Pomocy! Kot od dwóch lat sika poza kuwetą

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie sie 26, 2012 13:14 Re: Pomocy! Kot od dwóch lat sika poza kuwetą

alinza pisze:moze sprobuj przeskoczyc na jakis czas na karme taka z kocurem? bo moze np nnie wrocila mu mega infekacja ale on czuje juz ze cos jest nie tak i tak pokazuje Ci ze cos mu juz zaczyna byc?

aaa sluchaj, a probowalas do kuwety wsypac do grysiku kocimietke? moze mu tym bardziej bedzie pasowalo miejsce? i moze faktycznie na inny grysik, drewniane troche packaja sie po uzyciu, moze mu przeszkadza wilgotne podloze przy siusianiu...

Wszystkie moje koty jedzą Cat Chow dla Sterylizowanych. Pani weterynarz też wspominała mi o karmie dla kotów z problematycznymi nerkami, ale jednocześnie wspomniała, że zdrowe koty nie powinny jej jeść a przy 3 kotach nie jestem w stanie upilnować co który będzie jadł.
mocz miał badany nie dalej jak miesiąc temu i wyniki ma idealne, więc to raczej nie wina nawracającej infekcji.

Póki co wymieniłam w jednej kuwecie żwirek na silikonowy a także obkleiłam wszelkie dzikie kuwety taśmą klejącą. Dziwię się, że nie wpadłam na to wcześniej :)
Na początku kocur nieufnie podchodził do nowego żwirku ale pozostałym kotkom się bardzo spodobał i on także się skusił. Na początku tylko troszkę się wysikał a kupę zrobił w drewnianym, teraz już trochę więcej. Póki co sików nie odnalazłam, chcę jednak poczekać jeszcze minimum 5 dni z osądem bo przy antydepresantach pierwszy tydzień był bez sikania a potem problem wrócił do sikania dwa razy dziennie.

sztucznaglowa

Od: Czw sie 23, 2012 19:20

Post » Nie sie 26, 2012 13:20 Re: Pomocy! Kot od dwóch lat sika poza kuwetą

Najważniejsze, że próbujesz. Trzymam kciuki! :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia]