Wszystkie koty jamnika Melona II - fotki na pożegnanie:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 25, 2012 8:05 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Neigh pisze:Kurcze nie znajdę - a nawet jak znajdę to i tak nie umiem zacytować hihihi

Kotkins, Dalia pamiętacie?:-)

Od czego ma się przyjaciół?
Obrazek
adin, dwa, tri.......
Też pamiętam ;)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob sie 25, 2012 9:02 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Shira - od dziś masz na trzecie ZAWISZA:-)

Tak od persów można dostać lekkich zawrotów w sensie od ich liczby tu się przewijającej. Także fakt, ze Kotkins ma 3 na wlasność, ja dwa, reszta też się przyznaje do maksymalnie 3 na stałe - można uznać za sukces..

Ale ja nadal uważam, ze osób zapersionych jest STANOWCZO za mało na tym watku 8)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob sie 25, 2012 9:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Neigh pisze:Shira - od dziś masz na trzecie ZAWISZA:-)

Drugie wolałabym pominąć :mrgreen:
Swoją drogą, jakbym miała takiego kota, nie umiałabym się odprężyć......
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Sob sie 25, 2012 9:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Odprężanie się nie jest Ci Shira do niczego poczebne, potrzebny Ci pers.
Już my wiemy czego Ty pragniesz w skrytości serca :mrgreen:

Jeśli idzie o liczbę persów to ja bym miała więcej,ale się nie da.
Mam maksymalne stężenie persa ma m2 domu.
A Leoś łakomczuch liczy się podwójnie!

Neigh a napisz co tam u Personki,to przecież najmądrzejszy z naszych persów.Teosiowych historii też się stęskniłam, on moze nie jest najbystrzejszy ale zo to ho, ho,ho (Św.Mikołaj, uwielbiam plagiaty!)

A u nas Amelia zestresowana, widzę to.
Jadę po fioletową obróżkę i dostanie kilka dni Xanax.
Jednak ona jest nieziemsko wrażliwa.Nowy kot ją dosłownie zmiótł z powierzchni ziemi.
Podobno biale persy są takie, ktos na Planecie opisywał wariata osobistego co to omal nie umarł po przeprowadzce.Reszta zniosła dobrze, wariat bialy -nie.

Dziś nie będzie felietoniku:(
Musze się zebrać i udać po paszę dla persów.
Leoś wyżarł wszystko, do cna.
W nocy czynił brewerie, biegał, polował na myszki pluszowe i skakal na kuwety.
Paszę mamze sklepu i od weta, więc trochę nam zejdzie.

Leoś źle widzi, bo ma zmiany na rogówkach po kk.Nie przeszkadza mu to uptawiać siedmiobój nowoczesny o 4 nad ranem.

Zwany LEŁKOTEM.

Leży i czka z przejedzenia...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob sie 25, 2012 9:57 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Persona jest bardzo zajęta. Przemyśliwa sposoby opanowania ZIEMI. Albo jakąś inną teorię względności.
Od zawsze jesteśmy przekonani, ze ona jest jakowymś wysłannikiem Kosmosu, ukrytym szpiegiem albo tym, czego my nie wiemy że można być. A koty wiedzą.

Może jest Władczynią Persów Okolic Wawy?

NIKT nie jest w stanie zrozumiec, dlaczego Personie żadna kocia istota nie usilowała podskoczyć, zająć miejsca, wyżreć z miski. Psia też nie. Ona nikogo nie bije, nie syczy, nie odgania. Ona JEST i to faunie naszego domu wystarcza.

Mówię Wam Persona to jest ktoś znaczny:-).

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Sob sie 25, 2012 10:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Rozumiem Wasz strach.
Ale wiesz- może w razie kataklizmu Ona Was zabierze na swoją planetę???
I już jesteście wygrani!

Myślę,że Leon COŚ o tym wie.I może Fiona.
Amelci owszem, mówili ,ale ona nie miala czasu słuchać więc zapomniła

Donoszę Wam,że Leoś jest złodziejem, w ostsniej chwili ocaliłam moja kanapkę z dżemem pomarańczowym.
Fiona zastygła w zdziwionej pozie na widok tego bezeceństwa na dobre 10 minut...

kotkins

Post » Sob sie 25, 2012 16:28 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

dalia pisze:
kotkins pisze:Tak się nie da.

Ma na drugie imię "Namolny":)

Kochany jest...

na pierwsze ma zatem "Mądry" :lol:

Na pierwsze to on ma raczej "Bardzo" :ryk:

bonsai88

Od: Czw kwi 26, 2012 20:11

Post » Sob sie 25, 2012 22:56 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

kotkins pisze:Jadę po fioletową obróżkę

Nie kupuj na Mieszka, tu jest taniej:
http://animalia.pl/produkt,18991,sergea ... 38-cm.html
Obrazek

Basiag

Od: Sob maja 27, 2006 19:57

Post » Sob sie 25, 2012 23:57 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Wreszcie doczytałam. Jutro laptopa zamknę w szafie, mam wiele innych rzeczy w domu do zrobienia po 20dniowym urlopie (niektórzy mają się lepiej i maja go z marszu więcej :mrgreen: ).
Chyba coś w powietrzu jest albo ja mam dzisiaj łyse szczęście, gdzie zaglądam tam dyskusia, dobrze, że chociaż tu się zakończyła.
Obejrzałam zdjęcia - najbardziej podoba mi się Fiona (po Melu oczywiście -ale jego nie sfotografowano :? )
I powtórzę to co napisałam gdzie indziej. Chętnie oglądam zdjęcia, podziwiam persy ale nigdy nie chciałabym zostać persową opiekunką,. Persjoza mi nie grozi. Dobrze, że inni ją mają :wink:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Nie sie 26, 2012 11:30 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Pogoda się zmienia, to i ludzie bardziej do dyskusji skłonni Bolkowa. .

Kotkins wiesz że od jutra w nocy MAMY nowego persa? Jest rudy, jest dziewczynką. Wazy ho ho 2,30 ( jeszcze z kołtunem ). Jest ogolony. Ma rany, odparzenia, odlezyny i inne zgliszcza. Zamiast ogona ma łysy szczurzy kikut. Aaa łupież jeszcze ma.

Nie ma świerzba i chipa. Resztę zakładam moze mieć - od macicy przez grzyba. Ja mam też imie dla kota. On sie wprawdzie nazywa Pusia.......ale wedlug mnie wyglada jak ZMIOTKA. Nie wiem czemu - tak mi zdjecie powiedzialo. Bardzo ładne imie:-)

Cieszysz się prawda?

I Wy wszyscy, jak rozumiem także?

Obrazek

Neigh

Post » Nie sie 26, 2012 11:33 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

I jeszcze się pochwalę.........byłam wczoraj w domu, który może potencjalnie wziąć moją Tolę.......kto czytał ten wie o co chodzi. Powtarzać nie będę, bo to bardzo bolesne.

ZAJEFAJNY człowiek. Serio.

Pytam - Ty Krzysiek, a czemu bernardyny. Się uśmiechnął szeroko i orzekł "a wiesz taka korbka.....". Swój człowiek. Bardzo swój. Zakrecony na maksa, a jednocześnie 4 łapami na ziemi stojący.

Obrazek

Neigh

Post » Nie sie 26, 2012 11:35 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Neigh pisze:On sie wprawdzie nazywa Pusia.......ale wedlug mnie wyglada jak ZMIOTKA. Nie wiem czemu - tak mi zdjecie powiedzialo. Bardzo ładne imie:-)

Bym się zdziwiła, jakby pozostała przy normalnym imieniu. Neigh...niezawodna, jak zwykle ;)
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie sie 26, 2012 11:44 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Neigh, trzymam kciuki za Tolę. Co do Zmiotki- piękne imię! Jak o Ciebie trafiła?
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Nie sie 26, 2012 11:47 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Neigh pisze:I jeszcze się pochwalę.........byłam wczoraj w domu, który może potencjalnie wziąć moją Tolę.......kto czytał ten wie o co chodzi. Powtarzać nie będę, bo to bardzo bolesne.

ZAJEFAJNY człowiek. Serio.

Pytam - Ty Krzysiek, a czemu bernardyny. Się uśmiechnął szeroko i orzekł "a wiesz taka korbka.....". Swój człowiek. Bardzo swój. Zakrecony na maksa, a jednocześnie 4 łapami na ziemi stojący.

Eeee...ale nie ma persa?To jest NORMALNY, Neigh, NORMALNY!!!

O kocie wszak wiem,ani chybi.
Oficjalnie powiem: zajął miejsce kotki od lidki 02,więc tego miejsca NIE MA.
Zmiotka?Ładne imię.

Aż się boję jak nazwłabyś mnie....chyba wiem...dobrze,że nie jestem kotam....

kotkins

Post » Nie sie 26, 2012 11:55 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -najkrótszy tymczas Leo

Rastanja to jest tak: patrzysz na kota i wiesz........
Może dlatego, ze pochałania ponoć jedzenie jak nawiedzona........nie wiem. Po prostu wygląda jak Zmiotka:-). I idę o zakład, ze się bardziej przyjmie niż Pusia. Pusią może być kazdy, Zmiotką nie.

Krokodyl wyglądał jak Krokodyl
Bromba wyglądała jak Bromba

Maksio Kura jest Maksiem Kurą

Jak się mój syn urodził miał być Krzysiem. Ale nie był. No co poradzę........zobaczyłam i powiedziałam, eee ale Ty nie jesteś Krzyś.

Taa jest jak nie Grażyna to Zmiotka. Sztuka jest sztuka. Kot w potrzebie, to kot w potrzebie. Ja tam nie widzę różnicy.

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]