Pakt Czarownic XXXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 25, 2012 19:32 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Mulesia pisze:Witaj wśród Czarownic :D

Widziałam Bellę w wątku konkursowym, bo sama zgłosiłam w tym miesiącu moje chłopaki. Nawet jeśli misterami nie zostaną, to się przynajmniej pięknie zaprezentują.

Wydaje mi się, że wcześniej widziałam też zdjęcie z Bellą na szyi, ale gdzie tego nie pamiętam.

dzięki za powitanie
w konkursie kwietniowym było to zdjęcie :mrgreen:
a Twoich chłopaków to osobiście wstawiałam 8)
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Sob sie 25, 2012 19:35 Re: Pakt Czarownic XXXIII

:mrgreen:
Cześc czarowne 8) Wasza kotka doroty melduje powrót z urlopu :P

Jasdorku 150 lat w zdrowiu i humorze :ok:

Coś mnie tu nowizną zalatuje :twisted: Jakąś świeżą krew mamy :mrgreen: Witaj nowa czarownico :D
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Sob sie 25, 2012 20:39 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Jasdorku, wszystkiego najlepszego - przede wszystkim zdrowia, sił i cierpliwości oraz wszystkiego co tylko sobie wymarzysz (szczególne życzenia od Kariny - małej torpedy raczkującej, wiecznie śmiejącej się do laptopa na widok zdjęć kotów :mrgreen: ) :balony: :birthday: :birthday: :cat3: :birthday: :birthday: :balony:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Sob sie 25, 2012 22:23 Re: Pakt Czarownic XXXIII

O, jak dobrze wpadłam - na urodziny jasdorki:)
Wszystkiego najnaj, żeby gremliny zdrowo się chowały, chora bieda, żeby wyzdrowiała i żeby ludziom u ciebie rozumu i serca przybyło, żebyś miała coraz mniej kotów na tymczasie ;)

Mam zapytanie: zaległam z lipcową składką, czy będzie OK, jeśli ją przeleję jasdor w ramach wsparcia w leczeniu Kiki? Niewiele tego, ale pewnie się przyda "na waciki" albo na chusteczki do nosa;] Sierpniową składkę zaraz uiszczę (wreszcie mi coś skapnęło na konto).
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Sob sie 25, 2012 22:37 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Tak strasznie mi miło czytać te wszystkie życzenia :1luvu:
DZIĘKUJĘ WAM BARDZO, BARDZO SERDECZNIE !!!! Wszystkim razem i każdej z osobna :1luvu:
Optymizm mi gdzieś umknął, bo Kika ma się źle bardzo. Pomysłów na leczenie brak nawet wetce :( Całymi dniami mnie nie ma, jutro muszę rozliczyć choc troche wydatków.
Byłam niedawno na wizycie przedadopcyjnej dla psiaka z FB i dziewczyny zobowiązały sie pokryć stracone paliwo, więc od razu podałam konto lecznicy.

Bardzo mi miło Iza, że zasiliłaś z Bellą nasze zacne grono Czarownic, choć wcale na takową nie wyglądasz :mrgreen:

Jakby mnie nie było tutaj - pamiętajcie o mnie, bo teraz Kice trzeba będzie cały wolny czas poświęcić. Nie ma kiedy nawet bazarku zrobić i dopilnować.

No i informacja od gremlinów - zmieniły DT na czas przeprowadziki obecnego, ale szybko się odnalazły, zwiedzały z ciekawością wszystkie kąty, bardzo urosły. Nawet mała gremlinka waży już więcej niż 42 dkg.
Rudolfina z gracją uskutecznia wdupizm na poduszce. To znaczy - róbcie sobie, co chcecie ja i tak mam wszystko w d.... :mrgreen:

Kika pod troskliwą opieka wujka Sucharka :(
Obrazek

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie sie 26, 2012 12:05 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Isabell, witam nam świeża krwio :1luvu: :ok:
Koteczki przepiekne, wszystkie razem doskonale sie prezentujecie !

I spóxnione ale najszczersze ciepłe życzenia dla naszej Kociary przez wielkie K (duchem, bo ciałkiem to maleńkość :D ) - Jasdorku :1luvu: Trwaj nam, dzielna i silna, zdrowia i wiele hartu ducha miej ! :1luvu:

Trzymam bardzo mocno za Kikę !!!!! Trzymaj się maleńka i walcz ! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Nie sie 26, 2012 12:24 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Dzięki Psiamo kochana, ale jakoś mi ten poziom optymizmu znacząco spada z każdym dniem :(
KIKA JEST PODEJRZANA O POSIADANIE NICIENI PŁUCNYCH
Nie mam pojęcia co się robi z taką inwazją :roll:

jasdor

Post » Nie sie 26, 2012 13:16 Re: Pakt Czarownic XXXIII

jasdor pisze:Dzięki Psiamo kochana, ale jakoś mi ten poziom optymizmu znacząco spada z każdym dniem :(

O kurcze... :( . Siadam do wujka google...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie sie 26, 2012 13:41 Re: Pakt Czarownic XXXIII

jasdor pisze:Dzięki Psiamo kochana, ale jakoś mi ten poziom optymizmu znacząco spada z każdym dniem :(

http://www.vetpol.org.pl/www_old/ZW2009 ... 0%2003.pdf
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie sie 26, 2012 14:19 Re: Pakt Czarownic XXXIII

jasdor pisze: Bardzo mi miło Iza, że zasiliłaś z Bellą nasze zacne grono Czarownic, choć wcale na takową nie wyglądasz :mrgreen:

bardzo Ci dziękuję jadorku - po Twoich słowach najpierw nie wiedziałam czy nie wyglądam na zacną czy na czarownicę 8O ale... drogą dedukcji: zdjęcie było robione po 16 godzinnej podróży pociągiem więc na czarownicę raczej wyglądałam ... czyli nie wyglądam na zacną ... :mrgreen: bardzo dziękuję jasdorku, bardzo dziękuję :twisted:
no ale czarownica nie powinna być zacna :!: czyli chyba wszystko jest ok ??? :wink:

bardzo dziękuję wszystkim czarownicom za miłe powitanie :P
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Nie sie 26, 2012 17:20 Re: Pakt Czarownic XXXIII

isabell36 pisze:
jasdor pisze: Bardzo mi miło Iza, że zasiliłaś z Bellą nasze zacne grono Czarownic, choć wcale na takową nie wyglądasz :mrgreen:

bardzo Ci dziękuję jadorku - po Twoich słowach najpierw nie wiedziałam czy nie wyglądam na zacną czy na czarownicę 8O ale... drogą dedukcji: zdjęcie było robione po 16 godzinnej podróży pociągiem więc na czarownicę raczej wyglądałam ... czyli nie wyglądam na zacną (...)

Super interpretacja :lol:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie sie 26, 2012 20:15 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Ja już nie panuję nawet nad słowem pisanym.

WSZYSTKIE GREMLINY GORĄCZKUJĄ :( :( :(
Zaliczona wizyta u wet.
Kika - temp. spada, ale za nisko, wieczorem rośnie.

NIEDZIELA PRZECIEŻ, NO NIE? Koty muszą sie pochorować, żeby tradycji stało się zadość.
Na szczęście wetka nas przyjęła.
Ledwo pozbyłyśmy się jednego długu, a te maluchy już generują następny :|

jasdor

Post » Nie sie 26, 2012 21:17 Re: Pakt Czarownic XXXIII

A ja mam kota na klatce. Nikt z sasiadow sie nie przyznaje.. Maly roczny kocurek.. Siedzi od 17, spotkalam go idac z psem.. I co zrobic? Zostawic? Ma obrozke, lasi sie.. Co zrobic?
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Nie sie 26, 2012 21:25 Re: Pakt Czarownic XXXIII

BRAĆ ! Najwyżej wywieś ogłoszenie, że znalazłaś i szukasz właściciela.
Choc to pewnie znowu jakiś sk :evil: :evil: :evil: n podrzucił

jasdor

Post » Nie sie 26, 2012 21:27 Re: Pakt Czarownic XXXIII

dolabra pisze:A ja mam kota na klatce. Nikt z sasiadow sie nie przyznaje.. Maly roczny kocurek.. Siedzi od 17, spotkalam go idac z psem.. I co zrobic? Zostawic? Ma obrozke, lasi sie.. Co zrobic?

Może komuś zwiał? Ostatnio uciekł kot chłopaka mojej koleżanki - po moich instrukcjach znaleźli go w piwnicy u sąsiadów.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

[poprzednia][następna]