Jego Wysokość Malagito :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 27, 2012 20:05 Re: Jego Wysokość Malagito :)

Przyjemnej lektury i tekże spokojnej nocy! :kotek:

Wyga

Od: Sob lip 28, 2012 11:41

Post » Pon sie 27, 2012 21:05 Re: Jego Wysokość Malagito :)

Przyjemnej lektury. Ja dziś skończyłam w metrze Grę anioła Zafona - polecam. ;)
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Wto sie 28, 2012 8:55 Re: Jego Wysokość Malagito :)

Kiedy Buka zaczynała nas podgryzać w zabawie, przytrzymywałam ją i lekko chwytałam zębami za kark :oops: Oduczyła się :oops:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Wto sie 28, 2012 10:07 Re: Jego Wysokość Malagito :)

Obrazek
Pozdrawiamy

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Wto sie 28, 2012 11:54 Re: Jego Wysokość Malagito :)

Dzień dobry! Obrazek

Pasibrzucha pisze:Kiedy Buka zaczynała nas podgryzać w zabawie, przytrzymywałam ją i lekko chwytałam zębami za kark :oops: Oduczyła się :oops:

Mnie się zdarzało chwytać go ręką za kark i odciągać od mojej ręki, ale nie zdawało to egzaminu, bo jak go tylko puszczałam to wściekły przyssawał się jeszcze mocniej i czasem już miałam nawet problem oderwać go od mojej ręki. :roll: Gryzienie by mi chyba do głowy nie przyszło, nie plułaś potem sierścią? :lol:

saintpaulia pisze:Przyjemnej lektury. Ja dziś skończyłam w metrze Grę anioła Zafona - polecam. ;)

Nie słyszałam o niej, ale skoro polecasz to wezmę ją pod lupę. :)

Natomiast swoją książkę doczytałam, wystarczyły mi dwa wieczory, żeby rozwikłać zagadkę, więc dzisiaj się wezmę za następną, tym razem cykl Anne Rice. :kotek: Szkoda tylko, że jestem niewyspana, bo ok. 3 w nocy kot wstał i przypomniał sobie o wczorajszym kartonie (którego ja zapomniałam schować :?) i rozpoczął zmasowany atak, gryząc go, wywalając po całym pokoju, skacząc do niego - istne piekiełko. :evil: Tak straaasznie mi się nie chciało wstawać, że nakryłam głowę poduszką i miałam nadzieję, że zaraz przestanie, ale gdzie tam, on się dopiero rozkręcał! Jak zaczął skakać na pudło z fotela, to już musiałam zainterweniować, bo by przecież cały dom pobudził. :strach: Wzięłam karton, wyniosłam do kuchni, ale Malaga bynajmniej nie poszedł spać, tylko manifestował swoją złość z tego, że mu zniszczyłam zabawkę, wyjąc i goniąc po pokoju. Nie wiem nawet, o której przestał, w każdym razie dzisiaj sam schodzi mi z drogi, bo wie, że przeskrobał.
Dawno takiej nocy z nim nie było, ale fakt faktem, że jest w tym i moja wina, bo zapomniałam mu w nocy z niedzieli na poniedziałek wsadzić mieszanki do rozmrożenia do lodówki i zrobiła to dopiero rano moja mama, więc posiłki wczoraj dostawał z opóźnieniem, a w dodatku apetyt miał średni - i tak, ostatni posiłek zamiast kończyć koło 20, pałaszował jeszcze koło 24, bo dopiero wtedy go naszła ochota. No i dostał przez to nieplanowany zastrzyk energii... :roll:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Wto sie 28, 2012 12:03 Re: Jego Wysokość Malagito :)

Witamy się :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Malagito jak minął poranek ? :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Wto sie 28, 2012 12:05 Re: Jego Wysokość Malagito :)

Miauuuu doberek !!:D
Ogonki do góry :kotek: :kotek:
Hania i Bilon
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Wto sie 28, 2012 12:17 Re: Jego Wysokość Malagito :)

Miraclle pisze:Malagito jak minął poranek ? :mrgreen:

Mnie super, wyspałem się w nocy, wybawiłem, tylko Duża jakaś taka nie w sosie, zupełnie nie wiem czemu. :roll: A rano zjadłem super śniadanko i wygrzewałem brzuszek na parapecie, bo w końcu wyszło słonko. :D

Ale teraz trochę się boję, bo Duża dziwnie wygląda - jej twarz jest cała ZIELONA!!! :strach: Ona mówi, że ma "maseczkę" - Cioteczki, czy to jest zaraźliwe?! :crying:

Malaga

solarie

Post » Wto sie 28, 2012 12:21 Re: Jego Wysokość Malagito :)

solarie pisze:
Ale teraz trochę się boję, bo Duża dziwnie wygląda - jej twarz jest cała ZIELONA!!! :strach: Ona mówi, że ma "maseczkę" - Cioteczki, czy to jest zaraźliwe?! :crying:

Malaga[/i]

Kochanie nie martw się, wy koteczki zawsze jesteście śliczne, a my niestety musimy dbać o swoją urodę żeby była wieczna tak jak wasza. Stąd nakładamy różne różności na nasze pyszczki... zielone, zółte, brązowe i takie tylko są kolory :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Wto sie 28, 2012 12:21 Re: Jego Wysokość Malagito :)

solarie pisze:

Malaga[/i]

Malaguś nie obawiaj sie to nie jest zarażliwe , Duża chce być jeszcze ładniejsza dla ciebie , uwierz mi , jak zmyje to zielone paskudztwo to zobaczysz ze wszystko jest ok :)
Wielkie miziu mizu po brzuszku dla ciebie :*

solarie " tym razem cykl Anne Rice " a konkretnie? Bo ja to przeczytałam prawie wszystkie z serii " Kroniki Wampirow " :) I musze powiedziec ze np film pod tytułem " Królowa Potepionych " czy " Wywiad z Wampirem " świetnie przedstawia treść właśnie tych tomów jej ksiażek :)Ale ja ogolnie lubie tematyke Wampirow Demonow itp ^^
Ostatnio edytowano Wto sie 28, 2012 12:24 przez Lilka Mrau, łącznie edytowano 1 raz

Lilka Mrau

Post » Wto sie 28, 2012 12:23 Re: Jego Wysokość Malagito :)

solarie pisze:Ale teraz trochę się boję, bo Duża dziwnie wygląda - jej twarz jest cała ZIELONA!!! :strach: Ona mówi, że ma "maseczkę" - Cioteczki, czy to jest zaraźliwe?! :crying:
Malaga[/i]

Nie bój się nie bój, to Dużej przejdzie, czasem pewnie będzie nawracać, ale sam zobaczysz, że Duża będzie się czuła po tym lepiej i będzie mieć lepszy nastrój :D

Wyga

Post » Wto sie 28, 2012 12:26 Re: Jego Wysokość Malagito :)

Czyli ona to robi, żeby być ładniejsza?! Wy Duzi to dziwni jesteście... 8O Mam nadzieję, że szybko zniknie to paskudztwo, bo się chciałem połasić do jej szyi, żeby sprawdzić, czy na pewno wszystko ok i mi tym futerko ubrudziła, a fe! :?

Malaga

solarie

Post » Wto sie 28, 2012 12:31 Re: Jego Wysokość Malagito :)

No takie już są dziwactwa Dużych. Mówię Ci, to co czasem wyczyniamy.. Z resztą, sam już pewnie zauważyłeś, bo bystry chłopak z Ciebie!

Wyga

Post » Wto sie 28, 2012 13:23 Re: Jego Wysokość Malagito :)

Mam tylko nadzieję, że Dużej nie przyjdzie do głowy, że mnie też można bardziej upiększyć, bo nie chcę wyglądać tak 8O
Obrazek

Malaga

solarie

Post » Wto sie 28, 2012 13:35 Re: Jego Wysokość Malagito :)

solarie pisze:Mam tylko nadzieję, że Dużej nie przyjdzie do głowy, że mnie też można bardziej upiększyć, bo nie chcę wyglądać tak 8O
Obrazek

Malaga

AAaaa aahahaha :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Nie nie Malaguś Ty jesteś tak piękny ze nie ma co Cię upiększać:)

Lilka Mrau

[poprzednia][następna]