Pasibrzucha pisze:Też sobie tak pomyślałam

To dobrze!
Pasibrzucha pisze:Joo, przepiękna łazienka! Jak z katalogu! I ta umywalka mnie zachwyca
Dzięki! Z umywalką było nieco ambarasu, byłam prawie zdecydowana na okrągłą (bo brodzik półokrągły) ale był problem z baterią do okrągłej - nie lała na środek tylko prawie po ściance (bo baterie osobno trzeba dokupić) no i była cholernie droga

Pojechałam w inne miejsce i za trochę więcej niż cena baterii do okrągłej kupiłam umywalkę, baterię, syfony do niej i lustro chyba
Pasibrzucha pisze:U nas ekipa remontowo-wykończeniowa uwinęła się w 13 dni - od gołych tynków i surowych wylewek do montażu mebli. Cudotwórcy

Szybko! Ale u mnie musieli skuć jeszcze folklor w łazience i cudowną boazerię w przedpokoju
W ogóle było cudnie - w czwartek się przeprowadziłyśmy, mieli zaczynać od poniedziałku, więc myślę: w sobotę i niedzielę jeszcze spoko - pójdę, pozabieram parę rzeczy, siądę do kompa... Poszłam w sobotę, wchodzę... I nie mam łazienki ani przedpokoju

Super, wzięli mnie z zaskoczenia - zrobili najgorszą robotę a ja w pełnej nieświadomości - bo tak tobym się denerwowała tym skuwaniem i zrywaniem a tak spoko