TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 26, 2012 18:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

hmmm... a na poczatku sie zapowiadal interesujaco ten domek, ale ja mialam jakies watpliwosci ostatnimi dniami... Czas pokaze, co bedzie. :) Larysia jest fajna psia mordka, bedzie czyjas naprawde niezawodna przyjaciolka, oddana calym sercem. Niejeden zwierzak u Justy musial troszke sie w cierpliwosc uzbroic a w nagrode dostal swietny domek i sa teraz bardzo szczesliwe. Co poniektorym az za dobrze jest hehe, rozpieszczone sa do granic mozliwosci... Co nie, Manius, Teodor, Lusinka? ;)
Warto bylo poczekac, zeby ktos solidnie dostal jobla na waszym punkcie, co nie? :D
Wiec i Laryska tez w koncu znajdzie kogos, kto zakocha sie w niej bez pamieci :ok:
Lapeczka, kochana Larysiu :ok:

Leonek :1luvu: :1luvu: juz za Toba tesknie, wariacie :D Badz szczesliwy, slodziaczku, jestes naprawde fajnym kociaczkiem, przy Tobie na pewno nowy domek bedzie mial same pogodne i radosne dni :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie sie 26, 2012 20:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Dziś nie miało być adopcji Laryski tylko spotkanie bo wiecie że Lara ma pewne fobie i dziwnie reaguje, to musi być ktoś z Tychów lub ościennych miast aby można było sie kilka razy spotkać, aby Lara sie z nimi oswoiła ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie sie 26, 2012 21:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

moze sie przestraszyli czegos albo cos wypadlo...
ale przeciez taki spacer jest niezobowiazujacy, wiec nie ma sie czego bac, moze wiec potrzebuja czasu na przemyslenia jakies...
potencjalny domku Laryski!! Dajcie sobie wzajemnie szanse, choc jedna! Larysa przeszla bardzo wiele, zostala bardzo skrzywdzona, ma uraz po tym, jej psychika jest bardzo delikatna, ale serce tak bardzo pragnie milosci, ze na pewno, jesli tylko dostanie jej tyle ile oczekuje-te rany w psychice choc powoli, ale zagoja sie. Ona sie bardzo do ludzi garnie, chce kochac i byc kochana, chce znow zaufac... Wiec moze warto zaryzykowac, sprobowac? Jesli nie teraz to pozniej... :ok:

Kociara82

Post » Nie sie 26, 2012 23:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Kociara82 pisze:moze sie przestraszyli czegos albo cos wypadlo...
ale przeciez taki spacer jest niezobowiazujacy, wiec nie ma sie czego bac, moze wiec potrzebuja czasu na przemyslenia jakies...
potencjalny domku Laryski!! Dajcie sobie wzajemnie szanse, choc jedna! Larysa przeszla bardzo wiele, zostala bardzo skrzywdzona, ma uraz po tym, jej psychika jest bardzo delikatna, ale serce tak bardzo pragnie milosci, ze na pewno, jesli tylko dostanie jej tyle ile oczekuje-te rany w psychice choc powoli, ale zagoja sie. Ona sie bardzo do ludzi garnie, chce kochac i byc kochana, chce znow zaufaLarac... Wiec moze warto zaryzykowac, sprobowac? Jesli nie teraz to pozniej... :ok:

Mogli...
Ale dziś Lara wpadła mi znów w panike :cry:
Najpierw na klatce nie chciała zejść po schodach, wyrwała sie z szelek :cry: , potem na dworze usłyszała chyba grzmoty i już tak ciągła że o mało sie nie udusiła a byłam z całą trojka i z karma i woda bo szłam karmic bezdomne koty ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sie 27, 2012 18:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Tylko grzmotów boi się dużo psów moje też to trzeba zrozumieć i psą wybaczyć ...Juz niedługo burzy nie będzie i wszystko wróci do normy :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pon sie 27, 2012 19:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Tiaaa, mojemu Rexowi totalnie spływa, a Sheridan dyskutuje z burzą :mrgreen: Opiernicza ją zawsze często i gęsto :mrgreen:
Ale np. nieżyjący już pies moich sasiadów bał się panicznie :( Raz nawet do wanny z kąpielą pańcia wleciała :(
To już wolę jak Sheri dyskutuje z burzą.
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon sie 27, 2012 19:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Nasz Morfeuszek, jak jet burza, to chowa się pod łóżko :( .
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Pon sie 27, 2012 20:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

U Lary nie tylko o burze chodzi, ona sie boi jak spadnie np kubek lub pokrywka, ale jak jest w domu to nie problem ale poza to już tak :roll: Dziś jak szłam z nią do weta to miałam problem z przejściem przez al Bielską bo jechały ciężarowe auta ...

U weta Lara miała badane pod mikroskopem zeskrobinę i jest czysto, drapanie jest na tle alergicznym, dostała dziś 1kg karmy i zamówiłam duży worek, koszt karmy na jeden miesiąc to 150zł ,bardzo Was proszę o pomoc , wzięłam też na kreskę kantarek .

Dziś rano Bartuś miał przepełniony pęcherz i musiałam mu troszkę pomóc .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sie 27, 2012 22:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Matyldzia dziś cały czas śpi, i bardzo mało je :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sie 28, 2012 14:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

troszke mi problemy jelitowe Larysi przypominaja historie Rysia, ktory mial podobne rewolucje po przejsciu PP. Moze trzeba by jej jakies badania jelit zrobic... nie wiem, nie znam sie na tym, ale wydaje mi sie, ze to nie tylko alergia pokarmowa, bo na zbyt wiele rzeczy ma te alergie... :roll:

Kociara82

Post » Wto sie 28, 2012 20:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Lara ma typowe objawy alergii, jeszcze nie słyszałam aby psu badać jelita, nadal sie drapie, ale qupal idealny,a na kantarku nie lubi chodzić.

Mati bardzo mało je i znów rzezi :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sie 28, 2012 20:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Alergie można mieć na 101 rzeczy przecież...
Laruniu :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Mati, co z Tobą słoneczko? :roll:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto sie 28, 2012 20:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Caragh pisze:Alergie można mieć na 101 rzeczy przecież...
Laruniu :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Mati, co z Tobą słoneczko? :roll:

Dokładnie...

Matyldzie przed chwilką wymiziałam, ale musiałam przestać bo bardziej rzęziła :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sie 28, 2012 22:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

:ok: :ok: :ok: za Matyldzię

A jak się czuje Szłapinek?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro sie 29, 2012 16:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Matyldziu :piwa: wypije sobie male piwko za Twoje zdrowko, moja ukochana pingwineczko :1luvu: naaaaaaaaaaajpiekniejsza na swiecie :1luvu: :1luvu: smyram Cie za uszkami, skarbie :1luvu:

tez dopytuje o Szlapka...
a mojemu ukochanemu Tygryskowi przesylam miliardy buziakow, caly stos mizianek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
a co u Primeczki?

Kociara82

[poprzednia][następna]