Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Dojechałyśmy. Cfaniara i Lola są już po zwiedzeniu całego mieszkania i postraszeniu każdego napotkanego kotapięknie zjadły kolację i udały się do swojego pokoju na odpoczynek nocny.
Dziewczynki są świetne, bardzo miziate, niczego się nie boją i wejdą wszędzie
kocurzyca41 pisze:kamari pisze:Dojechałyśmy. Cfaniara i Lola są już po zwiedzeniu całego mieszkania i postraszeniu każdego napotkanego kotapięknie zjadły kolację i udały się do swojego pokoju na odpoczynek nocny.
Dziewczynki są świetne, bardzo miziate, niczego się nie boją i wejdą wszędzie
Marysiu...coś przegapiłam....Kto zacz Lola?
kamari pisze:Dziewczynki, obie, przejechały na tymczas. Będziemy je ogłaszać w parze. Mam nowe świetne zdjęcia, powrzucam w poniedziałek.
Iwonami pisze:Ewuniu, czy razem pójdą do tego domku?
Tak bardzo o tym marzę.....
EVA2406 pisze:Iwonami pisze:Ewuniu, czy razem pójdą do tego domku?
Tak bardzo o tym marzę.....
No, niestety, pani chce tylko jednego. Ale jeśli znalazłby się szybko domek chętny na pakiet, to dla pani mam już upatrzonego rudzielca pojedynczego.
Tylko najgorsze jest to, że rudaski znowu chorują i to jakoś dziwnie, bo jeden dzień jest dobrze, a drugiego chore. Chyba pójdą na kilka dni do lecznicy.
kamari pisze:Będą też zdjęcia reszty kociarstwa, ale dziewczynki dały dzisiaj prawdziwy popis pozowania.
No i Karoli trzeba zmienić imię. Karolinka to grzeczniutka, spokojniutka dziewczynka. A temu aniołkowi już różki rosną
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Gosia300 i 148 gości