FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 25, 2012 22:27 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

J.D. pisze:Małgosiu najpierw niech dowiemy się co dyskredytuje Zosię jako DS ...
to ważne-jest oskarżenie -niech podadzą winę

Wiesz co JD tak się składa, że strona decyzyjna zna powody. Ty daruj nie musisz.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob sie 25, 2012 22:29 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

Neigh pisze:
J.D. pisze:Małgosiu najpierw niech dowiemy się co dyskredytuje Zosię jako DS ...

Wiesz co JD tak się składa, że strona decyzyjna zna powody. Ty daruj nie musisz.

Strona decyzyjna, czyli ilonajot. Tak? Bo Ty nie jesteś stroną decyzyjną, prawda? A ilonajot akceptuje meksykankę jako dom stały.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob sie 25, 2012 22:32 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

Neigh pisze:Bo nikt przy zdrowych zmysłach nie pisze takich rzeczy na PUBLICZNYM forum......które każdy czyta.
Tak uważajcie na mnie. Mam przykry zwyczaj mówienia tego co myślę. Ale niekoniecznie pisania na forum

A Ciebie Ilona zaczynają za bardzo nieść emocje.

Emocje? Niech ci bedzie. Nie widze nic zlego w emocjach.
Ja tez naleze do osob, ktore mowia co mysla. Za to udaje mi sie powstrzymywac od wypowiadania pochopnych opinii, ktorymi mozna wyrzadzic komus krzywde. Nie obgaduje przez telefon. Ty szkodzisz ludziom. Tym, ktorych obgadujesz.
Tak to widze.

Jeszcze raz ponowie pytanie:
Dlaczego po wizycie u Zosi nie pisalas tego wszystkiego oficjalnie tu na forum?? Ze jestes zaniepokojona i ze wg ciebie dom nie jest odpowiedni? zamiast tego piszesz w postach, ze wprosisz sie jeszcze raz na kawe i ze bylo bardzo milo ...

W tym wypadku jakos nie napisalas tego, CO MYSLISZ ;)
Ostatnio edytowano Sob sie 25, 2012 22:42 przez ilonajot, łącznie edytowano 2 razy
Dopóki ludzie myślą, że zwierzęta nie czują - muszą one odczuwać, że ludzie NIE MYŚLĄ!
http://www.starogard.otoz.pl

ilonajot

Od: Wto maja 08, 2012 9:02

Post » Sob sie 25, 2012 22:34 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

Serial brazylijski się zrobił...
adeeniet

Post » Sob sie 25, 2012 22:35 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

Neigh pisze:

a ja myslałam ,że kto jak kto ale Ty Neigh nie bawisz się w afery....
teraz to już "załatwiłaś" Zochę bez mydła-GRATULACJE :twisted:
ciekawe ile osób będzie teraz się zastanawiać co takiego naodpierniczała meksykanka????
teraz to rzeczywiście ja pasuję.....

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob sie 25, 2012 22:42 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

adeeniet pisze:Serial brazylijski się zrobił...

meksykanski!!! :ryk:
Dopóki ludzie myślą, że zwierzęta nie czują - muszą one odczuwać, że ludzie NIE MYŚLĄ!

ilonajot

Post » Sob sie 25, 2012 22:45 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

MalgWroclaw pisze:
Neigh pisze:

Strona decyzyjna, czyli ilonajot. Tak? Bo Ty nie jesteś stroną decyzyjną, prawda? A ilonajot akceptuje meksykankę jako dom stały.

Ilonajot nie jest 'stroną decyzyjną' tylko rozemocjonowaną wolontariuszką. ;) sugeruję kilka głębokich wdechów, a w poniedziałek kontakt z kierownictwem schronu.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Sob sie 25, 2012 22:48 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

Zofia.Sasza pisze:
MalgWroclaw pisze:
Neigh pisze:

Ilonajot nie jest 'stroną decyzyjną' tylko rozemocjonowaną wolontariuszką. ;) sugeruję kilka głębokich wdechów, a w poniedziałek kontakt z kierownictwem schronu.

a wy jako zatroskane losem kota zasugerujcie aby schron odebrał Fionkę od Zosi....

J.D.

Post » Sob sie 25, 2012 22:52 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

J.D. pisze:
Zofia.Sasza pisze:
MalgWroclaw pisze:
Neigh pisze:

a wy jako zatroskane losem kota zasugerujcie aby schron odebrał Fionkę od Zosi....

Zapraszam do kontaktu z kierownictwem schroniska. Kontakt w pierwszym poscie.
Zofia.Sasza - nie znasz mojej roli w schronisku. Rzeczywiscie jestem wolontariuszka. Byc moze, jak to nazywasz, rozemocjonowana. Zadzwon do schroniska osobiscie - moze wtedy co nieco ci sie wyjasni.
Ostatnio edytowano Sob sie 25, 2012 22:54 przez ilonajot, łącznie edytowano 1 raz

ilonajot

Post » Sob sie 25, 2012 22:52 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

ilonajot pisze:Dlaczego po wizycie u Zosi nie pisalas tego wszystkiego oficjalnie tu na forum??

meksykanka była tylko DT a w tym czasie zaczynał się klarować DS u Pieczarki. Jaki sens miałoby pisanie o zastrzeżeniach, gdy za kilka dni ewentualnie (wg słów meksykanki gotowej oddać Fione do DS) - kot miał zmienić dom?
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Sob sie 25, 2012 22:53 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

No już nie chciałem tak dosłownie...fakt...meksykański.
adeeniet

Post » Sob sie 25, 2012 22:55 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

przypomniałyście mi dlaczego tak rzadko bywam na miau....z tego samego powodu ostrzegam wszystkich,którzy chcą tu zacząć "przygodę"...uprzedzam,że mogą mieć "wiadro pomyj" na dzień dobry jeśli komuś nie spodoba się ich post,podejście do tematu czy "cóś" innego...
nie znasz dnia ani godziny...

J.D.

Post » Sob sie 25, 2012 22:55 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

Zofia.Sasza pisze:
MalgWroclaw pisze:
Neigh pisze:

Jak to nie jest??? Przecież ilonajot i wyżej (wiele postów wyżej) pani ze schroniska decydują w sprawie Fiony. Od wielu postów (czyli czasu) nie mogę się dowiedzieć, dlaczego osoby postronne wypowiadają się w sprawie tej adopcji.
Adopcję Fiony zaakceptowało schronisko - instytucja decyzyjna. O czym właściwie dyskutujemy??

Zamykam na prośbę Autorki. Wątek zostanie zmoderowany.
alix76
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia]