatnio zaczęła coraz więcej rozrabiać. Biega i gania się z kotami, skacze po meblach. Zaczęła już chodzić po krawędzi drzwi i wskakiwać na najwyższą szafę :D (do tej pory to była miejscówka mojej Foxy ze schroniska i nikt tam inny nie zaglądał). Dzisiaj sobie trochę nagrabiła, bo wskakując na jeszcze inne meble zrzuciła z wysoka paprotkę :oops: Moja mama o kulach i nie miała jak posprzątać - pomógł jej rehabilitant, który przychodzi na ćwiczenia i odkurzył :oops: Chyba Majeczka musi mieć zmieniony opis, bo taka spokojna to ona wcale już nie jest :lol:

Może rehabilitant chce kota? ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Wto sie 28, 2012 19:27 Re: WRO: Domek tymczasowy u Figaro52

A u nas Dżeki- Radża zamienił się w batmanka.Jak Fredzia dostaje kroplówkę i drze się na całe osiedle próbując gryźć ( dobrze ,że nie ma zębów :mrgreen: , to mały batmanek goni co sił i wbija się w rurkę do kroplówki zębami i nie ma mocnych , tak trzyma że nie idzie mu jej wyciągnąć. Tym sposobem pozbywamy się kolejnej rurki do kroplówki :mrgreen: Ostatnio Radek musi zamykać się z nim w pokoju , żebyśmy mogły podać Fredzi kroplówkę. :twisted:

Figaro52

[poprzednia][następna]