alab108 pisze:Lidka odezwij się do mnie
Ala odzywam się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:Lidka odezwij się do mnie
lidka02 pisze:Wróciłam z miasta mamuśka po sterylce hasakotów było 10 a koło szpitala tylko 3 ...Dałam im ostatnio gorszy suchy to jeszcze miały też zrobiły sie wybredne a puszki szamają od razu .Zarazy
Jutro zadzwonie do weta zapytam się czy czwartek czy piątek dziewczyny do odbioru i przypomne o fakturze ...I ciekawe ila ta z brzuchem miała małych to młoda kotka...ech dwie chyba urodziły
Karolek(ona) pisze:lidka02 pisze:Wróciłam z miasta mamuśka po sterylce hasakotów było 10 a koło szpitala tylko 3 ...Dałam im ostatnio gorszy suchy to jeszcze miały też zrobiły sie wybredne a puszki szamają od razu .Zarazy
Jutro zadzwonie do weta zapytam się czy czwartek czy piątek dziewczyny do odbioru i przypomne o fakturze ...I ciekawe ila ta z brzuchem miała małych to młoda kotka...ech dwie chyba urodziły
po co ci to wiedzieć ? mniej wiesz, lepiej śpisz
alab108 pisze:Zofia.Sasza, przepraszam, ale dziewczyny zobowiązały się pokryć koszty sterylek kotek tych, które Lidka złapie i przedłoży faktury. Czy coś się zmieniło w tej kwestii? jeżeli nie wiesz to rozumiem. Teraz jedną sterylkę zobowiązała się pokryć kitkowa, a drugą?
alab108 pisze:Lepiej mieć takie dziwactwa
skaskaNH pisze:Lidka, wysłałam PW.
Jakby co, to jest już kasa na ciachnięcie drugiej kotki.
Zofia.Sasza pisze:skaskaNH pisze:Lidka, wysłałam PW.
Jakby co, to jest już kasa na ciachnięcie drugiej kotki.
I trzeciej. I czwartej. I piątejWredne z nas zołzy, co?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosia300 i 143 gości