Złosiejku pozwalaj się miziac dużej, mizianie jest takie przyjemne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miraclle pisze:Dzieńdoberek![]()
![]()
co za mała cudowność
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Złosiejku pozwalaj się miziac dużej, mizianie jest takie przyjemne![]()
solarie pisze:Hej hej, jestem i ja.![]()
Złosiu, Ty wyglądasz na tych zdjęciach tak słodko i niewinnie, że nadajesz się tylko do schrupania.![]()
Lilka Mrau pisze:solarie pisze:Hej hej, jestem i ja.![]()
Złosiu, Ty wyglądasz na tych zdjęciach tak słodko i niewinnie, że nadajesz się tylko do schrupania.![]()
Diabelek w kociej skorze ^^
Nie nie nie chce być schrupany![]()
Ciociu nie zjadaj mnie , ja postaram sie już być grzeczny
Mmm jak dobrze jest mieć pełen brzuszek, pancia dala mi serduszka z kurczaczka , mniaaam
![]()
Złoś
Lilka Mrau pisze:Tak tak przyjemne ale ile mozna ...nawet sie umyc spokojnie nie mozna , ciagle glaszcza i nosza ...juz nie wiem gdzie sie chować
Złoś
shira3 pisze:Świetny kociak i świetne imię - skąd pomysł?
Kociara82 pisze:nie dziw sie, malenki, ze chca Cie schrupac, bo jestes slodziutki![]()
![]()
![]()
ja jakbym Cie dopadla w swoje lapki to bym wycalowala calutkiego ale problem w tym, ze... chyba nie umialabym przestac, strasznie lubie slodkosci hehehe
![]()
Lilka Mrau pisze:No właśnie i dlatego on sie chowa gdzie sie da, bo ja uwielbiam poprostu go tulac myziac całuskować głaskac itd itp
solarie pisze:Lilka Mrau pisze:No właśnie i dlatego on sie chowa gdzie sie da, bo ja uwielbiam poprostu go tulac myziac całuskować głaskac itd itp
Lilka, co się dziwisz - w końcu tulenie, mizianie i dawanie buziaków jest takie... dziewczyńskie.A to przecież facet z krwi i kości jest, to co będzie umniejszał swojemu męstwu i się w takie cyrki bawił.
Lilka Mrau pisze: Pora już spać ,jutro trzeba wstać rano i dać mi jeść:P
Złoś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 181 gości