Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - wyniki s.30

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sie 27, 2012 9:02 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Nic z tego nie rozumiem, ale zagłosuję na Balbinkę nr 5.
Tak może być ?
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon sie 27, 2012 9:04 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

kristinbb pisze:Nic z tego nie rozumiem, ale zagłosuję na Balbinkę nr 5.
Tak może być ?

Teraz tak powinno być:
KANDYDATKI
1......
2......
3......
KANDYDACI
1......
2......
3...... przy czym pozycja 1,2 lub 3 jest JEDNOCZEŚNIE przyznaną ilością punktów dla danego kandydata, znajdującego się przy niej.

WYRÓŻNIENIA
po jednym z reszty kandydatów i kandydatek, czyli dodatkowo jedna dziewczynka i jeden chłopiec

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pon sie 27, 2012 9:09 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

issey32 pisze:
Tak może być ?

Teraz tak powinno być:
KANDYDATKI
1......
2......
3......
KANDYDACI
1......
2......
3...... przy czym pozycja 1,2 lub 3 jest JEDNOCZEŚNIE przyznaną ilością punktów dla danego kandydata, znajdującego się przy niej.

WYRÓŻNIENIA
po jednym z reszty kandydatów i kandydatek, czyli dodatkowo jedna dziewczynka i jeden chłopiec

Rozumiem , przemyślę i do kiedy znajdę sobie :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon sie 27, 2012 9:15 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Bardzo ciężki wybór, ale trzeba było podjąć męską decyzję 8)

chłopaczki:
3 punkty - nr 7 Plamek
2 punkty - nr 5 Kropek
1 punkt - nr 10 Filemon

wyr. - nr 11 Maurycy

dziewczynki:
3 punkty - nr 10 Wiatrusia
2 punkty - nr 3 Melka
1 punkt - nr 14 Fotka

wyr. - nr 4 Felusia
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon sie 27, 2012 10:18 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Bardzo ciężki wybór
Wszystkie futra prześliczne :1luvu:
KANDYDATKI
1 p - Kitty od skwareek
2 p - Balbinka od dagmara-olga
3 p - Wiatrusia od EVA2406

KANDYDACI
3 p - Siśko od Bożena640
2 p - Troczuś od IrlandzkaMyszka
1 p - Filemon od EVA2406

WYRÓŻNIENIA
Kocurro Blondyna
Princeska z Kociej Przystani manager KITA - RZESZÓW
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Pon sie 27, 2012 12:04 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

issey32 pisze:
Tak może być ?

Teraz tak powinno być:
KANDYDATKI
1......
2......
3......
KANDYDACI
1......
2......

WYRÓŻNIENIA

moja droga, nie zawsze jest to rownoznaczne z punktacja, jedynie w przypadku jesli ktos jasno nie okreslil np:
1.kot X - 3 p
2.kot Y - 2 p
3 kot V - 1 p

jesli nie ma jasno podanych miejsc, a sa chociaz te cyfry od 1 do 3 to traktujemy to rownoznacznie jak przyznanie punktow.
Nie bedzie uwzglednione glosowanie gdy beda tylko podane imiona kandydatow i np ich numery a nie bedzie ani pozycji ani punktow np:

kot X
kot Y
kot V

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon sie 27, 2012 12:17 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Kociara82 pisze:
issey32 pisze:
Tak może być ?

Teraz tak powinno być:
KANDYDATKI
1......
2......
3......
KANDYDACI
1......
2......

WYRÓŻNIENIA

moja droga, nie zawsze jest to rownoznaczne z punktacja, jedynie w przypadku jesli ktos jasno nie okreslil np:
1.kot X - 3 p
2.kot Y - 2 p
3 kot V - 1 p

jesli nie ma jasno podanych miejsc, a sa chociaz te cyfry od 1 do 3 to traktujemy to rownoznacznie jak przyznanie punktow.
Nie bedzie uwzglednione glosowanie gdy beda tylko podane imiona kandydatow i np ich numery a nie bedzie ani pozycji ani punktow np:

kot X
kot Y
kot V

Moja droga, zastosowałam tylko to, co było podane w regulaminie:

Kociara82 pisze:4. Głosujemy przyznając punkty od 1 do 3 na 3 wybranych kandydatów i 3 wybrane kandydatki.(przyznajemy punkty, nie miejsca!)

5. Bardzo proszę o podawanie WSZYSTKICH wytypowanych w 1 poście pisząc:
KANDYDATKI:
1.
2.
3.
KANDYDACI:
1.
2.
3.

gdzie każda cyfra odpowiada ilości przyznanym punktom.

13. Istnieje możliwość natomiast nie jest to konieczne, otóż możecie przyznawać wyróżnienia. Dotąd czasem takie sytuacje miały miejsce, ale te głosy nie były brane pod uwagę.
Od teraz możecie przyznać po 1 wyróżnieniu dla 1 wybranego kocurka i 1 wybranej koteczki. (można też albo kocurkowi albo koteczce).

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pon sie 27, 2012 12:17 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

I ja zagłosuję.

Mister:
3pkt - 11. Maurycy od Revontulet
2pkt - 14. Filemon - manager KITA - RZESZÓW
1pkt - 1. Don Juan od wiiwii

Miss:
3pkt - 5. Balbinka od dagmara-olga (moja skryta miłość krówkowa :1luvu: )
2pkt - 4. Felusia od issey32 podopieczna dite
1pkt - 9. Mukki od Pako

Ufff, trudny wybór.

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Pon sie 27, 2012 12:36 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Don Juan :1luvu: :1luvu: :1luvu: ten zadowolony wyraz pysia na pierwszej focie mnie rozbroil, poza tym masz cos w oczkach takiego, taki blysk charyzmatyczny, ze nie sposob Ci sie oprzec

Troczuś :1luvu: :1luvu: :1luvu: cudna, puchata kuleczka, az czlowiek ma ochote sie w nia wtulic

Belfast :1luvu: :1luvu: :1luvu: jestes piekny i nic i nikt tego nie zmieni, buziam w pyszczek :* Misio kochany :kotek:

Kubuś
piateczka, slicznosci :* Buziam te wystawiona lapenke :* :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kropek widac, ze jestes szczesliwy, ze dostales przyslowiowa gwiazdke z nieba :1luvu: :1luvu: :1luvu: bezapelacyjnie wygrales jeden z najwazniejszych zyciowych konkursow zajmujac pierwsze miejsce i zdobywajac glowna wygrana - troskliwy dom i bezwarunkowo kochajacych Duzych :piwa:

Siśko :1luvu: :1luvu: :1luvu: ideal faceta, tyle ze w kocim futerku :piwa: do tego ogromnie przystojny :oops:

Plamek doskonaly charakter i nieziemska uroda :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Vader
chetnie bym Twoj cudny pysio wycalowala :1luvu: :1luvu: :1luvu: a to male czarne obok ciebie... :1luvu: :1luvu: :1luvu: mam slabosc do czarnidelek :oops:

Diego :1luvu: :1luvu: :1luvu: niezwykle czarujacy slodziak

Filemon cudne, madre oczka :1luvu: :1luvu: :1luvu: i nie prawda, ze mowic nie umie, bo koty mowia, ale cialem, spojrzeniem...

Maurycy
narcyzie cudny :1luvu: :1luvu: :1luvu: ps.mam takie same krzesla w kuchni, hehe ;)

Czaruś i Czesio obaj jestescie jednakowo cudni, ale musialam sie dokladnie, bardzo dokladnie przyjrzec, by dostrzec roznice miedzy Wami :D Uwielbiam namolne przylepy i kocie ADHD takze :ryk:

Filemon KITA-RZESZOW, gdzie znalazlas to kocie cudenko? :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jest tak uroczy, ze nic tylko sie zako(t)chac od pierwszego wejrzenia :oops:

Kocurro Blondyna hipnotyzujesz mnie swym spojrzeniem, niczym kot Rademenes z "7 zyczen" :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Pon sie 27, 2012 12:37 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

issey32 ja tylko doprecyzowalam pewna niejasnosc, ktora "lubi" sie tu czesto pojawiac, a nie ujelam jej w regulaminie, bo myslalam, ze jest to sprawa jasna jak slonce :) :piwa:

Kociara82

Post » Pon sie 27, 2012 13:11 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Kisia co za slodycz :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Pchełka nie sposob sie oprzec :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Melka urocza kocia indywidualistka :1luvu: :1luvu: :1luvu: szacun, kotuniu :piwa:

Felusia od jakiegos czasu mam coraz wieksza slabosc do kotow z niedowladem tylnich lapek, bo one maja w sobie tyle zycia, ze nic tylko brac z nich przyklad :ok: a ta mala kocia istotka jest slodziutka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Balbinka kocia jesien zycia potrafi byc piekna :1luvu: :1luvu: :1luvu: cudne oczka :love:

Frania swietna minka na tej focie :ryk: :ryk: mials, kiciu duzo szczescia w swoim zyciu, teraz swe zycie z Duza dzielisz co ja bardzo weseli :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Princeska cudenko, wymieklam na Twoj widok :1luvu: :1luvu: :1luvu:
a ten wierszyk jest rewelacyjny :ryk: :ryk: :ryk:

Bajka rozkoszniaczku slodziutki :1luvu: :1luvu: :1luvu: Czy mi sie wydaje, czy jestes az nadto rozpieszczonym kocim skarbem swoich Duzych? :wink:

Mukki wymieklam przy ostatniej focie :D uwielbiam takie minki i takie pozycje :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wiatrusia 16 lat to piekny wiek :piwa: idealny przyklad na to, ze i w tym wieku kot moze byc w pelni szczesliwy, a jak kot szczesliwy to i piekny :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mela fota rewelacyjna, pytanie tylko czy EVA2406 to taki dobry fotograf, czy koteczka taka dobra modelka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zolinka

schrupalabym te brodke :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bella cudna jestes, i taka podobna do Eustachego od Justy&Zwierzaki, podobna z pysia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Fotka przeurocza, przecudna, przeslodka kotka, zamiziala bym :1luvu: :1luvu: :1luvu:

[color=#FF0000]Kitty
[/color]ty lepiej ten jezorek schowaj, bo ci go schrupie :1luvu: :1luvu: :1luvu: ach, te oczy... :love:

Tosia
[/color] nie potrafie Ci sie oprzec, kiciu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :oops: :oops: :oops:

Kociara82

Post » Pon sie 27, 2012 13:32 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

[quote="Kociara82"

Mela fota rewelacyjna, pytanie tylko czy EVA2406 to taki dobry fotograf, czy koteczka taka dobra modelka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
[color=#FF0000][b][i][u][/quote]

Z EVY raczej kiepski fotograf, to Melutka jest tak fotogeniczna :1luvu:
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Pon sie 27, 2012 13:34 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

no to ci sie udalo zrobic swietna fote, swietne ujecie :ok:

Kociara82

Post » Pon sie 27, 2012 13:39 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Kociara82 pisze:no to ci sie udalo zrobic swietna fote, swietne ujecie :ok:

Dziękuję :)
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Pon sie 27, 2012 18:17 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Kociara82 pisze:Bajka rozkoszniaczku slodziutki :1luvu: :1luvu: :1luvu: Czy mi sie wydaje, czy jestes az nadto rozpieszczonym kocim skarbem swoich Duzych? :wink:

Bajeczka niestety jest ciągle w DT i podobnie jak jej czarne rodzeństwo nie ma swoich Dużych

Bajeczka wraz z czarnymi braciszkami szuka DS - parami lub na dokocenie.
(zapomniałam wytłuścić tego w jej opisie)

Ale istotnie - jest cudowna i rozkoszna :1luvu:
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

[poprzednia][następna]