Asiu, historia Żuka i Was jest nieodmiennie wzruszająca...
zawsze w sercu będę miała wesolutką rozbrykaną przylepę z Waszych opisów!!!
Żuk zawsze będzie z nami, bo będzie w naszych sercach

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Asiu bardzo zasłużenie! Za wszystko co robicie podziwiam Całą Waszą RodzinęASK@ pisze:Dziękuję dziewczyny za miłe słowa.Nie zasłużenie![]()
- umknęło mi w jakim są wieku i czy widziałam je na zdjęciachASK@ pisze:[Maluszki]...Urosły bardzo i bardzo wypiękniały. Strączek nadal jest wypierdkiem ale za to uroczym. Semir zmienił się wielce i ze strachulca jest wielkim miziakiem.Smużek nieśmiałek ciągły ale z wielkim potencjałem.Jest żarłokiem największym z braci co widać po nim.
- ja tak miałam ze swoimi obydwoma i wspominam to ze wzruszeniemASK@ pisze:.... Nie trzeba z ramion ściągać upierdliwca
kussad pisze:Asiu bardzo zasłużenie! Za wszystko co robicie podziwiam Całą Waszą RodzinęASK@ pisze:Dziękuję dziewczyny za miłe słowa.Nie zasłużenie![]()
- umknęło mi w jakim są wieku i czy widziałam je na zdjęciachASK@ pisze:[Maluszki]...Urosły bardzo i bardzo wypiękniały. Strączek nadal jest wypierdkiem ale za to uroczym. Semir zmienił się wielce i ze strachulca jest wielkim miziakiem.Smużek nieśmiałek ciągły ale z wielkim potencjałem.Jest żarłokiem największym z braci co widać po nim.
- ja tak miałam ze swoimi obydwoma i wspominam to ze wzruszeniemASK@ pisze:.... Nie trzeba z ramion ściągać upierdliwca
ASK@ pisze:Na dnie mojego oka
połyskliwa łza wezbrała
wyrwała się na wolność
po policzku spływała
niecierpliwie ręką
zetrzeć ją chciałam
lecz w połowie gestu
palce swe wstrzymałam
Pierwsza łza
to koralik smutku mojego
co ciągle zadaje pytanie
dlaczego, dlaczego
dlaczego mnie to spotkało
ten ból i cierpienie
dlaczego dając miłość
niczego nie zmienię
Druga łza
co ręce moje zmoczyła
przypomina o winie
bo winna byłam
ręce moje głaskały
dając ukojenie...
ale i ból zadawały…
już tego nie zmienię
Trzecia łza,
czwarta, piąta…
kolejna z oczu się toczy
jak wilgotny różaniec
jak paciorki zdziwienia
bo zmierzch znów nastaje
bo dzień znów się obudził
a Jego już ze mną
nie ma
merlok pisze:Asiu, wet nie wie, co mówi... Generalizując stracił perspektywę indywidualnego życia, istnienia. Czy Żuk wolałby żyć czy nie żyć? Ty wiesz.
ASK@ pisze:[...]
Byłam dziś u fotografa i pytałam o zrobienie portretu małego.Z tego ostatniego jako amanta. Może się uda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości