Nie tylko dla VIP-ów, cz.6...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob sie 25, 2012 20:04 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob sie 25, 2012 20:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

Alusia, zawsze możesz tak " przeszkadzać "! :1luvu:
Ja zaraz sobie oba bazarki dokładnie obejrzę, bo tylko zajrzałam...

Ciociu Gerto, bardzo dziękujemy za głosiki dla Plamka :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob sie 25, 2012 20:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

vip pisze:Alusia, zawsze możesz tak " przeszkadzać "! :1luvu:
Ja zaraz sobie oba bazarki dokładnie obejrzę, bo tylko zajrzałam...

Ciociu Gerto, bardzo dziękujemy za głosiki dla Plamka :1luvu: .

na ciebie to tam nic nie ma, chyba że namiotu szukasz patyczaku :P
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob sie 25, 2012 20:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

Kurcze Gosiu, jaka szkoda ze nie masz kamery, a aparatem się nie da?
To może chociaż jakieś fotki są :oops:
Próbuję to sobie wyobrazić i jakoś nie potrafię :(
Strasznie się zmartwiłam jak napisałaś o tym warczeniu, ale cały czas wierzę że Ringo zrozumie ze jesteś dla wszystkich, on nigdy niczego nie miał, chyba dlatego tak bardzo teraz wszystkiego pragnie.
Gosiu, a jak ta stara sierść, pozbywa się jej Ringo?

Za Plamusia nieustające kciuki, żeby łapka wróciła do zdrowia :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob sie 25, 2012 20:24 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

Karolcia, no jak to, a te dziecinne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gosiu, no dziś to naprawdę żałowałam, że nie mam kamery...zreszta sama się świetnie bawiłam :ok: .
Michalina juz dawno nie gania za piłeczką, a mam taka fajną w biało niebieskie paseczki, w dodatku piszczącą...
A Ringo tak ganiał, że się w końcu wywalił :ryk: .
Zresztą przecież powiedziałam Ci, że nie ma sie czym martwić, nie jest to nic, z czym nie dałabym sobie rady.
Jestem zwolennikiem nagradzania psa, jesli zrobi coś dobrze...nigdy w życiu nie uderzyłam zwierzęcia.
I Ringo nagrody dostaje :ok: .
Nota bene moja tylna kieszeń spodni średnio pachnie...bo tam owe nagrody noszę :mrgreen: .
Zdjęcia będą oczywiście, wstawię jak zrobię, bo baterie od aparatu się ładują.
Choć jeśli jutro też będzie taka ganianka, to obawiam się, że sfocę jedynie kawałek ogona :ryk: .

Dziękujemy za głosiki dla Plamisia :1luvu: .
Łapka jeszcze chyba długo będzie sie goić...ale jesteśmy na dobrej drodze :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob sie 25, 2012 20:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

Gosiu, ja nawet przez moment nie pomyślałam że mogła byś go uderzyć, a zmartwiłam się bo wystawiłam Ringo taką opinię, że łagodny, że nigdy nie zawarczał, nie zaszczekał, łagodny i dla psów i kotów i ludzi, a tu takie zachowania :evil:
Normalnie wstyd mi przynosi :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob sie 25, 2012 20:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

gosiaa pisze:Gosiu, ja nawet przez moment nie pomyślałam że mogła byś go uderzyć, a zmartwiłam się bo wystawiłam Ringo taką opinię, że łagodny, że nigdy nie zawarczał, nie zaszczekał, łagodny i dla psów i kotów i ludzi, a tu takie zachowania :evil:
Normalnie wstyd mi przynosi :wink:

Tak naprawdę to przecież o jego charakterze nikt nic nie wiedział, Gosiu.
Zwykły bezdomny piesek...trudno ze sporadycznych informacji coś wywnioskować.
No i nie było nikogo, kto o tym jego charakterze mógłby cos powiedzieć.
Ja może coś powiem za kilka tygodni...wtedy, widząć go codziennie i przebywając z nim stale, będę mogła jakies cechy zauważyć.
Póki co jest lepiej, niż myślałam :ok: .

vip

Post » Sob sie 25, 2012 20:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

vip pisze:
johaśka pisze:
vip pisze:Plamo tez może :ryk: .

zdaje się, że sprawdzimy :mrgreen:

No Asia, Ty to akurat juz masz sprawdzone :ryk: .

no fakt, sprawdziłam nie jeden raz :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Sob sie 25, 2012 21:11 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

A ja sobie sprawdzę..I zobaczymy...kto może dłużej..... :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob sie 25, 2012 21:19 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

Reniusia, powiem tak...najpierw poobserwuje Cie z bezpiecznej odleglości, potem podejdzie, ale tylko kawałek...to Ty będziesz musiała podejść do niego :mrgreen: . Jak nie nawieje przed wyciągniętą ręką, to znaczy, że możesz łaskawie głaskać.
No a jak pogłaskasz, to naprawdę się nie odczepisz :mrgreen: .
Później wpakuje Ci się prawie 6 kg kota na kolana, poudeptuje chwilkę, zwinie sie i zaśnie...a Tobie po kilku minutach zaczną drętwieć kolana :ryk: .

vip

Post » Sob sie 25, 2012 21:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

Renia nie słuchaj... Gosia bredzi....
Plamo przychodzi i sie go mizia i mizia i mizia.... i sie tylko nadstawia z jednej albo z drugiej strony :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob sie 25, 2012 21:36 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

johaśka pisze:Renia nie słuchaj... Gosia bredzi....
Plamo przychodzi i sie go mizia i mizia i mizia.... i sie tylko nadstawia z jednej albo z drugiej strony :)

E, Asia, on sobie o czyjeś spodnie zaglutany nosek wyciera :ryk: .

Dziękujemy cioci Weronice i cioci Reni za głosiki :1luvu: .

vip

Post » Sob sie 25, 2012 21:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

Muszę sama przetestować Plamisia... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Sob sie 25, 2012 21:48 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

Reniu no musisz :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob sie 25, 2012 21:50 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

johaśka pisze:Reniu no musisz :)

Nie pomyślałam....mogłam się w tą lodówkę zapakować.... :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

[poprzednia][następna]