suche: było Royal Canin Exigent, plus w drugiej miseczce różnie - dla kastratów, z warzywami i inne smaki - też RC, teraz ze względu na prawdopodobną alergię Iskierki RC Hypoallergenic - tylko

mokre: mięsko typu cięlęcinka

czasem saszetki Felix, Gourmet Perle, bardzo lubią tuńczyka w wodzie...
mniej- śmietankę, jajko (choć z odrobiną cukru już pałaszują równo), majonez- Lady uwielbia, choć czasem po nim wymiotuje, serek waniliowy i lody bakaliowe ale tylko Grycana

Kropka pokazuje mi, co jeszcze jadają kotki- pasztet z warzywami i parówki cielęce... w akcie desperacji zakupiłam też suche i saszetki Kit-Kat, ale jej nie dałam, bo zjadła tyle parówek,że byłam spokojna o jej brzusio

wiem, wiem- są rozpuszczone jak dziadowski bicz... generalnie nie przyznaję się przed wszystkimi, co im daję ... wtajemniczone są tylko Panie w sklepie mięsnym, jak kupuje duże ilości,to znaczy,że dla kotków (do mrożenia) i wtedy dostaję najładniejsze, jakie mają

Ps. BEZPROBLEMOWE DOKACANIE - wiem,że mi się trafiły złote kotki ... nie liczyłam na to... ale bardzo się cieszę,bo nie mam za bardzo jak ich izolować - wszystkie drzwi zawsze są otwarte, zamknięcie nawet w wc powoduje histerię, więc jak nie ma gości- wszystko pootwierane...

wiem, jestem najlepszym przykładem kto u kogo mieszka ... 1służąca, która: pierze, prasuje, sprząta, miski napełnia i jeszcze na to wszystko zarabia ... i 2/3 rozpieszczone futerka