Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu. Zazwyczaj.

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt sie 24, 2012 22:29 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

O kurcze Megano wstyd mi za Mosia :( Czy ciocia Boo to widzi ?? Mam nadzieje, że jak zacznie wychodzić na dwór to sytuacja się poprawi.Biedny ten Moś nie wie że takie sprawy załatwia się w kuwecie.

Kropkaa

Od: Pon sie 20, 2012 22:23

Post » Pt sie 24, 2012 22:48 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megano przepraszam za OT viewtopic.php?f=20&t=145473
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob sie 25, 2012 7:54 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze:Może nie powinnam cioci Boo dobijać, ale dziś Moś odwalił numer. Po raz trzeci wypuszczony na salony parterowe, wlazł na najwyższą półkę z książkami w bibliotece i nasrał.
Jutro idziemy na spacer w szelkach, o ile oczywiście Moś pozwoli się gustownie ubrać. Ale wygląda na to, że Mosiowi faktycznie potrzebny jest park, las, a przynajmniej kawałek tegoż...

Wyżej chyba nie można 8O 8O :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob sie 25, 2012 8:23 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Widzi, widzi i się wstydzi :( :oops:
Myślę, że jak będzie już miał wolną łapę na wychodzenie, problem zniknie. Głęboko w to wierzę :roll:
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Sob sie 25, 2012 20:14 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

:D Helo Meg jesteś tam, dajesz rade z kupkami :mrgreen: może ci pomóc? Jak spacer w szelkach , może na pocieszenie wystawisz Teatrzyk co Ty na to?? :D

Kropkaa

Post » Sob sie 25, 2012 20:49 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Spacerowaliśmy dwa razy. Aliści niepokoi mnie fakt, że o ile taki Genek wyniesiony na dwór zasuwał do domu jak szalony, to Mosio ma tendencje przeciwne. Nie zasuwa, ale dość stanowczo, choć ostrożnie, zmierza prosto do płotu. I wcale się nie ogląda na dom. Wraca wyłącznie na moich rękach.
Szczerze mówiąc, miałam zamiar go jutro puścić swobodnie, w sensie, otworzyć drzwi apartamentu i zobaczyć co dalej, ale chyba poczekam jeszcze tydzień. Wykładzina musi wytrzymać, my też. Żwirku zapas mam...
Z innej beczki:
Dzwoni Teżet i dumnie: Przejechałem trzysta kilometrów pod prąd!
Dobre trzy sekundy mi zajęło skojarzenie, że wszak w Anglii jest, i oni tam wszyscy pod prąd... :twisted:

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Sob sie 25, 2012 21:29 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Ja też uważam, że z tym puszczeniem Mosia samopas trzeba poczekać. On jest za bardzo odważny , raczej nie przejawia tendencji do odczuwania strachu przed nowym. A przecież nie chciałybyśmy żeby się zgubił :cry: .

Rozumiem, że mąż wyjechał i jesteś sama, wieczorem pozamykaj wszystkie drzwi na klucz :mrgreen:

Kropkaa

Post » Sob sie 25, 2012 21:53 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Moś to kot obronny... :mrgreen:

Megana

Post » Sob sie 25, 2012 22:45 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

W takim razie jesteś bezpieczna :mrgreen:

Kropkaa

Post » Nie sie 26, 2012 11:06 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze:Moś to kot obronny... :mrgreen:

Czyli trzeba go bronić??? :mrgreen:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Nie sie 26, 2012 19:56 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Tyle pięknych psiurków, a nas tu nie było? 8O
Przywitam się na 39 stronie, co się czaić będę :mrgreen:
Piękne psiaste i kociaste wita Rex, Sheridan i Duża :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie sie 26, 2012 21:33 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Wpadam w biegu, cieszę się, że wątek jest i nadal krzepi, proszę o wycałowanie mojego ukochanego Filozofa (to była moja pierwsza i jak do tej pory jedyna psia miłość od pierwszego wejrzenia) oraz wytarmoszenie pięknej Dupencji :D
A tak w ogóle Megano dobrze że jesteś 8)

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Nie sie 26, 2012 22:12 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Never pisze:[...] wytarmoszenie pięknej Dupencji [...]

Ode mnie też!
Obrazek Asia 1.02.2010 (*)- śpij malutka:( Zawsze będziemy o Tobie pamiętać.
Obrazek Gosiek i Szarcia.Obrazek ZAPRASZAMY

anusia27

Od: Pt kwi 02, 2010 10:35

Post » Pon sie 27, 2012 11:17 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Witam, witam, ale tarmosić nie będem, bo Dupencja nie lubi być tarmoszona, ani nawet niespecjalnie głaskana. Lubi pogadać...
Filozof jest całowany regularnie.
Wpadam z pracy, by poinformować, że wczoraj komp mi padł razem z listwą i upeesem, małżon został zagnany do reperacji prosto z lotniska, więc mam nadzieję, że wieczorem będę mogła wstawić Pierwsze Wiekopomne Zdjęcia Mosia w Gabuniowych szelkach. :mrgreen:

Megana

Post » Pon sie 27, 2012 20:31 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

No nareszcie... Uwaga, wyszłem!!
Obrazek

Idziem w te?
Obrazek

Albo we wte.
Obrazek

O, laska... Mrrr... :mrgreen:
Obrazek

O, kurcze, nowy nieokrzesaniec! A niech to licho!
Obrazek

Od razu nieokrzesaniec! Nie to nie, oddalam się z godnościom!
Obrazek

Megana

[poprzednia][następna]