BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 25, 2012 18:53 Re: BB . NIE JEST ŹLE OPERACJA W ŚRODĘ ,Tymczasy chorują :(

przez tą sytuację boję się podać Panacur :oops:

pewnie lepiej by mi było gdybym się od nich odłączyła .......psychicznie :oops:

Smoku zjadł,Maja się ruszyła tz. zeszła z okna na podłogę ,umyła się i..leży ...no niech leży .

ja wcześniej już biegłam gotować wodę ,poić convem ,do głosu dopuściłam resztki rozumu który kazal mi przystopować :oops: pozwolić kotom się wyspać ,pochodzić z pustym brzuszkiem itp..

Lusi ,sunia kol. cały czas chodzi za mną ,krok w krok ,lub pcha się na kolana ,jak zaczęła szczekać to koty rozpierzchły się na 4 strony świata ,przez pól godziny nie miałam kotów :twisted:

Tulinkowi posmarowałam rankę maścią od wetki ,Smoku poleciał ją zlizywać :| więc znów go ubrałam w skarpetę :? tz. kubraczek skarpetkowy :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob sie 25, 2012 19:23 Re: BB . NIE JEST ŹLE OPERACJA W ŚRODĘ ,Tymczasy chorują :(

Dorciu , Musi być dobrze-dzieci czesto chorują -takie kocie też . Trzymam kciuki . Nie rozumiem , co przeczytałam : Kot z ulicy . No i co , że z ulicy ? A to z pałacu królowej Anglii miał być ? I pozłocony od razu ? Moje psy tez są z ulicy i co ? Gorsze są ? :evil: O... khm , khm , Ominąć delikatnie takich ludzi i już . A ty jesteś wspaniałą osobą , bo potrafisz się pochylić nad taką biedą z ulicy !!! Mój kot mówi jeszcze :mieeee,nie tzn i krzyczy maaa! jak np jest głodny ale żadko mu wychodzi takie zwykłe kocie miau .Kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob sie 25, 2012 19:57 Re: BB . NIE JEST ŹLE OPERACJA W ŚRODĘ ,Tymczasy chorują :(

dziękuję :1luvu:
pewnie że musi ,a może już jest tylko ja chyba zmęczona tymi wahaniami jestem :oops:
To już 3 miesiące .
Bluśka wszystkich zachwyca nietypową urodą :wink: chciała bym capnąć jej mamę ,dziś rozmawiałam z Izą że jak tylko wróci do pracy bierzemy się za szukanie tej kocicy.
Tyle że ja mogę tylko w weekendy.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sie 25, 2012 20:45 Re: BB . NIE JEST ŹLE OPERACJA W ŚRODĘ ,Tymczasy chorują :(

[quote="dorcia44"]dobry dzień :kotek:

Obrazek

Obrazek
Śliczne te Twoje kociątka, a niebieska jest tak bardzo podobna do mojej...nawet śpi tak samo i ma też białe majtki :wink: :ryk:
Obrazek
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Sob sie 25, 2012 20:49 Re: BB . NIE JEST ŹLE OPERACJA W ŚRODĘ ,Tymczasy chorują :(

faktycznie :lol:
a jaki ma fajny charakter ,ja jestem już cała jej :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sie 25, 2012 21:52 Re: BB . NIE JEST ŹLE OPERACJA W ŚRODĘ ,Tymczasy chorują :(

dobranoc kochani. :kotek:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sie 25, 2012 22:10 Re: BB . NIE JEST ŹLE OPERACJA W ŚRODĘ ,Tymczasy chorują :(

Dobranoc Dorciu i dobranoc dorciowe zwierzaki :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob sie 25, 2012 23:07 Re: BB . NIE JEST ŹLE OPERACJA W ŚRODĘ ,Tymczasy chorują :(

No tak ! Jest , lato i gorąco i nawet kocie dziewczyny latają po domu w majtkach :twisted: A gdzie górna część bielizny ? 8O :roll: Chociaż do zdjęć założona ?

barbarados

Post » Nie sie 26, 2012 6:36 Re: BB . NIE JEST ŹLE OPERACJA W ŚRODĘ ,Tymczasy chorują :(

witam porannie
Dorciu oby dzisiaj wszystkie Twoje Futerka były już zdrowe, dosyć tego chorowania

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie sie 26, 2012 7:39 Re: BB . NIE JEST ŹLE OPERACJA W ŚRODĘ ,Tymczasy chorują :(

Witam kochani.
od 7 czekam żeby wyjść do kotuchów w Ursusie ,a tu leje i leje :|
na rowerku to trochę nie fajnie jechać jak ćwarz zalewa :twisted:

Moje dzieci wracają do normy czyli Smoku je ,Dyzio je ,a Tulinek s.a :twisted:
Maja tak sobie ,właściwie tylko leży ,nakarmiłam convem ,to cudowna ,delikatna koteczka ,sam miód 8)
Blusia kichaczek szaleje ,a nocą kocha mnie nad życie ,czego efektem są odparzenia od przyklejdupki :mrgreen:
Czuje się dobrze ,więc niebawem zakończymy leczenie.

dziś przyjdzie do Blusi osoba która jest nią zainteresowana ,ocenię ten domek :twisted:
ale czekam na wizytę u barbarados ,chociaż nie ukrywam że gdyby została w Warszawie było by mi z tym lepiej bo sama mogła bym wszystko sprawdzić i po pilotować :oops:
barbarados czy Sabinka odezwała się do ciebie :?:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 26, 2012 8:28 Re: BB . NIE JEST ŹLE OPERACJA W ŚRODĘ ,Tymczasy chorują :(

Wczoraj Smoku chciał zgwałcić Tulinka :twisted: takie gówniarstwo i co to w głowie już krąży :twisted:

Oj ,gdyby była możliwość to już bym ich ciachnęła :roll:

Podaje im dziś Panacur .
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 26, 2012 8:46 Re: BB . NIE JEST ŹLE OPERACJA W ŚRODĘ ,Tymczasy chorują :(

Lubię podawać Panacur - dodaję do karmy i kotostwo zjada bez problemu. :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie sie 26, 2012 11:12 Re: BB . NIE JEST ŹLE OPERACJA W ŚRODĘ ,Tymczasy chorują :(

dorcia44 pisze:Wczoraj Smoku chciał zgwałcić Tulinka :twisted: takie gówniarstwo i co to w głowie już krąży :twisted:

Podaje im dziś Panacur .

W dzisiejszych czasach dzieci szybciej dorastają , pewnie dotyczy to wszystkich gatunków :wink: A w ogóle to przez to bezstresowe wychowanie , swobodny dostęp do tv i neta :wink: . Dorciu , może powinnaś trochę im to ograniczyć , bo wiesz , Ty śpisz a maluchy ... :D Teraz nie będą chorować , będą zajęte wchodzeniem na zakazane strony . Moze hasło do kompa załóż ? :D

barbarados

Post » Nie sie 26, 2012 11:17 Re: BB . NIE JEST ŹLE OPERACJA W ŚRODĘ ,Tymczasy chorują :(

barbarados pisze:
dorcia44 pisze:Wczoraj Smoku chciał zgwałcić Tulinka :twisted: takie gówniarstwo i co to w głowie już krąży :twisted:

Podaje im dziś Panacur .

W dzisiejszych czasach dzieci szybciej dorastają , pewnie dotyczy to wszystkich gatunków :wink: A w ogóle to przez to bezstresowe wychowanie , swobodny dostęp do tv i neta :wink: . Dorciu , może powinnaś trochę im to ograniczyć , bo wiesz , Ty śpisz a maluchy ... :D Teraz nie będą chorować , będą zajęte wchodzeniem na zakazane strony . Moze hasło do kompa załóż ? :D

Tez uważam, że kontroli nigdy nie za wiele :mrgreen:
Miłego dnia :1luvu:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Nie sie 26, 2012 17:07 Re: BB . NIE JEST ŹLE OPERACJA W ŚRODĘ ,Tymczasy chorują :(

barbarados pisze:

Podaje im dziś Panacur .

ja przezorna ,jak kładę się spać to net odłączam :ryk:
dziś wszystkie maluchy dobrze :1luvu:
Panacur rozpuściłam i wypiły :ok:
Jutro ciąg dalszy.
Kupska jak siemasz :mrgreen: tylko jeszcze Tulinek ciut luźniejszy jest,.
Przyszła do mnie koleżanka ,cudowna kociara z niej i również kolejna ofiara Blusi :ryk:
Nawet chciała z nią wyjść ,ale nie dałam :mrgreen:

barbarados ,jak tylko odezwie się do ciebie Sabinka daj mi znać.
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]